tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Myshkin said: EricCantona said: Kusura bakmasınlar benim takımıma olan sevgim dayak yemeyi veya fazlasını kapsamıyor kapıma gelirseniz taşlı sopalı Fenerbahçe forması giydirip marşı söyletebilirsiniz yani np... Benim de mantığım almıyor zaten. Ama mantıklı olup da efsane olamıyorsun işte. Yaparsan olursa iyi, olmasa salak durumuna düşersin, bu işler böyle. Bu adamlar yapmış ve sorun çıkmamış, dolayısıyla babaanne tribine girmenin manası yok burda. sorun çıkmamış çünkü üstlerin de beşiktaş formaları atkılarıyla stada gelip , sadece ailelerin gittiği eski açık'a girdiler, üstlerinde fener formalarıyla gelselerdi zaten daha stada giremezlerdi, yada hadi beşiktaş formalarıyla gelip kapalıyı zaten düşünemiyorum da yeni açığa girselerdi de çok büyük sorun çıkardı emin ol, hatta bir kaçı gerçek anlamda efsane olabilir di, allah korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 üstlerinde fener formasıyla gelseler içeri giremeyeceklerini onlar da biliyorlar zaten, sen neyin kafasını yaşıyorsun onu anlamadım ahaha ne diyon sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fenerliler diyorum , üstlerinde beşiktaş forması diyorum, yani ne diyim ki başka, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 konunun geldiği nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi saka misiniz ya :/ Yani komik bi olay gulup gecersin de bunu ciddi ciddi anmak ve daha da otesinde "DELIKANLILARSA BILMEM NE TRIBUNUNE GIRSELERDI" demek... Yapmayin ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 O değilde. Çekirdekçi tribününe girip emekli olmuş memur abilerin yanında beşiktaş formalarını çıkarıp fenerbahçe diye bağırmaları ayrı bir efsane. E kapalı vardı oradana daha güzel izlenirdi maç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 DoruK said: şunu yapmak nasıl bir rezillik, şimdi hatırladım da. hep fenerlilerden çıkıyor böyle şeyler. icten ice FB li olmadıgın icin uzuldugunu dusunuyorum artık lol, arkasokagin GS versiyonu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adamlar trollemiş komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Deacon said: Abi saka misiniz ya :/ Yani komik bi olay gulup gecersin de bunu ciddi ciddi anmak ve daha da otesinde "DELIKANLILARSA BILMEM NE TRIBUNUNE GIRSELERDI" demek... Yapmayin ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eski açığa para verip gireceğiniz yerde beleştepeden izleseydiniz beşiktaşın maçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Guzel organizasyon yapmışlar ama sonrası bunun karşılığı olan neyse almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 deacon ozetlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 "Bugün 19 Eylül" said: Padişah III. Murat'ın görevlendirdiği Müneccimbaşı Takiyüddin Efendi'nin öncülüğünde kurulan İstanbul Rasathanesi, açıldı. Rasathane, devrin Şeyhülislamı tarafından 1580'de yıktırıldı. Araştırmacılar, rasathanenin Galatasaray Lisesi civarında kurulduğunu tahmin ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oraya bjklı dövmek, şekil yapmak için filan gidilmedi. amaç derbilerdeki deplasman yasağını protesto etmek ve takımın yalnız olmadığını göstermekti.bu olay sayesinde kalktı deplasman yasağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Zegna said: DoruK said: şunu yapmak nasıl bir rezillik, şimdi hatırladım da. hep fenerlilerden çıkıyor böyle şeyler. icten ice FB li olmadıgın icin uzuldugunu dusunuyorum artık lol, arkasokagin GS versiyonu adam.tabii sırf ben söylüyorum ya bunları.. gerçekler en çok siz fenerlilerin canını acıtıyor son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu hareketi çarşı yapsa "işte büyük taraftar şeklini gösterdi" diye lanse edilirdi. Edilmezdi diyene günde bir avuç fındık tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Edilmezdi. Fındık iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Holy said: Bu hareketi çarşı yapsa "işte büyük taraftar şeklini gösterdi" diye lanse edilirdi. Edilmezdi diyene günde bir avuç fındık tavsiye ediyorum. Bizimkiler kadıköytde bunakları tokatlıyodu en son sdf aynı bokun lavcivevti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 seyircisiz maçlarada artık kadın kılığında girersiniz entari giyip, başortüsü takıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 PZero said: seyircisiz maçlarada artık kadın kılığında girersiniz entari giyip, başortüsü takıp :D /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hehe beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 PZero said: seyircisiz maçlarada artık kadın kılığında girersiniz entari giyip, başortüsü takıp :D asdafjaşkdklajfkjadfkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 PZero said: seyircisiz maçlarada artık kadın kılığında girersiniz entari giyip, başortüsü takıp :D Ahahahaha crit & thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ve pzero forumdaki ilk mantıklı postunda çok güzel laf soktu. sağol adnan :( ama bu seneki beşiktaş derbisine entari giyip girilebilir bak beleş olucakmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar