Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kadın en azından erkeğe benziyo, hiçbişeye benzemeyenler ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 onlar zaten komple siyaha sansürlüyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gülesim geldi :D bildiğin erkeğe benziyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 erkege benzer kadınların bi ismi vardı ya da öylelerinden hoşlananların, hatırlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tranny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Oha yazık lan kadına. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Masquerade said: kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. kaç senelik kocası bu zamana kadar farketmeyip de haberlere çıkınca farkettiyse ya da bunca sene umursamayıp şimdi sırf ismi çıktı diye boşuyosa baya saçma, başka bi sebebi falan vardır izinsiz gitmşitir maça yakalanmıştır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 karısının çirkinliğiyle alay ediyorlardır belki başka nedenleri olabilir,kadın rezil edildi haliyle kocası nasibini almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ciddi dalga gecen erkekler arasinda umarim yumusak hatlari olan vardirda bir gun kadina benzedigi icin domaltan birileri cikar bizde haberini okuyup kicimizla guleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kocası terkediyo felan fake ya sırf ipne habercilik işte durum biraz vahim ablanın ilk sorunu erkege benzemek değil feneri tutmak olmuş kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Popeye ın atarına güldüm cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şimdi "medyanın suçu yok, erkeğe benziyor zaten" diyen arkadaşların fotoğrafını çekip yayınlasalar başlığa da "şişko ve çirkin kişiler yüzünden ab ye giremiyoz" yazsalar evet ben şişko ve çirkinim adamlar haklı diye mi düşünecekler acaba. ek: şimdi "ben şişko çirkin deilim ki ehüehü" diye düşünenler evet öylesiniz. yani mutlaka öle olduğunuzu düşünen birini bulmak mümkün.bu mantıkla herkes çirkin o zaman her istediklerini yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Rewendor said: Masquerade said: kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. kaç senelik kocası bu zamana kadar farketmeyip de haberlere çıkınca farkettiyse ya da bunca sene umursamayıp şimdi sırf ismi çıktı diye boşuyosa baya saçma, başka bi sebebi falan vardır izinsiz gitmşitir maça yakalanmıştır falan. yoo davayı açar. manevi tazminatı haraslarlar negzel karı koca. medyada koyan varsa o fotoyu ama bilmiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nasıl da girdim içeri kimse de çakmadı bakışı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bunun yüzünden sokağa çıkamıyorum demiş bi de. Lan sen sokağa çıksan nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Yalnız üstteki fotoda direk erkek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Laraken said: Rewendor said: Masquerade said: kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. kaç senelik kocası bu zamana kadar farketmeyip de haberlere çıkınca farkettiyse ya da bunca sene umursamayıp şimdi sırf ismi çıktı diye boşuyosa baya saçma, başka bi sebebi falan vardır izinsiz gitmşitir maça yakalanmıştır falan. yoo davayı açar. manevi tazminatı haraslarlar negzel karı koca. medyada koyan varsa o fotoyu ama bilmiyorum onu. karısından mı alacak tazminatı, onu niye boşuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 işte mahkemede koz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Osuran_boğa said: şimdi "medyanın suçu yok, erkeğe benziyor zaten" diyen arkadaşların fotoğrafını çekip yayınlasalar başlığa da "şişko ve çirkin kişiler yüzünden ab ye giremiyoz" yazsalar evet ben şişko ve çirkinim adamlar haklı diye mi düşünecekler acaba. ek: şimdi "ben şişko çirkin deilim ki ehüehü" diye düşünenler evet öylesiniz. yani mutlaka öle olduğunuzu düşünen birini bulmak mümkün.bu mantıkla herkes çirkin o zaman her istediklerini yazsınlar olmamis. calis ama bunun ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Rewendor said: Laraken said: Rewendor said: Masquerade said: kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. kaç senelik kocası bu zamana kadar farketmeyip de haberlere çıkınca farkettiyse ya da bunca sene umursamayıp şimdi sırf ismi çıktı diye boşuyosa baya saçma, başka bi sebebi falan vardır izinsiz gitmşitir maça yakalanmıştır falan. yoo davayı açar. manevi tazminatı haraslarlar negzel karı koca. medyada koyan varsa o fotoyu ama bilmiyorum onu. karısından mı alacak tazminatı, onu niye boşuyo? kocam da boşanıyor benden bu yüzden rerörerö diyip tazminatı arttıracak işte ama aslında boşanmayacaklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://i.imgur.com/QZJx8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bi yarışma programı vardı. estetik ameliyat oluyordu kadınlar erkekler falan. acun hemen o programı kopyalar bu kadın katılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Laraken said: Rewendor said: Laraken said: Rewendor said: Masquerade said: kocasi bosanma davasi acmis diyodu star galba. kaç senelik kocası bu zamana kadar farketmeyip de haberlere çıkınca farkettiyse ya da bunca sene umursamayıp şimdi sırf ismi çıktı diye boşuyosa baya saçma, başka bi sebebi falan vardır izinsiz gitmşitir maça yakalanmıştır falan. yoo davayı açar. manevi tazminatı haraslarlar negzel karı koca. medyada koyan varsa o fotoyu ama bilmiyorum onu. karısından mı alacak tazminatı, onu niye boşuyo? kocam da boşanıyor benden bu yüzden rerörerö diyip tazminatı arttıracak işte ama aslında boşanmayacaklar yani. pompalamasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar