Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş JK- MKE Ankaragücü 19.09.2011 @ 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

emenike'nin niye satıldığını hepimiz çok iyi biliyoruz, Atletico'nun Alves'e ihtiyacı yoktu şike skandalı falan da geçirmediler,ama ne olduğunu ben sana söyleyeyim atletico aradaki bonservis farkını mendes de 2 kere komisyonunu aldı Beşiktaş'ta kimsenin tanımadığı varolduğundan bile haberimiz olmayan bir oyuncu kattı takımına, ki Guti yokken bile sahada görmüyoruz kendisini.
Hangi mevkide oynuyor da bu kadar ihtiyacınız var bu adama?
Sosyal ağlarda paylaş

insanların bu çağda ilizyona kurban gitmeleri çok ilginç.

örnek: Almedia beşiktaşın değil beşiktaş sadece almedianın satış gelirinin yarısına sahip. Ne satılacak bedeli belirleyebiliyor ne satılıp satılmamasını belirleyebiliryor. Bunları belirleyecek kim "fon" fon dediğiniz kim mendes, çünkü bu fon aslen mendes'in fonu.

necip, atınç, muhammet nereye devrediliyor - fona- fon kim- mendes

orada burada bu kadar futbolcusu var, peki ama bu neyi değiştirir. İspanyada mendesin işlemleri şüpheli görülüp savcılık tarafından fon hakkında soruşturma başlatıldı. Bu fon hakkında bir terslik çıkarsa güme gitme tehlikesi en yüksek takım kim beşiktaş.

Ahmet bulut kim mendes in has ortağı. Peki bu ikilinin beşiktaş da kaç oyuncusu var?

Quaresma
Simao
Fernandes
Almedia
Alves
sidnei
Veli
Burak
Tanju
Cenk

Hatta bunlarıda geçtim bu ikili beşiktaş klübünü okadar ele geçirmiş durumdalar ki. Artık başka menejerlerin futbolcusu alnacaksa beşiktaş adına masaya ahmet bulut oturuyor.

siz mendes demeye devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

mendes boka giderse real madrid'de gider, a.madrid'de gider porto'da gider.

Porto dediğin takımın tamamen Mendes'in ellerinde,
Real Madrid desen, Mourinho mendes'in en önemli müşterilerinden,
a.madrid desen herşey ortada, adam onları paravan olarak kullanıyor.

bu takımlar varken beşiktaş ilk yanacak takım olmaz, rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

mourinho, porto'dan ayrıldıktan sonra çalıştırdığı takımların hepsine her sene 3 en az 3 tane mendes oyuncusu almış.

bunların en önemlisi C7 mesela, 13 milyon euroya yakın menejerlik ücreti almış sadece bundan,

Mourinho gittiği her takımda ihtiyacı olmasa da Mendes'ten adam alıyor, ona para kazandırıyor. İlişkileri sık tutuyor,

olay bu, belki %50'sine sahip değil oyuncuların fakat transferlerinde söz sahibi,

aynı hükmü MANU ve Chelsea üzerinde de kuruyor. Peter Kenyon üzerinden yapıyor bunu da, bu takımlara da her sene portekizli veya brezilyalı oyuncu akışı peter kenyon ve mendes ortaklığından yapılıyor.

Bebe en güzel örneklerinden biri, Fabio-Rafael ikizleri falan da, yıllardır boş boş chelsea'de duran bosingwa'da,

adamlar güçlü, dünyanın en iyi kulüplerini ellerinde tutuyorlar. Oyuncu pazarı adamların ellerinden geçiyor. Ama Porto dışında hiçbir kulüpte söz sahibi de değiller.

Maddi olarak sömürüyorlar fakat kulüp istediği anda onlardan vazgeçebilir. Ha vazgeçiyorlar mı? Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi guzel atıp tutuyorsunz eyw da..

bi simao quaresma fernandesden hangisini istemezsnz takımınzda... yada gs bu sene transfere ne kadar harcadi baktnz mi hic ?

sizin 32 yasinda adama ödedgnz parayi biz 22 24 yasinda adamlara ödedik buna baktinz mi ??

taptıgınz hagi size asrın kazıgını atip stancu denen insani getirdgnde cebine ne kadar para aldgna baktinz mi ??

birakın araştrmaci gazetecilk fln oynamayi, evcilik daha iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

insanların bu çağda ilizyona kurban gitmeleri çok ilginç.

örnek: Almedia beşiktaşın değil beşiktaş sadece almedianın satış gelirinin yarısına sahip. Ne satılacak bedeli belirleyebiliyor ne satılıp satılmamasını belirleyebiliryor. Bunları belirleyecek kim "fon" fon dediğiniz kim mendes, çünkü bu fon aslen mendes'in fonu.

necip, atınç, muhammet nereye devrediliyor - fona- fon kim- mendes

orada burada bu kadar futbolcusu var, peki ama bu neyi değiştirir. İspanyada mendesin işlemleri şüpheli görülüp savcılık tarafından fon hakkında soruşturma başlatıldı. Bu fon hakkında bir terslik çıkarsa güme gitme tehlikesi en yüksek takım kim beşiktaş.

Ahmet bulut kim mendes in has ortağı. Peki bu ikilinin beşiktaş da kaç oyuncusu var?

Quaresma
Simao
Fernandes
Almedia
Alves
sidnei
Veli
Burak
Tanju
Cenk

Hatta bunlarıda geçtim bu ikili beşiktaş klübünü okadar ele geçirmiş durumdalar ki. Artık başka menejerlerin futbolcusu alnacaksa beşiktaş adına masaya ahmet bulut oturuyor.

siz mendes demeye devam edin.

, bu futbolcular kotu futbolcularmı değil, kulüpten çıkan paralar da yüksek değil, bu adamdan once gordon denen kör adama 4 milyon euro tabataya 8 milyon euro veren bir takımdı beşiktaş

almeidayı bi sürü takım istedi niye satmadı fon? hayır nasıl bu kadar emin konusabılıyorsunuz beşiktaşın bu futbolcular üzerinde satış hakkına karışamaz diye, böyle saçma sapan bir iddaanın kaynağı nedir? kim diyor?

afedersinizde adalı gibi zülfikaroğlu gibi iş adamları yapıyor bu anlaşmaları yani akıl var mantık var , böyle bir şeyi kabul etmiş olabilirler mi ? ilkokul çocugu kabul etmez bunu ya, sezon ortası çıkacak fon, tamam ben satıyorum bunları diyecek satıcak beşiktaş futbolcusuz kalacak, yani nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz siz. Fon denen kurumla nasıl ne şartlarla anlaşıyorlar , satış hakları nasıl, bütün bunları basının yazdıkları kadarını biliyorsunuz, varmı detaylı bunu okuyan aranızda?

bende okumadım ama sonucta akıl var mantık var,fon bize ucuza adam verecek ama ben istediğim zaman sezon ortasıda olsa satırım sen karışamazsın diyecek ve bu adalı gibi iş adamlarıda bunu kabul edecek :) yapmayın ya basının gaz vermesınden baska bır sey degıl bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi menajerlik artık 90'lı yıllardaki yugoslav ekolü futbolcuların babalarının yaptığı gibi değil. Kurumsallaşma söz konusu. Her futbolcunun farklı menajeri olmuyor. Adam kurumsallaşmış bu konuda tekel olmuş kapamış yüzlerce futbolcuyu.

Oldu o zaman interneti de google ele geçirdi. İstese giremeyiz internete.
Saçmalığa bak ya. Ne paranoyak insanlarsınız. Yok mendes isterse geri çeker eder. Ulan napıcak oyuncuları alıp? Akıl var fikir var.

Beyniniz biraz inovasyona uğrasın. Yıl olmuş 2011. Kulüpler futbolcu üzerinden para kazanamadıklarının farkında. Bu işleri artık fon şirketlerine paslıyorlar. Artık kulüpler gelirlerini farklı yerlerden sağlıyor. Nerde gördünüz siz Türkiye'de tkaımına milyonlar kazandıran futbolcu? Çok az. Türkiye'de zaten altyapı yok. Bir futbolcunun bonservisini alsan ne farkeder? Daha mı iştahlı oynayacak. Yarı hakları fonda olunca hiç olmazsa finansal açıdan risk iki taraflı alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım model doğru uygulama yanlış, şuan Mendes dışında alışveriş yapamıyor Beşiktaş...
Mendes'in centilmenlik anlaşması var Beşiktaş'la Türkiye içinde yani Galatasaray'a oyuncu satmıyor Mendes peki bu anlaşmanın karşılığında Beşiktaş ne veriyor sence?
Mendes sayesinde çok iyi oyuncular geliyor Beşiktaş'a bu doğru ama aynı zamanda o da burayı tarla olarak kullanıyor, bebe diye bi adam düdüklediler, alves diye bi tane daha düdüklediler ki gerçekten transfer hikayesi her tarafından pislik kokuyor alves'in.
Ha diyorsanız ki Simao'nun, Almeida'nın bedeli buysa ödüyoruz tamam diye sorun yok ama burda fikir beyan eden arkadaşlar bu bedelin düşündüğünüzden ağır olduğunu söylüyor.
Olay şu bakın örnek veriyorum rakamlara falan takılmayın; transfer sezonunda bi takım Almeida'ya 20M euro teklif ederse bu teklifi mendes'e yapıcak, örneğin bu takım Porto diyelim mendes porto'ya der ki bu oyuncunun bonservisini 10M'e alabilirim ben beşiktaş'tan siz bana kalan 10 yerine şu oyuncumu al şu kadar paraya....
Mendes bu şekilde bir çok klübü kendine bağlıyarak inanılmaz paralar kazanıyor sistemi bu hoşunuza giderse de gitmezse de...
Sosyal ağlarda paylaş

bebe denen adam sakatlanmasa ligin tozunu atacak gibiydi hazırlık maçlarında ayrıca bebe denen adama sırf mendes in tavsiyesi ile hiç izlemeden 7 milyon euro para vermen m.united var.

hadi bunuda geçtim düdüklediler dediğin bebe bizde satın alma opsiyonu ile kiralık, senin dediğin gibi düdük çıkarsa zaten almayacaktık adamı, alves daha 20 yaşında tek bir maç oynamadı henüz bir çıksın oynasın görelim sonra konuşun, bundan bir kaç yıl önce hulk u da kimse bilmiyordu. he onun gibi kaliteli çıkarmı çıkmazmı bilmem ama önce bir görmek lazım.

almieda beşiktaşın sözleşmeli futbolcusu, sözleşme detaylarını görmeden bilmeden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca futbolcu ben beşiktaş da oynamaya devam etmek istiyorum dedikten sonra olay bitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın sorun mendes yada menejerlik yaptığı adamlar değil.

sorun mendes ve fonu. Bu fona dahil adamların hakları senin olmuyor tamamen mendes de kalıyor, ben satıyorum dedikden sonra senin hayır satmıyorum deme hakkın yok ya da bu fiyata satıyorum dedikden sonra hayır ben o fiyata satmam deme hakkın yok.

Ayrıca fonun işleyişi ayrı bir sorun ispanyada başlatılan soruşturmanın nedeni alt madrid in ceo su ile mendes in ortak olması ve aralarındaki organik bağlantının altında bir bokluk olduğuna inanıyorlar şayet fonda bir sorun çıkarsa menejerlik yaptığı futbolcular değil ama fon aracılığı ile alınanlarda ciddi sorunlar çıkması mümkün.

Ayrıca bir daha söylüyorum mesela tanjunun transferinde rapid ile masaya oturan adam ahmet bulut beşiktaş değil, bu kadar bir teslimiyet söz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...