serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 USden getirtcem büyük ihtimal fakat bu diğer versionlarının fiyatlarını bulabileceğimiz bir yer var mı? Yoksa 3 gün sonra mı ortaya çıkar o bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bavul ticaretine baslaticaklar zorla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 siri çok heyecanlandırdı beni asıl, eğer onu adam gibi yaparlarsa efsane olur. "remind me grab the gift when i get home" gps'ten eve gelince notification çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Android'de epeydir yapılıyor o =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Flasha yetemiyo beyler dağılın O değil de bu Apple çok çakal haa, gıdım gıdım çıkarıyorlar özellikleri bu sene kamera alanında devrim yaptılar gecen sene ekran alanında yapmışlardı. Ben iPod touchi merak ediyordum ios5 olmasından başka yeni bir özellik gelmemiş mı yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 devrim mi? apsdfushf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 okumadim yazildi mi bilmiyorum. galiba en cok volume up tusunun artik shutter olarak calisabilecegine sevindim. Onun disinda gereksiz hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şuan apple shoplardan alınmıyor değilmi ? kabin amiri tanıdığım varda yarın dönücek chicago'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 cikmadi ki, neyi alican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 said: iPhone 4S, iPhone 4'e göre neredeyse 7 kat daha hızlı... Her ne kadar işlemcisi yenilense de, yeni iPhone'un batarya ömründe kayda değer bir gelişme yok. işlemci olayı güzel ama heralde artık 1 gün bile dayanmıycak pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 8 saat talk time var dediler, kim cevirmis onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iPhone 4'u degistirmeye yetecek sebep yok S modelinde. 5'i merak ediyoruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/10/iphone5apple2011liveblogkeynote1364-1317751776.jpg iPod tam bir hayal kırıklığı oldu. O spectlere ve o fiyata zaten para verilmez, bir de eski tasarımı korumuşlar.. Rezillik. go go Sansa Clip+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aquila said: 8 saat talk time var dediler, kim cevirmis onu. milliyet,onuda yazmıştı ama kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iphone 4 ucuzlicaksa alayim bi tane, gerek yok 4se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 y1git said: Flasha yetemiyo beyler dağılın O değil de bu Apple çok çakal haa, gıdım gıdım çıkarıyorlar özellikleri bu sene kamera alanında devrim yaptılar gecen sene ekran alanında yapmışlardı. Ben iPod touchi merak ediyordum ios5 olmasından başka yeni bir özellik gelmemiş mı yani??? einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Şunu da mutlaka okuyun izleyin derim. Vay arkadaş. http://gizmodo.com/5846630/apple-predicted-siri-24-years-ago-so-perfectly-its-scary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oha video ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 3k ya muthis teknoloji. bu bir devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hakkaten video çok iyiymiş. september 16'i de tuttursalarmış tam olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 apple store 8 hr talk time şurada da yazıyo da standby süresi 300hr den 200hr olmuş ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sadece kontratlı mı satıyorlar ilk haftalar ? yoksa 14 ünde sıraya girip 4 5 tane alayım türkiyeye gelmeden dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 "roket adam" said: Şunu da mutlaka okuyun izleyin derim. Vay arkadaş. http://gizmodo.com/5846630/apple-predicted-siri-24-years-ago-so-perfectly-its-scary Bir arkadaşım dün gece bize bu videoyu yolladı "bunu açıklayabilirler" diye. Kahin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gizmo basligi ne sacma, lan adamlar zaten o zamanda kurduklari seyleri yapiyolar, sene 2010 olunca cat diye aaa voice recog yapalim diye perk acilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi şu iş android de var ama türkçe kullanan var mı? çok kazma yani her türlü. zaten türkçe falan tanımayacakdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar