küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 TD)Pentagram said: ulan 7 düvey geliyor antalyaya gözün doysun. rusu ingilizi. napcan merveyi hahahah oldu mu şimdi bu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kaede said: sen denklemi kuramamışsın bile ahahah yok,sen 6 bilinmeyenli denklem çözmemişsin hayatında.anlayamaman normal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 @kermit Oha unutmuştum lan,neyse delikanlı gibi söyliyim. Bakirim dostum, tamam mı, yani size göre bu belki erkek olmanın tek yolu olarak gözükebilir ve hatta milli olmak sizin için hayatta ilk sıraya da girebilir. Ama benim için bu olayın öncelik sırası epey gerilerde, isteseydim yapamazmıydım, çok kez yapabilirdim ama gerçekten benim için önemli olan şeyleri doğru yer ve zamanda yapabilecek kadar sabırlı bi insanım. Ve bu arada, insanların anlık zevklere kapılıp ne tür pişmanlık yaşadıklarını gördüm. Hatta alkol ve sigaranın da ne tür sonuçlar doğurduğunu nelere yol açtığını gördüm. O yüzden uzak durdum ve durmayada devam edicem ve bugüne kadar kimsenin dediklerini umursamadım, kendi bildiğim doğrular üzerine gittim, ve hiç pişmanlık duyacağım şeyler yapmadım. O yüzden "24 years old virgin" title'ı da versiniz no problemo. Hadi bye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Güncel başlıklara gir --> yeni gelenlere mesaj atılmış postum olsun diyerek tıkla --> şu iki mesaj akşam akşam keyif katsayını tavan yaptırsın. merveco said: SaoL fedecim cok incesin :)). Aquila hosbuldum.mankenim. bilin bakalim kim arkadasim? aquila said: simdi sictik. beyler kapatin kepenkleri. Edit : Hoşgeldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 0ne said: @kermit Oha unutmuştum lan,neyse delikanlı gibi söyliyim. Bakirim dostum, tamam mı, yani size göre bu belki erkek olmanın tek yolu olarak gözükebilir ve hatta milli olmak sizin için hayatta ilk sıraya da girebilir. Ama benim için bu olayın öncelik sırası epey gerilerde, isteseydim yapamazmıydım, çok kez yapabilirdim ama gerçekten benim için önemli olan şeyleri doğru yer ve zamanda yapabilecek kadar sabırlı bi insanım. Ve bu arada, insanların anlık zevklere kapılıp ne tür pişmanlık yaşadıklarını gördüm. Hatta alkol ve sigaranın da ne tür sonuçlar doğurduğunu nelere yol açtığını gördüm. O yüzden uzak durdum ve durmayada devam edicem ve bugüne kadar kimsenin dediklerini umursamadım, kendi bildiğim doğrular üzerine gittim, ve hiç pişmanlık duyacağım şeyler yapmadım. O yüzden "24 years old virgin" title'ı da versiniz no problemo. Hadi bye allah yardımcın olsun kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 helal 0ne bu acıksözlülüğünden dolayı. harbiden bak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Vay anasını arkadaş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 10 sayfa daha eklenir bu postun üzerine. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 adam steril yaşıyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 şey eklemeyi unutmuş one SEVMEDİĞİM BİRİYLE AŞK YAPICAK KADAR BENCİL DEĞİLİM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Adam evlenince yapmayi düşüyo beyler rahat bırakın aman diyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 0ne said: @kermit Oha unutmuştum lan,neyse delikanlı gibi söyliyim. Bakirim dostum, tamam mı, yani size göre bu belki erkek olmanın tek yolu olarak gözükebilir ve hatta milli olmak sizin için hayatta ilk sıraya da girebilir. Ama benim için bu olayın öncelik sırası epey gerilerde, isteseydim yapamazmıydım, çok kez yapabilirdim ama gerçekten benim için önemli olan şeyleri doğru yer ve zamanda yapabilecek kadar sabırlı bi insanım. Ve bu arada, insanların anlık zevklere kapılıp ne tür pişmanlık yaşadıklarını gördüm. Hatta alkol ve sigaranın da ne tür sonuçlar doğurduğunu nelere yol açtığını gördüm. O yüzden uzak durdum ve durmayada devam edicem ve bugüne kadar kimsenin dediklerini umursamadım, kendi bildiğim doğrular üzerine gittim, ve hiç pişmanlık duyacağım şeyler yapmadım. O yüzden "24 years old virgin" title'ı da versiniz no problemo. Hadi bye alt tarafı sevişceksin lan. laflara bak. alkol de adam olana hiç bişey yapmaz, ağzınla içmeyi bildiğin sürece. sigarayı bende sevmiyorum onda haklısın az biraz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 mesajom olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu topicte ne var diye girdim ilk okuduğum şey 0ne'ın yazısı oldu ne acayip şeyler dönmüşse artık adam o yazıyı yazmış. yarın kalanını okuyayım çok merak ettim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 herşey mi canım seks istesek yaparık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hem sevişme hem alkol içme.niye yaşıyorsun abi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ŞEREFİM İÇİN !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 O değil de kız bir daha girmedi patiye, biz hala tartışalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Dilan'di abi zaten kiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Dilan girdi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kaede said: şey eklemeyi unutmuş one SEVMEDİĞİM BİRİYLE AŞK YAPICAK KADAR BENCİL DEĞİLİM Abi genzime çay kaçtı, yanıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu saatte ne cayi ya, uykun kacar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kadın gelmiş foruma hiç söylemiyosun şükrü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yeşil çay içiyidur kesin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 benjani said: hem sevişme hem alkol içme.niye yaşıyorsun abi? sırf sen sor diye sorduğuna göre artık rahatça ölebilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.