vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 -"Hey Siri, sell Apple stock" - Steve Jobs life didn't flash before his eyes when he died. Guess why. Off gözümden yaş geldi... :D Ahmet tam seçmece yapmış yanlız. :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi azcik cennet sansim varsa o da tukendi /g/ yuzunden az once
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Fazla güldün dimi? Hani böyle, kendini kötü hissedersin ya biraz gülerken, hiç öyle gülmedin bence. Eşşek gibi güldünüz olm hepiniz, beraber yanacağız.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Adam hakkaten dahiydi, insanların aptallıkları sayesinde bile olsa sıfırdan bir firma kurup böyle zirveye taşımak az buz değil. Toprağı bol olsun.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Zekayı böyle kullanmayı bir erdemmiş gibi yüceltmenin saçmalığını ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 görevini bıraktıktan sonra da çok verimli olamayacağı aşikardı hastalığı yüzünden. o yüzden acı çekmesindense ölmesi ve acı çekmemesi daha iyi bir durum kendisi için bence. Çok sevmezdim ama büyük insandır sonuçta. Bir çok şeyi değiştirdi. Topğrağı bol olsun
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bu seneki appleların hepsi siyah üretilse ya
salvation Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 THREE APPLES changed the world: First one seduced Eve. Second fell on Newton and the Third one was offered to the world half bitten by him. RIP Steve Jobs :(
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sabah arabayla işe gelirken radyoda dinledim ilk olarak 4s haberini verdiler sonra öldüğünü söylediler dedim heralde 4s yüzünden kalp krizi geçirdi. Allah rahmet eylesin.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 salvation said: THREE APPLES changed the world: First one seduced Eve. Second fell on Newton and the Third one was offered to the world half bitten by him. RIP Steve Jobs :(
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 R.I.P Ciddi anlamda büyük bir beyindi her ne kadar iPhone ve türevlerini sevmesemde adam sayesinde teknoloji ciddi bir yol almış oldu...
Öne çıkan mesajlar