Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçimde kalan bir husus.


Anelor

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi böyle sene taa çok eski.
Blizzard World of Warcraft'ı yapıcak şöyle oyun böyle oyun falan filan level dergisinden okuyorum ağzım sulana sulana işte çıktı çıkcak hayt huyt falan hayaller kuruyorum ulan böyle karakter yaparım falan filan.

Ama hiç kısmet olmadı hiç WoW oynicak bi pc'm olmadı.
Şimdi ayı gibi pc topladım hayatımda ilk kez güncel bi pc ye sahibim.
Acaba diyorum WoW oynasam mı? En azından bi hevesimi alayım.

İnsanlar artık oyun leş meş diyorlar yok eskiden buralar tutluktu falan.

Değer mi yani nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet tanıdığın insanlar varsa onların yanında başla hem yardımcı olurlar sorularını filan yanıtlarlar

bi de ilk kez oynayacak biri için eğlencelidir abi wow, şu an oyuna leş diyenler ya oyunun eski halini görüp de şu anki halinden memnun olmayanlar, ya da oyunda yapıcak bişey bulamayıp sıkılanlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyna iyidir, eskiden rep kasayım, gold kasayım, gear kasayım, quest yapayım vs. derken çok zaman götürüyordu ama şimdi hepsine bir şekilde sınır getirdiler ve oyunu casual'laştırdılar. Yeni başlayacak birisi hayatını oyunda harcamaktan korkmak zorunda değil şu an, raid yapmayan birisi günde 2 saat oynayarak bile keyif alır oyundan fazlasıyla.

Eğer ingilizcen varsa tek başına başlasan bile arkadaş sıkıntısı çekmezsin zaten, gir rastgele bir leveling guildine kafa dengin 2-3 kişi bulursun zaten en kötü, 7/24 300-400 online'ı olan lvling guildleri var artık eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna hiç başlamamış bir insan için gayet güzel bir başlangıc olur hele ki oyunda arkadaşların warsa birde raf çakarlar sana hızlı hızlı kasarsın lvl ını. Ama şöyle de bir opsiyonun var güncel bir sisteme yeni kavuştuğunu belirtmişsin son 3 sene içinde cıkan güzel single player oyunlara yönel en azından aralığa kadar sonra fresh SWtor başlarsın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

esas olarak guild wars 2 bekliyorum MMO olarak. Warhammer aslında güzel baya keyifli ama işte prodüksiyon olarak biraz zayıf sanki oyun, oyuncusu falanda az. Hiç WoW da oynamadım acaba diyorum yani. Dün indirdim 2 tane karakteri level 6 ya kadar getirdim. güzel gibiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...