Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 warhammer set görünümleri fena ezer bencede :P. wow daki set görünümlerine felan, bende bir türlü ısınamıyorum. Setin ne olduğu farketmiyor, sanki herşey deri ve vucudumuza yapışıkmış gibi hareket ediyor. Üstüne herşey bir kaç poligondan ibaret, gerisi kaplama.. Arkadaşın koyduğu paladin seti bile güzel görünürken, bacaklara ve göğüslere bir iki saniye daha fazla bakıldığında fikir hemen değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 lan gene nereye gelmiş muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bırahın oynasın cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sparkcaster said: Viktor said: warhammerin herseyi kotu, pvp si iyi olsa ne olur asdff http://gaarawarrgabs.files.wordpress.com/2010/03/kotbs-front.jpg?w=260&h=674 http://gaarawarrgabs.files.wordpress.com/2010/03/kotbs-back.jpg?w=272&h=659 wowda hiç bu kadar kaliteli tasarımın olmayacak olması ohissibiliyorum.jpg Korkunc ki. 2D gözüküyor bir kere, where is the depth, WAR? Bu arada Fire and Sword aldırsa bana bir arkadasım düşmana ihtiyacım olmazmış. Korkunc o oyun, cidden felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 en iyisi simsüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sirtindaki, tuvalet paspasi gibi lan. paspas degil de, hali mi deniyo acaba, ama hali da degil, ne lan onlarin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 wardaki pelerinlerin görünüşleri kötü ve wow dakilerinki iyi yani :P. wow ve uo pelerinlerinin görünümlerine hastayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sene 2011 ve wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 şu karakterdeki asalete bak ya.Wow diyolar hala. http://img812.imageshack.us/img812/8972/harir114.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ss alırken, grafikleri açaydın ya :P. gölgeler bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 wh nin communtysi leş. sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tek communitysi leş olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Harir said: şu karakterdeki asalete bak ya.Wow diyolar hala. http://img812.imageshack.us/img812/8972/harir114.jpg keske bide kosarken videosunu cekip koysaydin o asaletin, son oynadigimda karakterim cast animasyonunda takilmisti, sopa gibi atliyip zipliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 MADBOY said: Sparkcaster said: carebear oyunu wow, pvp yapıyoruz diye kendini kandırıyor işte insanlar MADBOY said: competetive bir scene var. kıkırdadım Bu ara yokmuş ama galiba, nasıl bu aralar arena? en kötü. gömdük. bu arada paladin yeni pvp seti cidden cok iyimis. ne kafasiyla cizdi acaba blizzard olacak is degil dsafghfjkhy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bu alemde 2 oyun tanırım.Birincisi UO ikincisi Shadowbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Hala UO diyenlermi var ya. Siz sanırım halen amiga500 de sensible filan oynuyorsunuz o kadar bağlısınız köklerinize helal. Bu arada WH deki setler yani tamam wow dakilerde kötü ama yani ben çizsem daha iyi çizerim şakamı bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hala uo oynuyoruz demedim uo en sevdigim oyunlardan bitanesi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Kusura bakma artık her wow/wh yada wow/diğer mmolar konusu konuşulurken bir uo lafı geçmesi irrite oluyor insan. Boşverin uo filan bitti gitti önümüzde oyunlara bakalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 uo ya laf etme çarpılırsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 loxi uoda kesin editli geziyordur adam cheater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Nostalji olsun diye demiyorum ama harbiden hiçbir MMO UO'nun yaşattığı sosyal atmosferi yaşatamadı bize şu ana kadar. Hepsinden de ötesi, ölünce birşeyler kaybetme durumu olmadıkça ben bir multiplayer oyunda yeterli adrenalini salgılamadığımı hissediyorum. UO'da elimizde +15 katana koşarken ölücez diye üç buçuk ruh halinde olurduk her daim. Konuyu UOya çekmiyim devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Aion a olunce XP penaltisi koydular, hemde koredeki %5 kaybi yumasatip %3 unu para ile geri alinabilir yaptilar her oldugunde XP nin %3u gitmesin diye odedigin para haliyle level atladikca katlana katlana artti, lvl 38 de bi olumde AH ye filan bulasmadan kendi levelinda kazanicagin normal paranin %10 u gidiyordu e instancelarda zor olunca ve 2-3 wipe norm olunca insanlar pve ye bulasmak istemedi, pvp de olunce honor point in karsiligi olan AP seni kesen adamin rankina oranla uctugundan gank suqadlara yakalanmamak icin millet rahat rahat level kasamadi vs yuksek XP curve de eklenince 2. ayin sonunda millet topyekun terk-i diyar eyledi olunce oyuncuyu cezalandirmak mantikli degil, adrenalin gelmesine geliyoda alinan risk kazanilan odulle orantisiz oldugunda UO da senelerce bankada yatan itemlar gibi anlamsiz oluyor oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 UO candır. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ah KO candı can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 mantıklı, ama belli bir seviyede. en güzeli örneği eve dir, adrenalin manyağı olursun fightlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar