Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş JK- MKE Ankaragücü 19.09.2011 @ 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

ayrıca not:
mendes denen ve yerden yere vurulan menejerden aldığımız 1 tane adam kötü çıkmadı.

haklısın mendes i kutlamak lazım yoksa mendes klübü ekonomik çöküşe götüren, parasına garanti olarak altyapı oyuncularının haklarını alan, ispanyada hakkında açılan soruşturma bittiğinde beşiktaşı avrupa sahnesinden bir ömür boyu silecek adam değil.

la viva mendes.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

tinu said:

ayrıca not:
mendes denen ve yerden yere vurulan menejerden aldığımız 1 tane adam kötü çıkmadı.

haklısın mendes i kutlamak lazım yoksa mendes klübü ekonomik çöküşe götüren, parasına garanti olarak altyapı oyuncularının haklarını alan, ispanyada hakkında açılan soruşturma bittiğinde beşiktaşı avrupa sahnesinden bir ömür boyu silecek adam değil.

la viva mendes.

soda kasasinin yerini gösterin pls...

şu fernandes'e bu performansiyla almediya.. avrupada para saycak klup dolu.. ardanin 12-15 ettigi dunyada fernandes'i dusun artk...

qq moar
Sosyal ağlarda paylaş

ulan yıllarca aynı şeyi söyledim, arda gs de 1 sene daha kalsaydı kimse buna bu kadar büyük oyuncu demeyecekti, ''yeter artık gitsin lan'' modundaydım ben de. gitti iyi yaptı, yoksa elde patlayacaktı necati ateş gibi. boru değil yani r.madrid istiyodu bi aralar necatiyi. arda keşke 2 sene önce gitseydi atleticoya. kraldı şimdi işte.

ben de ne büyük adamım ya
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

tinu said:

ayrıca not:

la viva mendes.

beşiktaş yönetiminde hangi görevdesin? Beşiktaşın mali tablosundan, yapılan anlaşmalardan felan hepsini gittin gördün gösterdiler heralde sana, hatta ispanyadaki duruşmada tanıdığın hakim felanda var sonucuda biliyorsun!

basının gazına gelmeyin allah aşkına ya,

adamın futbolcu listesi
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gestifute/details/berater_413.html

a.madride de 4 futbolcusu var, real madrid de 5 futbolcusu var, dünyanın en iyi oyuncuları adamın şirketine bağlı, bütün bu kulüpler salak zaten , yani nesini eleştirdiğinizi anlamıyorum

fernandes gibi adamı 2 milyon euro ya aldık,
hugo almeida ya 2.5 milyon euro verdik , 1 sene sonra transfer teklifleri gelince tüm haklarını satın aldık 5-6 milyon euro para verdik, bu iki adamın da değeri şimdiden 2 ye katlamıştır bile,

sidnei kiralık satın alma opsiyonu var, 22 yaşında
bebe kiralık satın alma opsiyonu var , şansız sakatlanmasa ligin tozunu atacaktı, 20 yaşında daha ,
edu ve alves için konuşmak erken , edu almeidanın yedeği olarak alındı zaten, alves'i de görücez hep beraber,

yani nasıl oluyorda mendes yüzünden mali çöküşte oluyoruz, bu adamdan önce abuk sabuk gordonlara tabata lara abudik gubidik adamlar milyon eurolar veriyordu bu takım, o zaman çökmüyorduda , şimdi değerinin çok altında adamları ve yıldız adamları ve daha 1 tanesi bile kötü çıkmamış adamları alıncamı çökmeye başladı kulüp,

basına gazına gelmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...