adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu yaşımda renk körü olduğumu farkettim var mı bunun bi tedavisi? doktora gitmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hangi renk olmussun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 meğersem ben maviymişim onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 mora dönene kadar sorun yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 renk körleri zaten olduğunu bilmeden yaşarmış diye duymuştum. ben hep şeyi merak ederim, renk körleri dünyayı nasıl görüyor diye. yani mesela sarı ile turuncuyu ayırt edemiyor diyelim. mesela öyle bir şeyi destekleyen oyun olsa, açıp renk körü gibi oynasak felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kırmızı ile mavi arasında bi fark yok mesela benim için yeşil ile kahverengi arasında bi fark yok lacivert ile siyah arasında bi fark yok bu renkler yanyana gelince ayırt edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kırmızı ile mavi arasında fark olmadığını yeni nasıl farkettin peki? yani mesela teknelerde gemilerde felan türk bayrağı olur mesela. mavi denizin üstünde kırmızı bayrağı görünce aynı tonda mı algılıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çook bariz ton farkı olan şeyleri ayırt edebiliyorum yada türk bayrağının kırmızı olması gerektiğini bildiğim için psikolojik olarak öyle zannediyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu zamana kadar rahatsız etmediyse doktora gitmene gerek yok diye düşünüyorum. ehliyette etki edebiliyor ama. sanırım ehliyet sınavında öğrendin bunu? tedavisi var mı bilmiyorum, wastryx'e sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu zaman'a kadar etmedi ama yavaş yavaş etmeye başladı domatesle biber yanyana gelince mesela aynı renk oluyo ortak bi renge bürünüyolar artık aehfuaefha :D allahtan şekillerinden ayırt edebiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 olm adam neo olsa sıctıymıs yada bomba imha bende de sanırım maviyle yeşil arasında var geceleri özellikle okeyde aynı renk görüyorum ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kırmızıyla laciverti ayıramıyosan nası fenerli oldun hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 simdi asagidaki resimde bana biberi bul bakem aaa http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229021_226464497369652_171678849514884_1123113_2257641_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adamınbiri said: bu yaşımda renk körü olduğumu farkettim var mı bunun bi tedavisi? doktora gitmeye değer mi? kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 reyou :( *insert emo smiley here* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adamınbiri said: kırmızı ile mavi arasında bi fark yok mesela benim için yeşil ile kahverengi arasında bi fark yok lacivert ile siyah arasında bi fark yok bu renkler yanyana gelince ayırt edemiyorum aynısından var bendede. eğer renkler yüzbaşı bariz değilse sıkıntı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tedavisi yok moruk bununla yaşamayı öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oha abi daha önce nasıl farkedilmiyo böyle bişey.bayrak kırmızı olması gerek yaw diyip öyle takılmak ne demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 okey taşlarını söyleyen arkadaş bende bi kahvede. kahve bodrum katında tuvalet penceresi gibi pencereleri var ve oradan güneş giriyor az boz ve bende orada mavi ve yeşili karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dünyayı monochrome gören var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hep merak etmişimdir şu hastalığı kırmızı bayrağı mavi olarak görmek ama doğuştan olmamak lazım, kırmızının kırmızı olduğunu bildikten sonra renk körü olmak değişik olurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 deneysel fotoğraf için faydalı olabilir bişey bu renk körlüğü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gittim doktora bi kaç tane içinde renk topları olan daireler gösterdi için deki sayıları söyle dedi sayı mayı göremedim tabi bunun bi tedavisi yok dedi sadece ileri seviyesi siyah beyaz görme durumu varmış onun için ameliyet yapıyolarmış ki ilerlemezmiş benimki zaten mesleki bi zorluğun yoksa dert etmen gereken bişey de yok dedi bide kızım olursa onun erkek çocuğuda renk körü olucakmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tebrikler! sen bir uygur türküsün. http://farm3.static.flickr.com/2467/3707689848_cd973b83f1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 O zaman deden de renk koruymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar