Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hepiniz cok mu mutlusunuz lan sevgililerinizle? foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben sevgililerimde bulamadığım mutluluğu rıdvanda tadıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://blog.blinkbox.com/wp-content/uploads/2013/09/Saul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Sipariş verdim. ödememi kabul etmiyorsun. NASIL HİZMET BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Tamam edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ooo para, aliyorum bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Bizi affet barbu, gec kaldik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi ömler attım sana hiç dönmüon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 atlamışım ya la ben onu, hemen dönüyorum abi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 rid1 paraya ne diyorsun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paraya hewâl dediği için dönüp ö.m lerimize bile bakmıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 öm den ciblah foto attim geri donmedi dusa girdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 pere deniyor. cok cahilsiniz gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 pascalnouman said: rid1 paraya ne diyorsun acaba Pere diyorum elbette Keske beske pere bilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 asjkldas eeaah banane ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Selam, Bir tane sipariş verdim. Resim 1920px 1080px boyutlarında umarım 50cm 70cm için sıkıntı olmaz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Uplayalım hemde, 2 günde elime geçti. Rıdvan çok ilgili. Baskı kalitesi konusunda yorum yapmayacağım çünkü çok iyi. Birkaç tane daha yaptırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 geldi benim de 2 gün içinde siparişim. sağolsun pis müşteri isteklerimi bile kırmadı. uğraştı. daha açıp bakamadım. baskı kalitesini akşama foto koyup koyarım buraya. ama dış paketi iyi. sağlam paketlenmiş sdfs. unboxing akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 khazadum said: Selam, Bir tane sipariş verdim. Resim 1920px 1080px boyutlarında umarım 50cm 70cm için sıkıntı olmaz. teşekkürler. şöyle bir bilgi notu düşeyim sipariş geçeceklere, resim baskı boyutu ekranlardaki pixeller gibi en boy'dan ziyade dosyanın pixel/cm değeri ile alakalı o sebeple baskı için dosyaların çözünürlükleri ne kadar yüksekse o kadar iyi kaliteli çıktı alabiliyorsunuz. web siteleri vs, 72px üzerinden işlem yapmak yeterli iken iyi baskılı bir poster için bu rakamın 300px olması tavsiye edilir. özet şu istediğiniz posteri hesap ederken elinizdeki resimin çözünürlüğünü 4 katı kadar büyüyeceğini düşünün kanvas tablolarda çok problem olmuyor da yarın öbür gün sorun yaşamamak adına elinizde bilgi olsun diye yazıyorum şuraya hem post kasmış olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Tablolar süper olmuş. Hele bir tanesindeki kalite beklentimi astı. Aşamadım daha duvara. Asınca resim de atarım. Teşekkürler theridone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 khazadum said: Uplayalım hemde, 2 günde elime geçti. Rıdvan çok ilgili. Baskı kalitesi konusunda yorum yapmayacağım çünkü çok iyi. Birkaç tane daha yaptırabilirim. Tesekkur ederim abi her ikinize de, begenmenize cok sevindim ben de iyi gunlerde dursun duvarinizda her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kanvas dışında neler var? Bir masaüstü oyun tarzı bir şey bastırmak istiyorum bir yere. 40x40mm 'lik yüzeye baskı yapılması gerekiyor (standart varsa 35x35 veya 45x45 arası bir ölçüye değişebilir). Parçalarda farklı resimler olcak. Ve, kolay yıpranmamalı. Parçaların kalınlığı 2mm civarı düşünüyorum (standartlara göre değişebilir) ve resimler canlı-parlak olmalı, güzel gözüksün tabi :) Siz basıyomusunuz böyle şeyler? Ya da var mı yönlendirebileceğin bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sana 2 yol var abi; 1. si 3 mm'lik dekotaya mat baskıyı sıvamak. 3 mm'lik dekotanın tek eksi yanı 3mm olması. ama yok beni bozmaz dersen ona basılır kesilir. 2. si de teslin kağıdına basıp laminasyon yapmak. bu çook daha uzun ömürlü oluyor ve kalınlığı 2mm'yi buluyor. bunun eksi yanı da biraz tuzlu oluyor. işçiliği ve baskı emeği çok fazla çünkü. elinde fatura kartın, kimlik kartı varsa onlar teslin kağıdına basılmıştır. oradan kurarsın ilişkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 açıklamaya, havalara bak. roket yapıo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bunlar senin yaptigin isler mi? Ne civarda olur maliyet? Bahsettigim olculerde en az 72 tane olcak, ama resimleri farkli farkli. Benim aslinda kafamdaki direk mukavva tarzi biseyin ustune olmasi, ya da bira altligi falan gibi, daha ucuz olur sanki. Bu arada yipranmamasindan kastim suya falan direncli olmasi degil bu arada, birbirine surtununce veya durdukca resimler gitmesin yetcek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar