Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afterfall InSanity: 1 dolara mükemmel bir oyun

Khiran

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

Oyunun adını falan yazar insan ya, bu nasıl baslık boyle. Ofisteyiz youtube acılmıyo. Hayret bisi.

Afterfall: InSanity

Ek: If we don’t succeed in reaching ten million pre-orders, ALL of the money collected from pre-orders will be donated to the charity and the Afterfall: InSanity will be sold at the price of $33.90$ (this price reflects a $1 discount)
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

hea 1.5 ay içinde 10 milyon preorder'ı geçtim, dünyada 10 milyon kişinin haberi olmaz bu oyundan...

hatta şöle diyeyim. blizzard şu anda diablo3 preorder 1 dolar, 1.5 ay içinde 10 milyona ulaşmazsak 60 dolara satılacak desin anca bu şekilde ulaşılır bu rakama, bu kadar kısa bir süre içinde.

bööle de saçma bir kampanya yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

1$ vermezsen 34$'ını alırım ha tavrı da iyiymiş.
Yürüsünler gitsinler.

çok saçma bir atar olmuş bu kojiroh.

oyunların 70 dolara satılmaya başladığı ve 10-15 milyon sattığı bir dönemdeyiz.
adamlar diyor ki, "bu oyunun gerçek fiyatı 35 dolar, ama bir güzellik düşündük sizin için, biz de 10 milyon adet satabilirsek oyunu 1 dolara veriyoruz size".

sen ise "niye 35 dolar" diye qq'lüyorsun.

doğru tabii, 70 dolara satmaları gerekiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

10 milyona hayatta ulaşmaz, 1$ verenler parayı hayır için verdiklerini bilerek ödesinler

@Bone olsun bu.
Şirin gözükmek için olmicak duaya amin demişler.
Oyunlar 70$ olabilir, almam olur biter. Ben oyunlar niye 20 lira değil demeyi çoktan bıraktım. Kaldı ki Deus Ex: HR olsun, Portal 2 olsun, (zamanında) BF:BC2 olsun acımadım bastım 50-60$'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

Abi vakit çok yalnız. Humble Bundle'da bile günler içinde kaç binlik satış yapılıyor. Gerçi ben de aşacaklarını pek tahmin etmiyorum.

Sonuçta eğer ulaşılmazsa tüm para yine bağışa gidiyor. Ben verdim 1 dolar.

vakit nası çok ya. 400'dü demin. yani yeni başlatmışlar kampanyayı. bu haberi 10 milyon kişinin duyması bile birkaç hafta alır bence rahat. bir de rakam 10 milyon yani, ilk kez oyun yapan bir firma, 1 dolar bile olsa bir sürü kişi sırf bu yüzden girmeyebilir.

ha mesela steam ile beraber girselerdi, 1 dolar yapsalardı yine %30'unu falan steam'e verirlerdi paranın ama bence 10 milyona ulaşma şansları baya baya ciddi yükselirdi.

tek bir kaynaktan 15 milyon civarı gamer'a ulaşmak... paha biçilemez buna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...