dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rutkay Aziz işte... Adam başka insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Döktürmüş reklam kokan hareketler dicemde neyin reklamını yapıcak ki adam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 reklam yapacak olsa başbakana yapışır, uçakla oraya buraya gider, parmağının ucuyla somalili çocukları sever 1000küsür dolarlık güneş gözlükleriyle. çıkıp çatır çatır konuşmuş insanların dile getirmekten korktuğu şeyleri. yarın zaman, vakit, taraf, habervaktim, samanyolu gibi basın kurumlarında başlanır yargılanmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi kendisiyle geçen sene baya muhabbet etme şansım oldu bizim okula geldi derse giderken bi baktım RUTKAY AZİZ böle yanımda duruyo. konuşurken adam bana şarap aldırdı falan. fdkhk inanılmaz bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi an "ordular ilk hedefiniz akdeniz, ileri" diycek sandım, korktum kapadım. Kurtuluş izleyelim tekrardan bak aklıma gelmişken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 adam gerçekleri almış eline, 5 kardeş olarak yüzümüze vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vurmus da, vuruldugunu farkeden o elin parmaklarini gecmez oranladigin zaman. farkedip bisey yapicak olansa anca tek parmaga denk gelir, o da orta parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 HELAL ŞÜKRÜ KARDEŞİM ÇOK İYİ KONUŞTUN HELAL ŞAKŞAKAŞKAŞAKAŞKAŞKAŞAKŞAKSŞAKŞASKDŞAKGDHDFKLODKFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 devrimci kizlar okuyo mu burayi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bay popülist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vay aki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 rutkat azizi severim.adam cıkıp en büyük akp dese inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Abi işte böyle bağırarak seslenmeli artık gerçek sanatçılar. Kimsenin olan bitene ses çıkardığı yok. Seçimlerden evvelde bir Müjdat Gezen konuşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Seslensinler de yüzü olması lazım insanın utanması için. Çok büyük beklentiler içine girme bence... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi de utanmaya zaman harcamayin artik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Korkudan kimse sesini cıkaramıyor ki. Konusanı alıyolar iceri. Doneklik lafı ile Sinan Çetin denyosuna dokundurdu herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: bay popülist. böyle bir cevap bekliyordum tahmin ettiğim nicklerden birinden geldi şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ceza yağmazsa neyim. Bizim bu üstün demokraside herkes aman içeri atmasınlar diye düşüncelerini ifade etmekten korkuyo, cesur olan bi avuç insan çıkıp herkesin düşüncelerini ifade ettiğinde de popülist oluyolar, mahkum oluyolar. Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vakit said: ergenekonun sinema ayağı olarak bilinen rutkay aziz bugün sabah saatlerinde evinde şarap içerken tutuklandı. rutkay aziz aynı zamanda kurtuluş dizisinde mustafa kemal rolünü de ücret almadan oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaşım rekoru kırıyor Facebook'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 rutkay aziz alkollü mü cıkmış sahneye yoksa sadece sesi mi titriyor anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bir gereksiz gaz akimi daha. Bir hafta sonra kimse bi bok hatirlamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar