Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 2-4 biter suraya yazayım 10 lira attım iddaadan 100 katı alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 maç direk beraberlik kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bangura ve ibrahim tam bir tsubasa styla gol attı asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Besiktas'ın bu Bursa'dan cekecegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 haftaiçi maç tribine giremedim bi ya unutuyorum sdfs dün gs maçı oldugu bile tesaduf ögrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bursa atmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ibrahım Teteh Bangura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yauv bu hakem cidden cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hakemlerin yetenek 1/20 ego 20/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bangura gol attı diye kırmızı gordu eafdsfs. Macı izlemiyorum bu arada salladım, ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kırmızılık mıydı hareket merak ettim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bir kere kontrol kaybedildi, başta bursa'nın sertliği görmezden gelindi maç koptu, şimdi beşiktaşlılarda çok gergin, bursalılarda, daha kart çıkar bu maçtan carvalhal'de en mantıklı hareketi yapıp egemen'i çıkardı. Gerginlik biraz olsun azalır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya zırt pırt kırmızı kart çıkarıyorlar çok merak ediyorum emre belözoğlu'nun hareketlerine de çıkarabilecekler mi bu kadar rahat. şu tabloda emrenin bu sezon en az iki kırmızısı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Valla Emre once bi sakatlanmadan 5 mac oynasın da, 2 degil 12 tane bile gorur, kırmızı kart standartları boyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 geldim beyler yeni izleyebildim golüde göredim kırmızıyıda kaşınmışlar 8 tane atarız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 egemen nerde lan niye oynamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 girdi cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 vay anasını kırmızı falanda var maçta değişik şeyler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bi halt oldugu yok adamlar mı 10 kişi biz mi belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bu edu adamı kanser eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben bursa seyircisini anlamıyorum. ilk dakikadan koymaya başlıyorlar. oraya buraya koyacaklarına kenara koysalar ileride lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ben bu Edu 'yu alan salağın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kermit said: egemen nerde lan niye oynamıyo Bangura'yı attırdı Egemen, zaten maçın başından beri büyük protesto görüyordu. Daha da arttı. Üstüne sarısı da vardı haksız yere gördüğü falan derken Carvalhal çıkardı bizde 10 kişi kalmayalım diye, Hakemler yine rezil yönetimine devam ediyor. Maçın başında sertliğe boyun eğip maçın kontrolünü kaybettiler. Simao kaç kere düşürüldü, kaç kere kesildi sadece 1 kere gördüler. Yan hakemler zaten rezil, iki tarafında ataklarını sürekli ofsayt diye kesiyorlar ve alakası bile yok. Bu arada Bursa 1 kişi eksik oynamıyor, Beşiktaş 3 kişi eksik oynuyor. Edu - Aurelio - Ekrem. Golü yediren de her zaman ki gibi Ekrem oldu. Aurelio desen zaten belli, Edu desen tam bir kazma, Edu'ya gereğinden fazla değer veren, hatta değer verenlere kapak olsun şu maç. Adamın gerçeği şu yani Egemen çıktıktan sonra da Beşiktaş defansı iyice çöktü, kötü oldu. Basser'de Simao ve Quaresma'yı harcıyor. Quaresma atılacak gibime geliyor çünkü çok üstüne oynuyorlar. Sert giriyorlar, hakemler görmüyor yine. Kiev maçındaki gibi çıldıracak adam en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar