Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tavus kuşu niye kuyruğu açıyosa ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aslında adam kendini olmadığı biri gösteren biri olduğu için kendini olmadığı biri gibi göstererek kendini olmadığı biri gibi göstermemiş kendisi gibi olmuş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 çünkü sokrates'leri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Longshanks said: tavus kuşu niye kuyruğu açıyosa ondan Bu post bence /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hep kari kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Rewendor said: aslında adam kendini olmadığı biri gösteren biri olduğu için kendini olmadığı biri gibi göstererek kendini olmadığı biri gibi göstermemiş kendisi gibi olmuş oluyo. mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Suark said: olduğun birisi gibi nasıl gösterebilirsin ki? tekrar soruyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 olduğun gibi görünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 nası yapıcaksın abı onu? ben oldugum gıbı olsam 2. gun ısten atarlar benı lol, sokakta yuruyemem bi yere falan da oturamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 işte böyle gelmiş böyle gider demiceksin. böyleyim ben id herifler diceksin, sizin de ne mal olduğunuzu biliyorum diceksin herşeyi kaybettiğimiz zaman ancak özgür oluruz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi ben patlatıyom bankaları, sen müziği ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 küheylan fotografi facebook'dan beğenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bi defasında iki kızın muzik muabbetine kulak misafiri olmuştum.metal türü ağırlıklı konusuyorlardı.bende kızlardan biri güzel diye hemen kaydettim hafızama hmm metal diye. bi gün bunlarlayken muabbet müzik oldu yine (okuldayız).bana sen ne tür dinliosun diye sordular.ki böyle soruları hiç sevmem sormam hiç bende tabi hemen ampul yandı metal dinliyorum dedim yalan söyleme dediler o gündne beridir olmadıgım kişi olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kendim gibi olduğum noktada sadece arkadaşlarım var yanımda. onun dışında toplum tarafından kabul edilemeyecek kadar pis iğrenç rezil bir herif olduğum için. forumda bile kendimin yüzde biri olunca banlanıyorum. allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 beni bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Myshkin said: çünkü insanlar özel olduğunu hissetmek istiyor. Evet ve aslında özel hissetmek istemelerinin nedeni de bir poh olmamaları. Zaten kendini tanımlala hastalığı bence bu, ben buyum aslında bak şöyle birşeyim, farklıyım. La sıs deyip uzamak lazım ordan. ha birde farklı olmak adına genelde moda olan ve trend olan şeyi yapmaya çalışmalarıda ayrı ilginç tabi. Rumeli fenerine gitmişdim en son karşından böyle ellerinde fotoğraf makinaları 50 kişi geldi :), her şeyin ama her şeyin resmini çekiyorlar, bisikjletim ağaca dayalı gidip onu bile çekdiler. O kadar çok resim çekdiler ki bütün grubun çekdiği resimleri alsak bire bir boyuttda rumeli fenerini puzzle gibi inşa edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Rewendor said: aslında adam kendini olmadığı biri gösteren biri olduğu için kendini olmadığı biri gibi göstererek kendini olmadığı biri gibi göstermemiş kendisi gibi olmuş oluyo. hehe guzel yaklasim. baskalari(arkadasi sevgilisi ailesi vs.) o tip insanlarin egosunu datmin etmedigi surece onlar da 2 fotograf cekince fotografci triplerine girerek kendilerini datmin edecekler fotograf cekmekten anlamayan yaninda. Suark said: Suark said: olduğun birisi gibi nasıl gösterebilirsin ki? tekrar soruyorum bunu durust olarak olabilir. hatta yunus emre summonlanabilir buraya simdi sdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çünkü **** ****'den dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 unvanlara takılma , insanlara hiç takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Suark said: nası yapıcaksın abı onu? ben oldugum gıbı olsam 2. gun ısten atarlar benı lol, sokakta yuruyemem bi yere falan da oturamam yani. çünkü kendini oldugun gibi göstermeyip bi yerlere gelmişsin şimdi de olmadigin kişiyi yaşamaya mahkum olmuşsun yapacak bişey yok geri dönüşün zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben kendim gibimiyim lan acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 selcuk muzik kulagi olan biri blok flutte en iyimizdir. annesi ressam genlerinde sanatci yatiyor bazen operaya baleye gideriz birlikte selcuk sporu da sever horoz dovuslerine meraklidir selcuk numizmatikle de ilgilidir ilkokuldan kalma 2500 lirasinin hikayesi cok tatlidir yalniz bunu ben degil ortaokulda kompozisyon yarismasinda mansiyon odulu almis olan arkadasim selcuk anlatsin selcuk hayalden cok uzak, gercekten cok uzaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 selcuk naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yorgunum argınım... ev telaşesi devam etmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 gitmeyeydin o kadar uzaklara 3 katli basta yabardim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar