Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 *mina kodumunun sivrisinegi hayatimdan soguttun gece gece uykum falan kalmadi bulursam varya anan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Bu havada ne sivrisi ya ? götümüz donuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 10dk icinde 5 kere falan issimis elimin mina koydu. son kalan heroic boss bu galiba sabaha doğru instance yaptiriyor bana ve yok oldu.. cakti cloak yok oldu delirdim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Rüyanda sivri sinek geliyor olmasın ? OF çok paranoya durum lan o aşsfkjaslşfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 komşulara karşı çok ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Aslında olabilirdi. Ben bu kadar yoğun çalışıyor olmasaydım, seni arayabilseydim... Aslında baya "benim için uygun"dun, olurdu yani, güzel de olurdu, belki evlenirdik bile. Özür dilerim, seni de sevdim sahiden. Ben seni terketmedim aslında, acına son verdim. Üzgünüm canım. Çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 su anda nerdesin iyi misin nasilsin bilmiyorum. kotulugunu istemiyorum dusmanin degilim. hayatinda her sey yolunda gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Nikah masasina oturdun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 acık yüz ver lan benden iyisini mi bulcan iki çirkin yeteriz birbirimize ^^ tanısan seversin halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bana yazmamış üstüme alınmıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 anlamadım lan ben seni hoşlandım diyon beni hoşlandırıyon görüşünce süperiz eve gidip düşünüyon tamam baya bi riskim var otuzuma kadar hangi yaka olacağım meçhul avrupa yakası bile olabilirim belki papyon takarım ama istediğin yönde gelişiyom bi yakın cümleler kelimeler bi özne bazen yüklem hani türk kızı değildin sen? hangimizi kandırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 insan buraya yazınca rahatlıyormuş olm neden söylemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bu olanlardan sonra tek merak ettiğim senle karşılaşınca(muhtemelen bir yerlerde karşılaşacağız) ne hissedeceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kozalak said: bu olanlardan sonra tek merak ettiğim senle karşılaşınca(muhtemelen bir yerlerde karşılaşacağız) ne hissedeceğimiz. Şunu okuyunca aklıma nedense bu şarkı geldi; http://www.youtube.com/watch?v=I2aD73qU2tI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bu kadar aç olmayaydın da olurdu laskjdaljdadlj. sinek bulsan suyunu sıkıp satacan yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 metro istasyonundan çıktıktan biraz sonra bir anda durup telefonuyla ilgilenmeye başlayan, geçerken koluna çarptığım adama: lol rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dd/1b/4e/dd1b4e952b58c93a964277a58c71d849.jpg o değil de çok düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 =') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gerizekalısın ya. bencil bir gerizekalısın sen. yemin ediyorum gerizekalısın. zor zamanlardan geçmesen. gerizekalısın diye çelenk gönderirdim. tutarsız gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Siktin attın 20ayımızı. Burdan da teşekkür edeyim. Yüzüğünü de aldın eline, ben sana ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 @rot abi =/ teklif yaptığın zamanı hatırlıyorum lan. üzüldüm. gerçi üzülmedim. bitiosa vardır sebebi. daha iyisi daha doğrusu oluo. tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Lan sizi görünce böyle ananemin yüzüğünü daha da derinlere saklıyorum yeminle. Pipiniz sağolsun, demek ki başka bişi olması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bu topic'e en son aralıkta yazmışım. aradan ne güzel 9 ay geçti unuttum gitti derken erkek arkadaşımla ayrıldım diye niye mesaj atıyorsun ki bana ya abv senin.. ben zaten biliyordum ayrıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar