ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ekşiden said: yüksek donanım özelliklerini besleyebilmek adına 2250 mah kapasiteli pilin güç vereceği öne sürülen galaxy s iii'te ayrıca 1080p çözünürlüğünde 60kare/saniye video çekebilen kamera kullanılacağı ve nfc desteğine yer verileceği iddia ediliyor. samsung'un yeni amiral gemisiyle ilgili bir diğer dikkat çekici iddia ise kasa yapısıyla ilgili. sahip oldukları güçlü donanım özelliklerine rağmen galaxy s ve galaxy s ii plastik yapılı ince kasaları ile çoğu zaman eleştirilmiş, samsung'un üretim kalitesi anlamında çıtayı yükseltmesi gerektiği çok sık konuşulmuştu. galaxy s iii için öne sürülen gelişme, 9mm kalınlığında metal gövdeye sahip olacağı yönünde. artan performans ve yükseltilen kalite seviyesine ek olarak bir diğer önemli konu da hiç şüphe yok ki genel kullanım deneyimi.galaxy s iii için kesin olan bir şey var ise o da android 4.0 işletim sistemiyle geleceği. bu noktada samsung'un yeni nesil touchwiz arayüzünü sunarak genel kullanıma yönelik daha fazla seçenek sunması beklenebilir. kısaca özelliklerine göz atmak istersek; * android 4.0 işletim sistemi kullanması bekleniyor * 2 ghz hızında dört çekirdekli qualcomm s4 tipi özel işlemci * arm cortex-a9 tabana sahip * 1.5 gb memory ram * 32 gigabyte sabit depolama alanı (microsd kart ile artırılabilir) * 4.65 inç büyüklüğünde ve 1280x1024 piksel çözünürlüğüne sahip super amoled plus dokunmatik ekran olacak. * 2250 mah güçlendirilmiş batarya ile uzun pil ömrü * 1080p (full hd) video kaydedebilen hd kamera * nfc desteği bulunacak * galaxy s ve galaxy s ii'nin aksine metal kasa bulunacak * samsung yeni nesil touchwiz arayüzü bulunacak. benim bilgisayardan iyi nerdeyse maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benim laptoptan daha iyi kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fiyatı da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 iphone 7 ile birlikte filan mı çıkıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 i5 e rakip bunu mu çıkartacaklar aceba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 super amuled plus ekran. nebiçim bi isim bu böyle, ultra falan olur s4 te galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 iphone 13 falan anca yakalar bunun özelliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne gereksiz specler ya. telefon lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sadece telefon değil ama fakir adam. Roket fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 "roket adam" said: ne gereksiz specler ya. telefon lan bu. kafaya bak. teknoloji cahili olarak ben bile demiyorum bunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bi durun lan 2'yi alalı 2 ay olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 -Deno- said: bi durun lan 2'yi alalı 2 ay olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 -Deno- said: bi durun lan 2'yi alalı 2 ay olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Samsung Galaxy S3 III release date is going to be on mid 2012. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi Serbest piyasa ekonomisi bü yüzden kral işte. Koy competitorları yesinler birbirlerini, kazanan müşteri olsun. Sharp da sonunda Avrupaya telefonlarını yollamaya karar vermiş. Ohh sony, htc, apple, nokia, samsung... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bir de kaplamasını niye metal ypaıyorlar anlamadım. videolarda gördüğüm kadarıyla S2'nin arkasındaki plastik cok dayanıklı. Metal gereksiz ağırlık yapacak şimdi. Ayrıca 2300 mah şimdiki telefonlara çok gelebilir ama o zamana kadar o ram ve o işlemciye "uzun ömürlü pil" olarak kabul görürmü bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ayfon metal samsung plastik rererörö diyenler için o. dayanıklı plastik kullanmak hem darbeyi absorbe etmesi hem de hafifliği açısından çok daha iyi bence ama anlatamıyorsun. her şey görüntü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bende onu anlamıyorum. çivi falan mı çakıyorsunuz abi telefonla. cepte geziyo işte. bide 2 ghz dual core nedir ya? render falan mı yapıcaz telefonlarda. s2 de 1.2 ghz var. neye kullandığını anlayamadım hala. kullanacak şey yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dual core mu? quad gibi kalmış aklımda. ayrıca plastik kapaktan memnundum ben sgs'de, metal ağır olmaz umarım ama daha kolay hasar görceği kesin metal kapağın (çizilme, aşınma, yıpranma vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bugün görücüye çıkıyormuş. şekli şöyle bir şey. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/58392-image/Samsung-Galaxy-S3.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bir de şu var http://thenextgalaxy.ntvmsnbc.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahmedinejad said: bugün görücüye çıkıyormuş. şekli şöyle bir şey. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/58392-image/Samsung-Galaxy-S3.JPG doğruysa bu seferde iphone 4 kasasını çalmışlar. en azından metal çerçeveyi =P donanım olarak baya iii telefon bekliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çıksın alırız belki =P ama 2500 liradan giriş yapmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şekli son resim gibi olmicak diye bekliyorum. developer ve servis sağlayıcılarına geliştirme yapmaları için farklı kasalarda s3'ler gönderilmiş ama asıl s3'ün kasasının öyle olmayacağı zaten söylenmiş (ki gönderilen s3'ler farklı farklı tiplerde) bakalım, bi kaç saat sonra görcez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar