Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 böyle mi yazılıyo bu topic te nasıl oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 böyle yazılıyo hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Öyle salaksın ki hem ayrılma tribi yapıyorsun, hem de kabul edince tribe giriyorsun. Sen nasıl bir salaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tiLi said: Flam said: hayatım cinayet mahalli ve tabi ki sen bunu bilmiyorsun. Bilmen için hiçbir sebep yok çünkü annen araba alınması konusunda babana engel oluyor diye üzülmek kadar büyük bir sorun yok bu dünyada ve annenin pussy power kullanarak babanı kontrol etmesinden ve sana evde beslediği bir ev hayvanı rahatlığında karışabilmesi dışında hayatında hiçbir sorun yok. lütfen artık bitsin. sana katlanamıyorum. hem malsın hem de "biz kadınlar çok duyarlı varlıklarızdır" zırvalarıyla boş boş artislik yapıyon. suratının ortasına kocaman bir yumruk çakmıyorsam sırf prensiplerim buna müsaade etmediği için. Suratının ortasına bir yumruğu haketmediğinden değil yani. Bitch. yumrukları çıkar yolla mesaj olarak Babası araba aldı. Benim de işlerim düzeldi. Dün gece alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak yatağa attım. Dağılabiliriz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 mesaj atacak kimsem de yok ki hayır ona üzülüyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Adam golü atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ve ayrıldık. Zaten hiç olmayacaktı ama çok güzeldin. Benim de güzele karşı zaafım var. ÇOK GÜZELE karşı, çok zaafım var. Zaaflarımın en güzeliydin. Sevgiler~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yok sana mesaj felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 vaperon said: Öyle salaksın ki hem ayrılma tribi yapıyorsun, hem de kabul edince tribe giriyorsun. Sen nasıl bir salaksın? Pure Kezban detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 uzun zamandır böyle mutlu ve rahatlamış hissetmemiştim lan şuan sana bi i love you patlatırdım ama bunun için fazla serinim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Geri vites atmadim, atacagimi bekliyorsan havani alirsin. Daha 3 ayim daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Koşmayın be binada be üff, deprem sanıyorum mal gibi ben de. Çok sallanıyor 17 katlı bina halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 2 sene önce borç verdiydim, noldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 serefsiz kadın madem sevgilin vardı baska sehirde niye elimi tuttun sen beni karaktersiz mi sandın?sevgilime söyleme diye ağlıycağına bırak onuda benim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yuh akyım 40 günde nasıl evlenme teklifi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 i am devil i love metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 alsancaktayım, ofiste çalışıyorum. karnım aç. yağsız birşeyler yemek istiyorum ve bir türlü karar veremedim. dışarıdan söyleyeceğim. fikri olan mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi ne alakası var bu topicle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bi arkadşıma böyle bir mesaj atacaktım desem? uyar mı konseptle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 açlık başıma vurdu lan. günlük sandım bunu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Yaşın 19 ama yüzünde 20 kilo makyaj ile instagrama fotoğraf paylaşıyorsun. Gece arayıp şuanda çıplak seni düşünüyorum diyorsun ama gelsene bize dediğimde benim aile yapım buna musayit değil diyorsun. Üzgünüm tam bir kezbansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 duşa soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 göster ama vermeyi bir üst boyuta taşımış işte, kezbanlar bile evrime uyum sağlıyor. dinlet ama verme. asdadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 O da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 su anda ciplak seni dusunuyorum nedir abi... yani illa ciplak mi olmak gerekiyor seks dusunmek icin. Ben mesela ciplakken dunya sorunlarini dusunuyorum banyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar