Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK ile Devletin görüşme kaydı

Mino

Öne çıkan mesajlar

Olabilir...Evet bastı herkes olan oldu devlet dediğimiz kısa ölçülü bıyıklı arkadaşlar heryerde ama heryerde daha uyanamadı kimse her yer de ana tuvaletimde yatak odamda zaten tamamiyle 80lerve 90lar arasında ABD style gidiyoruz bakalım daha neler okuyacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

MHPde beğendiğim 2 adamdan birisi Oktay Vural. Pis laf koymuş.

"’PKK terör örgütü ile görüşüyorsunuz’ dediğimiz zaman ’bunu ispat etmeyen şerefsizdir, alçaktır’ diye itham ediyorlardı. Şimdi kimin şeref ve haysiyet yoksunu olduğu ortaya çıkmadı mı?"

Link aşağıda.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18731706.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Abi şu bile sindirildi ya daha hiçbi şey diyemiyorum ya.

Olay sabah ortaya çıktı, bildiğim kadarıyla ilk OdaTV saat 11'de yayınladı, akşam 4-5 civarı da Radikal ve Habertürk. ntvmsnbc akşam 6'da.

Habertürk'te anasayfada, manşette yok haber.

http://www.haberturk.com/tummansetler

Daha ne kadar aptal yerine konulacaz?

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18734616.asp

AKP'yi zaten iktidara bu medya getirdi.
gitmemesi için de büyük uğraş veriyorlar.

AKP'nin her hatası bir şekilde avantaja çevriliyor.

göreceksiniz APO'yu da salacak bu adamlar. Zaten örgütte ömrü bitti, ama PKK kazanmış olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Nedir abi bu insanların evde yayıldıkları yerden yaptıkları bu çocuk inatı.İnsanlar ölüyor İNSANLAR , ister kabul edin ister etmeyin adamlar gerilla taktikleriyle orduyu itin deliğine sokuyor yani bu ölümleri engellemek için bir faydası olucaksa pkk ile görüşülmesin mi

Pirvan said:

Yok abi görüşülmesin. Daha çok operasyon yapılsın ki daha çok rezil olalım. Bize bu müstahak.
Benim fikrim operasyon yönünde.

PKK'ya "abi biz teslim olduk tamam, siz ne isterseniz yaparız" denileceğine "İNSANLARIN" ölmesini tercih ederim.

"REZİL OLUNACAK OPERASYONLAR" dışında çözüm var mı? var.
AKP bunları yapıyor mu? hayır.

hedehodohop said:

Tamam abi yarın bigün askere gidince düşersen bi pusuya yazarız

gururlu öldü diye

hedehodohop said:

Nerden biliyorsun ? Önerdiğin şeyi türkiye 80 yıldır deniyor birşey değişiyor mu ? Hayır.Bide farklı birşey deniyelim artık o zaman

öncelikle çözüm askere gidip pusuda ölmek değildir.
ikincisi, sen askere gitmesen de ölüyorsun, pkknın terör örgütü olmasının nedeni odur.
hatırlamazsınız, unutmuşsunuzdur, mavi çarşı katliamı vardı bu adamların yaptığı.
köylere baskınlar vardı, bebekler kundaklarında öldürülüyordu.
pkk'ya sadece askerle çatıştığı için terör örgütü denmiyor.

önerilen şeyi türkiye 80 yıldır nasıl yapıyor onu merak ettim.
apo 70lerin ortasında çıkan birisi. bu adam 80 yıldır yok.
ayrıca 2001-2002'de terör olayları epey azalmıştı, terör düşüşteydi.
demek ki "devletin izlediği politika" bir yerde işe yaramış.
2002'den sonra terör bir anda yükseldi, pkk'nın aktiviteleri hız kazandı.
"devletin izlediği politikalar" olayına suç atanlar var, "hiç bir hükümet bitiremedi" deniyor.
oysa işin akp'ye düşen kısmı es geçiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Orta dünyayı ele geçirmeyi çalışan mordordan mı bahsediyoruz ? Bu paranoyayla dünyada kimseyle siyasi ilişki kuramazsın zaten.Ortada bir savaş var taviz de verilir taviz de alınır.Çözüm olmazsa şartlar değiştiğinde yeni konjonktüre göre yeni bir tavır alınır.

hedehodohop said:

Ben böyle inatlar,milli gururlar yüzünden ölmek istemem , çocuğumunda ilerde ölmesini istemem , genç arkadaşımın da ölmesini istemem.Anneler vatan falan saolmasın derken ordaki duyguya dikkat etmek lazım

ne desem bilemedim.

sen hala pkk'nın istekleri yerine getirilince bizi rahat bırakçakları düşüncesindesin sanırım.
rüyalar... :(
Sosyal ağlarda paylaş

yarın öbürgün kendi tarihimizi öğretmek istiyoruz diyecekler. bu iş sadece ana dilde eğitimle bitmeyecek. kendi tarihlerine PKK ve Apo'yu ekleyecekler. bu böyle olmaz biz ayrılalım diyecekler. bu iş o noktaya gidiyo.

bunları kabul ettiğiniz sürece görüşülsün tabi neden görüşülmesin. sahip olduklarının değerini bilmeyen adam şımarık çocuk gibi elinde avucunda ne var ne yoksa dağıtır sorgulamadan.
Sosyal ağlarda paylaş

uzlaşmak isteyen taraf pkk olsaydı, al adamlar meclise girdi, her istediklerini siyasi yolla yapmayı denerdi. ya da chp'nin yaptığı gibi akp'nin engel koyduğu yerde anayasa mahkemesine gidip hukuk yoluyla halletmeye çalışırlardı.

bunlar her "barış" görüşmesinde ortalığı yakıp, insanları öldürüp kargaşa çıkarmaya çalışıyor.

sonra "kavgacı" taraf biz oluyoruz. hikmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Planı yapan başkası, diğerleri de rollerinin gereğini yapıyorlar. Terör sorununu halledebilecek sivil-asker herkes son 30 sene içerisinde katledildi. Hepsi de ya fail-i meçhul diye adlandırıldı ya da uçağın motoru bozuldu dendi veya hiçbir şey denmedi ya da tutsak edildiler.

Yiyin efendiler yiyin, çatlayınca kadar yiyin, hapşırıncaya,tıksırıncaya,patlayıncaya kadar yiyin...
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

önceki sayfada eta vs ispanya örneği vermiş pentagram ona güldüm baya.

pkknın isteği bitmez bu arada. sonu yok yani o işin. uzlaşmak istiyor olsalar zaten mantıklı isteklerle gelirlerdi, "apoyu serbest bırakın"la değil.

abi yani demek istediğim,gerekirse oturup konuşulabilir.derdiniz ne arkadaş? babında. ki zaten anlaşamadıkları için pkk azıyor.devlet taviz vermiş olsaydı zaten şuan pkk nın işine gelmiş şeyler olurdu.sınıra askeri yığınak olmazdı diye düşünüyorum.

ha bide liberman açıkca söledi salıcaz pkk yı üstünüze diye,bu kasetinde bu dönemde çıkartılması, devlete olan güveni sarsma girişimi olarak düşünülebilir sankim.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Aluriel said:

önceki sayfada eta vs ispanya örneği vermiş pentagram ona güldüm baya.

pkknın isteği bitmez bu arada. sonu yok yani o işin. uzlaşmak istiyor olsalar zaten mantıklı isteklerle gelirlerdi, "apoyu serbest bırakın"la değil.

abi yani demek istediğim,gerekirse oturup konuşulabilir.derdiniz ne arkadaş? babında. ki zaten anlaşamadıkları için pkk azıyor.devlet taviz vermiş olsaydı zaten şuan pkk nın işine gelmiş şeyler olurdu.sınıra askeri yığınak olmazdı diye düşünüyorum.

ha bide liberman açıkca söledi salıcaz pkk yı üstünüze diye,bu kasetinde bu dönemde çıkartılması, devlete olan güveni sarsma girişimi olarak düşünülebilir sankim.

abi..
Sosyal ağlarda paylaş

öyle takip ettiğim biri değil ama biri göndermiş bana, benden de buraya;

Can Ataklı
...Gelelim PKK ile yapılan görüşmelerde işlenen suçlara.

BİRİNCİSİ: Yardım ve yataklık suçu var. Gizli görüşmeleri yapanlar terör örgütü lideri ile adamları arasında ulaklık yapıyor. Suçlu olduğu bilinen kişilerle onların güvenliği sağlanarak görüşülüyor.

İKİNCİSİ: Görevi kötüye kullanma suçu var. Devletin resmi görevlileri, aslında yakalamak ve adalete teslim etmek zorunda oldukları kişilerle görüşmeler yapıyor. Bunun emir almakla ilgisi yoktur. Resmi görevliler kaynağını yasalardan almayan hiçbir emri yerine getiremez.

ÜÇÜNCÜSÜ: Bir suçu övmek suçu var. Resmi görevliler terör liderinin tutum ve davranışlarını överek suçu yüceleştiriyorlar. Resmi görevlilerin söyleminden terör suçunun özgürlük savaşı düzeyine çekildiğini anlıyoruz.

DÖRDÜNCÜSÜ: Güvenlik zafiyeti yaratma suçu var. Gizli görüşme yapan MİT Müsteşar Yardımcısı’nın da dâhil olduğu heyet görev ihmalinde bulunarak güvenliğe özen göstermeyerek devleti sıkıntıya sokan bir bilgi sızmasına neden olmuşlar.

BEŞİNCİSİ: Anayasal suç var. Heyetteki kişilerin ifadelerinden anlaşıldığı kadarıyla önceki görüşmelerde anayasa ve yasalarda yapılacak değişiklikler konusunda vaatlerde bulunmuşlar. Yasama yetkisi TBMM’nindir, kimse bu görevi üstlenemez, TBMM adına söz veremez.

kaynak- gazetevatan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...