roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sırf teknoloji camiası değil, "dünya" önemli bir insanını kaybetti. Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar. "Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me ... Going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ölümlü dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bildiğin çok üzüldüm ya. Cidden önemli bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bi an kendimi adamin yerine koyuyorum 56 yasindasin lan 56... en az 20-30 yil daha var manyak projeler ortaya cikarip torunlarinin buyudugunu gormek vs.. goz gore gore, gidiyosun. en cok bu koymustur yani. herseyden once saglik diyolar, dogrudur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sözlükte steve jobs(2) şeklinde gözüm takıldı başlığa, sonra lan kim bilir ne çemkirmişlerdir şimdi 20 falan olsaydı öldü sandım geyiği yaparlar en fazla dedim. şu an 40 küsür. üzüldüm lan. bi de nejat işler steve jobsun kardeşiymiş espirisini kim yaptıysa allah belasını versin. aklımdan çıkmıyor. cons yapmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 üzüldüm. akıllı zeki bi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi ren ayni seyi dusunuyodum ben de tam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o zeka kategorisinde tek orcun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Allah rahmet eylesin iyi adamdi. Meshur Stanford konusmasini izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sanki ben öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 reyou said: bi an kendimi adamin yerine koyuyorum 56 yasindasin lan 56... en az 20-30 yil daha var manyak projeler ortaya cikarip torunlarinin buyudugunu gormek vs.. goz gore gore, gidiyosun. en cok bu koymustur yani. herseyden once saglik diyolar, dogrudur yani. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 good riddance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pc: 1 mac: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Illuminati var bu işin arkasında, gogo team. RIP steve, ne appledan ne iphonedan haz etmesemde, Ay sitil lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 beyaz ve siyah iphone 4s den sonra steve jobs desenli iphone 4s çıkarır bu apple. sonra satışlar 50 milyonu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ipad 3 icin PR calismasi bu, yemeyin http://media.kickstatic.com/kickapps/images/7691/photos/PHOTO_9251316_7691_3939819_ap.jpg geri gelir 1-2 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ölüm sebebi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hmm kansermiş yeni öğrenmiş, öğrenince kalpten gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ya zamanını resmen ayarlamışlar dünkü tanıtımın. Adam 3 ünde ölse imkansız duyuramazlar kaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kendi malından kullanmış. o yüzden ölmüş. bu arada daha öncede ölmüş olabilir gizlemişlerdir belki. vasiyet bırakmıştır zorlayın iphone 5 e kadar söylemeyin kimseye diye hatta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bence gzlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sektöre katkısı yok, götürüsü var. RIP o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar