di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Selam, Diger topiklerden farki yok ama yazayim rahatlayayim. Dun telefon aldik site ustunden. Super hizli gonderi ibaresi vardi ustelik. Bugun sabah parayi cekmelerine ragmen, gerizekali ve internet explorer harici calismayan arayuzleriyle binbir zorlukla tekrar onay vermeme ragmen, urun hala tedarik suresinde gorunuyor. Tipler super hizli gonderi ibaresini de kaldirmislar gece. Cakallikta sinir yok. Bakalim onumuzdeki 20 gun beklerim artik. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ordan telefon alınmaz. arkadaş aldı bozuk çıktı onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 netten elektronik almayın abi ya.olmicagı varsada oluyor birşey telefon bilgisayar vs gidip dokunmak ellemek koklamak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Her yerde olabiliyor o. Garanti ve cepkasko gibi seyler bunun icin var ama boyle cakallik yapip salaga yatilinca deliriyorum. Musteri hizmetleri 10 kusur saattir cevap donmedi. Donemedi demiyorum donmedi direkt. Cepten harasliyorum bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nerde çokluk orda bokluk hepsiordaysa vardır bi bokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 eksik yazmışım bende. arkadaş parasını iade aldı ama baya kavga filan etti o da işte ondan kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hepsiburada benim hayatımı kurtaran bir site yaa. Bazı ürünler geç tedarik ediliyor ama doğru. Bir keresinde başıma gelmişti, beklemek istemediğim için alış verişi iptal etmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aynı nane bende de oldu hızlı gönderiydi 1 hafta bekledim. hepsiburada ciddi ciddi sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yahu ben mi çok şanslıyım bir sürü alışveriş yaptım hepsiburada.com'dan kitaptan elektroniğe hepsi vaktinde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Telefonla ulastim 15 dk bekledikten sonra. Sistemlerimizde ariza var, bir iki saat sonra arayin yardimci olalim dediler. FUUUUUUUUUUUU demeden once anlattim guzel guzel. Nasil yardimci olacaksiniz bu durumda dedim, bir iki saat sonra arayin dediler. Gecenin bir yarisi kargoya mi vereceksiniz urunu diye sordum yine ayni cevabi aldim. Neyse dinsizin hakkindan imansiz misali baya bi delirtip kapattim. Iki saat sonra bi daha aricam bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bende hiç problem yaşamadım.elektronik olarak sadece ev telefonu almısıtm kampanya vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ürünler konusunda şikayetiniz var ve çözemiyorsanız, tüketici haklarını koruma derneğine gidin çok iyi ilgileniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu firmanın stok kontrol ve dağıtımla ilgili çok ciddi problemleri var ama kafaları rahat tabi Türkiyenin devlerinden adamlar. Bazı alışverişlerim tam zamanında geldi ama genelde cidden hepsiburada bir işkence. Mümkünse gidip başka firmalardan alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Red said: koklamak lzm O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çok doğru ben aldığım herşeyi bi kere koklarım "o" hissi veren kokuyu hissetmem lazım yoksa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Norak said: çok doğru ben aldığım herşeyi bi kere koklarım "o" hissi veren kokuyu hissetmem lazım yoksa almam abi ne alaka ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 daha önce creative muvo mp3player almıştım şu kola tansiyon aleti gibi takılanlardan... alet bi geldi, kutusu paramparça, bantla yapıştırılmış falan... belli iade edilmiş. play düğmesine zor basılıyor falan... anında geri gönderdim play tuşunda hasar var arızalı ürün göndermişsiniz diyip, yenisini istediğimi belirttim gayet niyeti bozmuş bir şekilde. aynı ürünü tamir edip geri gönderdiler. yenisini istediğimi belirttiğim halde. bu derece şerefsiz bir firmadır kendisi dolayısıyla. 50TLlik ürün yüzünden daha fazla kargo parası ödemek istemediğimden bi daha göndermedim ama çok sağlam bir mail göndermiştim. cevap dahi vermediler. bence sakın alışveriş falan yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bir ellemek çok önemli ama. HTC telefonlarından sonra bir Samsung alırsam nasıl olduğunu bilmeden üzülürdüm çok niye bu üçüncü sınıf plastik gibi hissediliyor diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Gittigidiyor'dan alıyorum ben genelde. Daha güvenli düzgün kullanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 butun elektroniğimi neytten alduım siz kutup ayısısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 istatistiklerin pozitif tarafında olmak böyle bişey bonob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 walla tv aldım kamera aldım 10 tane cep telefonu aldım heposi buradanın tek boktan kısmı ulasmak imkansız yane telefonları gizli saklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 [likeaboss] Neyseki İngiltere'de Amazon diye bir şey var. [/likeaboss] B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 weblebi vardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar