pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Film değil ama Süper Baba. Şu sahneyi ne zaman izlesem niye yaşıyorum ben ha, niye yaşıyorum ki diye kendime soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Güle Güle denmemiş mi ya, eksik kalmasın topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hababam sınıfı uyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mar adentro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 rükiye e dirim den dimi. seni hayattan sogutur piskoya baglar söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Peker Açıkalın'ın DESTERE filmini öneriyorum, kesin kahrolursun garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi adam aglamak istiyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 valla başlıkta kahredecek film diyo, ağlamak falan yok başlıkta ben bilmem kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ben pek sulu göz değilimdir ama su filmde saçkıran oldum, 4-5 yerde agladım. İzledigim en iyi filmlerden biridir ayrıca. Çok kahroldum ffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 "Tatar Ramazan" said: valla başlıkta kahredecek film diyo, ağlamak falan yok başlıkta ben bilmem kardeşim kardeş görmüyonmu ilk postta gözyaşiı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Angela's Ashes. Bu filmi bana 16-17 yasindayken izleten zihniyete kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Canım kardeşim. Müziğini de tek geçerim http://www.youtube.com/watch?v=SAyOCpR_HW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Lion King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 di said: Angela's Ashes. Bu filmi bana 16-17 yasindayken izleten zihniyete kafam girsin. 26 yaşındayım izleyeyim mi? :) bir de çok acıklı olduğu için mi bu tepkiyi verdin yoksa çok mu bayık film? kararsız kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kemalettin tuğcu romanı gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 alperozg said: di said: Angela's Ashes. Bu filmi bana 16-17 yasindayken izleten zihniyete kafam girsin. 26 yaşındayım izleyeyim mi? :) bir de çok acıklı olduğu için mi bu tepkiyi verdin yoksa çok mu bayık film? kararsız kaldım.. Bu kadar yokluk bu kadar dram fazla bir insan icin. Agzima sicilsin, depresyona gireyim diyorsan izlemelisin. Bana koymaz diyen insan icin bile fazla gelecektir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Pan'ın Labirenti'ni izle. Hem kahroluyorsun hem olmuyorsun. Allak bullak oluyorsun. Terms of Endearment'ı izle. Sohpie's Choice'i izleme bence, film akıllara zarar, overdose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 the fall da güzeldir ben ağlamaklı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 herkesin keyfi yerinde. robert de niro oynuyor. ne yap et izle. babam ve oğlum kafasında direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 o film çok dram değildi yahu baya beğenmedim hatta çınar ağacı iyi aslında benziyor konu olarak biraz everybody's fine'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 black'te ağlamıştım, siz ağlar mısınız bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Everybody's fine'in nesine kahroldunuz abi, direk oyuncuları ayarladık ya gişe garanti gerisini salla şeklinde film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sophie's Choice direk sinema meme'i yıllardır. Her dizide bir tane gönderme olur, içinden çıkılmayan ikilenler için. Fuckig Sophie's Choice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Requiem for a Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 everybody's fine değil de stanno tutti bene izlenirse daha iyi olur. kahrolunacak bi durum varsa herhangi bişey izlerken de kahrolunabilir kasmaya gerek yok. bi de beni wall-e de kahretmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar