Aiko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bu sefer güldürmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 mal, ben ayni ise kariyer.netten de basvurabilirdim ve gayet te cagrilirdim.bi cv verdin diye kendini ne bok saniyosun, sadece a sirketi degi de b sirketinde calismami saglamis oldun. salaga bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 nereye gidiyoruz biz bebek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 belami miktin belami!!!! cik git kafamdan artik!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 off buraya yazıcağıma yanlışlıkla ona attım mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 '' '' (--_--) edik. kulakları yanda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 aşırı zayıflamışsın kokaine mi başladın diye mesaj atıcam ama 3 senedir gorusmmeişiz bunun için mesaj atmaya değmez.ondan buraya atıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dün akşam bana geldiğinde sana, "götün küçülmüş hiç güzel olmamış" derken aklımdan bi yandan da "ulan ne godoş oldum, beni aldattığını aleni söyleyen eski sevgilimle oturmuş muhabbet ediyorum" diye hayıfandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kelimelerim manevi bir gücü olsaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Saeros said: off buraya yazıcağıma yanlışlıkla ona attım mesajı ahadhshah alıntılamadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 beni ise alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Emekliliğe yaklasıyor gibi duruyorsun, kim ne yapsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bana piyango vursun biktim calismaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 söyle kac para lazım veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 telefondan yazmasam su milli piyangonun resmini koyardim ama ugrasamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 rakam ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bana 5k gonder yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ok banka no yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 galiba zengin oldum beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben sana demedim mi erken kalk diye. dalga mi geciyosun ya! bi de telefonunu kapatmissin.kesin sarji bitmistir di mi! salak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 senden değil kızkardeşinden hoşlanıyorum ama bunu sana bir türlü söyleyemiyorum. hem seni hem onu kaybedebileceğimi biliyorum. Switcheroo gerçekleştirene kadar bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 neden beni tören yürüyüşünde o sıraya soktun :( ailem göremedi beni senin yüzünden :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Komtanına msj mı atıyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Theridone said: galiba zengin oldum beyler. gönderdim panpa güle güle harca var mı başka isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ben de isterim ama elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar