knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya böyle bir olayın gerçekleşme ihtimalini hiç aklım almıyor.olur mu lan acaba kurtulurmuyuz şu beladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aralığa kadar süre vermişler ben kasımda askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Aralık 2012'ye kadar tecilliyim, kamu hizmeti gelirse onu yaparım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kasımda var mı ki yaw, aralık-nisan-ağustos değil mi dönemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Kasım'da belgeleri alıyor işte o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 S-H said: hayatını hiç uğruna riske atmadığı için mi ? Hiç yerine her şey yazman lazımdı. Asker adam kendisi dahil her şey için kendini riske atar. Klişe ama baya da sağlam: Asker olmasa ülke de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bu karara bir alay itiraz gelir, onlar karar verene kadar ohoo siz yapar gelirsiniz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya askerlik yerine sosyal hizmetlerle ilgili birşeyler olsa keşke daha faydalı olacagımız kesin boş boş askerde yatmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 applev0dka said: kimin neyin borcu pardon This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ya genç erkeklerin o sınırda beklemesi gerekiyo bu kadar basit. Borç var veya yok bu muhabbetlerin hiç bi önemi yok. Bugün orda beklemeyi tercihlere bırakırsan kimse gitmez, sınırdan terörist girer evini patlatır geberirsin. Doktor bile mecburi hizmet yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 var var askerlik yapmak isteyen çok var,eline silahı alıp iki tek sıkmak için bile sdsfsdfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 olm böyle başlıklar açıyorsunuz direk heveslendiriyorsunuz beni sonra patlatıyorlar haberi bende de patliyor sdf neyse 2 yıl tecilimi aldım ben. 2yıl biterkene de bi yüksek patlatırız bi 3yıl da ordan sallarım... bi 5yıl daha rahatım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 anaconda said: Ya genç erkeklerin o sınırda beklemesi gerekiyo bu kadar basit. Borç var veya yok bu muhabbetlerin hiç bi önemi yok. Bugün orda beklemeyi tercihlere bırakırsan kimse gitmez, sınırdan terörist girer evini patlatır geberirsin. Doktor bile mecburi hizmet yapıyor. yok tercihe bırakırsan giden gene çok olur. Bir sürü yerde kız vermiolar askerlik yapmayana, adamdan saymıolar. Bi adam vardı askerlikte,sırf çürük almamak için 40 takla attı herif gene gönderdiler 7. ayda falan. Onur kırıcı bir durum çünkü, eksik olarak lanse ediliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 esas sınıra askerliğini yapmakta olanları koyarsan, hem onlar geberir hemde terörist girer.. o nasıl bi mantıktır kimse gitmek istemez ? askerliğini yapanların dışında bildiğin gibi diğer 'asker' lerde mevcut TSK de. askerlik yapmak için askere gitmekle gerçekten asker olmak arasında ciddi fark var. sen devlet olarak ikisini bir görüyorsan, kayıplardan dolayı hayatında eli silah tutmamış birinin askerden korkmasına engel olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Undisclosed said: esas sınıra askerliğini yapmakta olanları koyarsan, hem onlar geberir hemde terörist girer.. Ok kimse beklemesin o zaman sınırda. Bugünün askerliğinde yapılanları tartışmıyorum. Yapılan vardır olması gereken vardır o ayrı konu. Savaş çıkınca korkmayan işi bilen adam lazım. Olay bu. bunun tek yolu da düzgün ve mecburi bir askerlik eğitimi. Tercihe bırakınca da riskli bölgeye adam gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 savaş niye çıksın ya 1000000'da 1 ihtimal ha çıkarsa alırım 3-1'imi al sana realistik bf3 bilgisayar kaldırmıyor diye kara kara düşünüyordum zaten, onun için askere gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 şu an savaş var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hani nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 doğudaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 biri borc diyo digeri kız vermem iş vermem ahahah süper ya kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 savaş değil abi o, kantır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 anaconda said: Ya genç erkeklerin o sınırda beklemesi gerekiyo bu kadar basit. Borç var veya yok bu muhabbetlerin hiç bi önemi yok. Bugün orda beklemeyi tercihlere bırakırsan kimse gitmez, sınırdan terörist girer evini patlatır geberirsin. Doktor bile mecburi hizmet yapıyor. halkın yarısı akpye oy veriyor diye akpnin yanlış politikaları yüzünden ölemem sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 doğunun savaşıyla doğu ilgilensin abi ona da ben mi bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Savaş değil o bir grup şerefsiz ordumuz veinsanlarımıza saldırıyor. Savaş olsa karşıda ordu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ölmek dert deilde sakat kalmak fena. O durumdan ötürü çok korkmuştum ben giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar