Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SeaGle said: Zehir öldürdükten sonra koku yapmıyor fare, çürümesini önlüyor. Kurutuyor öyle en son çubuk gibi kalıyo hayvan orda. Yanlız zehri koyarken elini kullanmayacaksın, yeterince uzak duracaksın. Üzerine insan kokusu sindiği zaman zerre yaklaşmıyor hayvan. bu yalan abi. öyle bi kokuyo ki, zehir iç organlarını eritiyo hayvanın. siyanür gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 alçıyı çok rahat deler fare yalnız sadece kartonpiyer olduğuna emin misin arada beton falanda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hmmm bak dipten delik aç yemek ile yemle eğer fare olduğuna emin isen klasik kafes yem sohbeti, tabi bu ufaklıkları öldürmek istemediğini göz önüne alarak söyledim.Biz böyle yapmıştık çok kötü bir şantiyenin deposunda,kış idi izleme olanağımızda vardı yakaladık hepsini ufacık fındık fareleri görünce gülesim geliyordu. Kartonpiyeri sıçan falan deler fındık faresinin işi değil o,yaptığımız sinema salonların çoğunda kartonpiyer kullanıldı fare sorunu falan lurdu eğer yiyor olsalardı şuana kadar bir ses çıkmadı ama akrep falan bulmuşlar yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ultrasonik kovucu deneyebilirsin bi ihtimal, ama kartonpiyerin arkasına geçmez ses dalgaları diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 niye geçmesin boşluklu hali kalsit onun çok yayılmazda ses,anortit kullanılıyor kartonpiyerde baya yoğun yapı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi farenin kokusuna mokusuna illet olduğu bir madde muhakkak vardır ya... duvarın içine atın bi kaç tane gelmesin? kokacağını düşünürsek öldürmek çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Esh said: ultrasonik kovucu deneyebilirsin bi ihtimal, ama kartonpiyerin arkasına geçmez ses dalgaları diye düşünüyorum. işe yarıyor mu onlar cidden? bana hep bogus gibi gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kokmaz zehirle. yürürken yatmaz zehirden bi kuytuya çekilir orda ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 birde noob oldugundan fareyi sadece duvarın içinde geziyor sanıyorsunuz heralde. Kapan kurun mutfaga bi köşeye yakalarsınız fare varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ev yahyakaptan da mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iarwain said: deliğe yılan sok uygun fiyata yakalarım bitane gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 MrLevie said: abi farenin kokusuna mokusuna illet olduğu bir madde muhakkak vardır ya... duvarın içine atın bi kaç tane gelmesin? kokacağını düşünürsek öldürmek çözüm değil. o kokan şeye bizim eleman da uyuz olur büyük ihtimalle. fare enduranceıyla galip çıkabilir bu savaştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ilk once eve kapan kur sonra duvari delmeye basla kapana bisi gelmez ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hareket ediyorsa, yaşıyordur. yaşıyorsa, besleniyordur. besleniyorsa, oradan çıkıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 El-Barto said: o kokan şeye bizim eleman da uyuz olur büyük ihtimalle. fare enduranceıyla galip çıkabilir bu savaştan :) yok lan, hayvanların garip özellikleri var... karıncalar salatalıktan nefret ediyor mesela... o traz birşey demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Cuce said: duvara yarım milimekte kalıcak sekilde fuu shin tekmesi atılarak kartonpiyerin arkasındaki hava boşluğu ndaki basit bir anda kavuma yaklaştırılıp farenin iç basıncla patlaması sağlanabilinir. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben de flamethrowerla gir dicektim. hortumla su doldur ya da evin boşluklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için. Şu an için ses gelmiyor, eğer halen gelmeye devam ederse öncelikle bir tığ yardımıyla duvarı delip içeride ne var ne yok anlamayı, olmadı bir de kalem kamera bulup içeri bakınmayı planlıyorum. İç yapının durumuna göre arkadaşlarla ilgileneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ceren diye geldim bişi çıkmadı arkadaş niye okuttunuz bana bu kadar yazıyı o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "roket adam" said: dostum, peki ölmüş 5 farenin 4cm kalınlığında ve büyük bir alanda yaratacağı kokuyu nasıl küçümseyebiliyorsun_ Koku yapmayan ilaçlar var yem fare koku yapmadan ölüyor cesedi kuruyor toz oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_J55BfMBwKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 barzo izmit ten sonrasini okumadim, izmit candir ulen asfdfafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 rats in the walls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yılan al. kuyruğuna ip bağla. duvara sok yılanı işlem tamamlanana kadar bir iki gün bekle sonra çek ipi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sonra ipi çek yılan deri değiştirmiş olsun. gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar