Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bugün bir haller gelmiş sanırım gazetelerin başına, Radikal de çılgın işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 idead kadar kötü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 idead ne ya, bir onu göremedim. hangi gazetenin? abiii gördüm idead sdkjghslskljhd hahahahahahahah bide kenare anlasınlar diye ufacık öldüm yazmışlar klsdgjsklhjsjhkdl skdghjshahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://twitter.com/#!/ezgibasaran/status/122253893731229697 http://twitter.com/#!/ezgibasaran/status/122255194963714048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 karı-kadın nası tapaj hatasıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Tapaja tapaş demesi de bir tapaş hatası mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bu da idead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 habertürkün bugünkü hali çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 vakit said: eşcinselliği yaydığı ve gençleri muzır neşriyata yakınlaştırmasıyla bilinen ipadin mucidi steve jobs hastanedeki odasına ölü bulundu. yetkililer jobs'un kokain çeip grup seks yapmış olabileceğinden şüpheleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tapaş ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären said: vakit said: eşcinselliği yaydığı ve gençleri muzır neşriyata yakınlaştırmasıyla bilinen ipadin mucidi steve jobs hastanedeki odasına ölü bulundu. yetkililer jobs'un kokain çeip grup seks yapmış olabileceğinden şüpheleniyor. lan asdfsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären said: vakit said: eşcinselliği yaydığı ve gençleri muzır neşriyata yakınlaştırmasıyla bilinen ipadin mucidi steve jobs hastanedeki odasına ölü bulundu. yetkililer jobs'un kokain çeip grup seks yapmış olabileceğinden şüpheleniyor. ahahah adamın evinde öldüğünü bilmesem inanırım şu haberi yaptıklarına lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "yetkililer, uzmanlar" = "popomuzdan haber üretiyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şaka gibi vakitin sitesini açayım gerçekte ne yazmışlar diye baktım adamlar yine EŞCİNSELLİK LOLOL temalı haber yapmışlar http://www.habervaktim.com/resim/resim204488_1.jpg Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarına PKK ağzıyla cevap vererek kendini ele veren Alman Heinrich Böll Stiftung Derneği'nin, Güneydoğu'da eşcinselliği teşvik ettiği ortaya çıktı. HABER DE ŞU: ERGENEKONCU CEHAPE BELEDİYELERİ ALMAN DERNEKLERİNE DOĞUDA EŞCİNSELLİĞİ YAYMALARI İÇİN PARA ÖDEMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären said: vakit said: eşcinselliği yaydığı ve gençleri muzır neşriyata yakınlaştırmasıyla bilinen ipadin mucidi steve jobs hastanedeki odasına ölü bulundu. yetkililer jobs'un kokain çeip grup seks yapmış olabileceğinden şüpheleniyor. bi an düşündüm gerçekten böyle bi haber yapmış olabilirler mi diye http://www.myfacewhen.net/uploads/954-not-sure-if-serious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären said: HABER DE ŞU: ERGENEKONCU CEHAPE BELEDİYELERİ ALMAN DERNEKLERİNE DOĞUDA EŞCİNSELLİĞİ YAYMALARI İÇİN PARA ÖDEMİŞ. paranın kaynağı http://www.youtube.com/watch?v=gxNq6wzUdWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar