Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her giveaway açıldığında (yada bitiğinde snaırım) bütün üyelere x puan veriliyo. x tavan(oyunun dolares ederi / 10) sen her giveawaye girmek için oyunun dolares ederi kadar puan veriyosun.

yani git listeye puanın yettiğince oyunun çekilişine katıl.
Mesaj tarihi:
golt kuralları için şurdaki soruların altına cevaplarını yazsın şu anki 5 üye

http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1047343169271748562
Mesaj tarihi:
o kadar da kibar gelmiştim, yine de çaktırmışım ağzımın sulandığını sdfsdag

beni de golt gruba alın bakıym, ilk giveawayi ben açarım hatta.
Mesaj tarihi:
bu spaz bundle la verilince ne yaparım bilemiyorum demiştim. golt a girerim sonra 'bundle yassak' oylancağından bunun giveawayini açarım ortada kalırsınız :D 1$ etmeyen oyunla
Mesaj tarihi:
yahu bu steame bikaç gündür birşeyler mi oldu? ne steam client ile ne de webden bağlanamıyorum ya da bağlansa da inanılmaz yavaş ve abuk subuk açılıyor?

var mı bilen eden ya da welcome to the internet diyecek olan?
Mesaj tarihi:
şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki.

ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden
Mesaj tarihi:
ttnetin default dnsler hariç çoğu dnsde sorunlu steam, tt'nin playstore için yaptığı bi iş diyenler var ama bilmiyorum. 1 haftadan fazla oldu aslında ve yabancı insanlar google dns ile sorunsuz kullanıyor steami, ben de inanmaya başlıyorum ttnin işi olduğuna.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki.

golt invite isterim;

robertpoche :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

yaş 19 a geliyor sorun olurmuki ? bende katılmak isterim giveaway e.

Steam adresim bu :

http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/

edit: 94 lüyüm TC falan istiyorsanız veriyim :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...