kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 tiLi said: ona yazacağıma buraya yazıp rahatladıklarımdan biri patiye üye oluyo şu an abi sende de ne maden varmış maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Saeros said: Theridone said: hayır ne ara sevgili yaptın ya. amansız yozgat sapıkları gibi peşindeyim her bokundan haberim var. ne ara yaptın! tek sapığı sen değilmişsin abi demek ki sdf kendimi geliştirmem gerek. level 99 sapık olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 4 aydır hayatımı silktin, ama 1 günün 1 gününü tutmuyor be güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kozalak said: tiLi said: ona yazacağıma buraya yazıp rahatladıklarımdan biri patiye üye oluyo şu an abi sende de ne maden varmış maşallah. yok abi öyle görünmüştür. kıtlık var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben senden sıkıldım cok basitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 uyudun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 taktik yapıp ben çağırmayım o gelmek istesin yapıyorum patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu tili tam bir meriçtir arkadaşlar güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 çişim geldi deli gibi, sabahtan beri sıra bekliyorum. tek bir healer lazım. ben çişimi yapmaya gitsem kesin o sıra gelecek ve ben basamayacağı. sonra tekrar başa dönücem. gitmeyeceğim. gerekirse altıma işeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 moriarty said: bu tili tam bir meriçtir arkadaşlar güvenmeyin. o olaydaki meriçin sen olduğuna karar vermiştik en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 senin seçeceğin fontun ağzına yüzüne sıçayım ben. itoluit şerefsiz köpek seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 seninle tekrar denemek mi? seninle sıçmaya bile gitmem defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 salaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Dikkat et kendine lütfen, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 en az çalana oy vermek zorunda kalmasak keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 pontipati said: 4 aydır hayatımı silktin, ama 1 günün 1 gününü tutmuyor be güzelim kahinim sanırım ne biçim şeysin böyle ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ben senin batıracağın gemide enkaz olmam. Sen daha batırmayı aklından geçirirken, ben çoktan filikaları indirmiş, başka bir gemide yelken açmış olurum. Ama gerçekten varsan açık denizde yol almaya, işte o gemide sonuna kadar kalmaya kararlıyım. Eğer kaderimiz batmaksa da beraber batarız derin mavi sulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 dramayı kıs biraz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 olum var ya sizi bir topiğe türk kızı çok kezban falan yazarken görmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 inşallah düzelir. du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sokağa çıkalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 159 hesap detayını alabilir miyiz melike hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Black-ice said: olum var ya sizi bir topiğe türk kızı çok kezban falan yazarken görmeyeyim. Türk kızı çok kezban be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar