Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunaydin selamlar :) ayeee

merveco

Öne çıkan mesajlar

@kermit
Oha unutmuştum lan,neyse delikanlı gibi söyliyim.

Bakirim dostum, tamam mı, yani size göre bu belki erkek olmanın tek yolu olarak gözükebilir ve hatta milli olmak sizin için hayatta ilk sıraya da girebilir.
Ama benim için bu olayın öncelik sırası epey gerilerde, isteseydim yapamazmıydım, çok kez yapabilirdim ama gerçekten benim için önemli olan şeyleri doğru yer ve zamanda yapabilecek kadar sabırlı bi insanım.

Ve bu arada, insanların anlık zevklere kapılıp ne tür pişmanlık yaşadıklarını gördüm. Hatta alkol ve sigaranın da ne tür sonuçlar doğurduğunu nelere yol açtığını gördüm. O yüzden uzak durdum ve durmayada devam edicem ve bugüne kadar kimsenin dediklerini umursamadım, kendi bildiğim doğrular üzerine gittim, ve hiç pişmanlık duyacağım şeyler yapmadım.

O yüzden "24 years old virgin" title'ı da versiniz no problemo.

Hadi bye
Sosyal ağlarda paylaş

Güncel başlıklara gir --> yeni gelenlere mesaj atılmış postum olsun diyerek tıkla --> şu iki mesaj akşam akşam keyif katsayını tavan yaptırsın.

merveco said:

SaoL fedecim cok incesin :)).
Aquila hosbuldum.mankenim. bilin bakalim kim arkadasim?

aquila said:

simdi sictik.

beyler kapatin kepenkleri.

Edit : Hoşgeldin bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

@kermit

Bakirim dostum, tamam mı, yani size göre bu belki erkek olmanın tek yolu olarak gözükebilir ve hatta milli olmak sizin için hayatta ilk sıraya da girebilir.
Ama benim için bu olayın öncelik sırası epey gerilerde, isteseydim yapamazmıydım, çok kez yapabilirdim ama gerçekten benim için önemli olan şeyleri doğru yer ve zamanda yapabilecek kadar sabırlı bi insanım.

Ve bu arada, insanların anlık zevklere kapılıp ne tür pişmanlık yaşadıklarını gördüm. Hatta alkol ve sigaranın da ne tür sonuçlar doğurduğunu nelere yol açtığını gördüm. O yüzden uzak durdum ve durmayada devam edicem ve bugüne kadar kimsenin dediklerini umursamadım, kendi bildiğim doğrular üzerine gittim, ve hiç pişmanlık duyacağım şeyler yapmadım.

Hadi bye

allah yardımcın olsun kardeş
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

@kermit

Hadi bye

alt tarafı sevişceksin lan. laflara bak.

alkol de adam olana hiç bişey yapmaz, ağzınla içmeyi bildiğin sürece. sigarayı bende sevmiyorum onda haklısın az biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...