Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tenk you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 edit: vazcaydım edit 2: steamgifts e üye oldum 25puanım var 120dolar değer biçti benim üyeliğe şimdi nasıl oyun falan kazancağiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 her giveaway açıldığında (yada bitiğinde snaırım) bütün üyelere x puan veriliyo. x tavan(oyunun dolares ederi / 10) sen her giveawaye girmek için oyunun dolares ederi kadar puan veriyosun. yani git listeye puanın yettiğince oyunun çekilişine katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Neyse girdim 3-5 5dolarlık oyuna tutmaz bize ama genede deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Holy said: beni görürsün ya niye göremedin :) holysaft steam id ne beleşçi çıktı ya sdfkjgskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ağzı sulanmış resmen dghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Silp bi invite atsana Gold için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gold için giveaway lere ne zaman başlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 jonq said: Silp bi invite atsana Gold için. attım giveawaylere de bi kuralları tam belirleyip en az 10 kişi olalım başlarız, ben başlatırım ilk giveawayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de katılırım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 golt kuralları için şurdaki soruların altına cevaplarını yazsın şu anki 5 üye http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1047343169271748562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 invite isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o kadar da kibar gelmiştim, yine de çaktırmışım ağzımın sulandığını sdfsdag beni de golt gruba alın bakıym, ilk giveawayi ben açarım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben katilamam cunkum steamgifts ten bamlanmis vaziyetteyim. :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu spaz bundle la verilince ne yaparım bilemiyorum demiştim. golt a girerim sonra 'bundle yassak' oylancağından bunun giveawayini açarım ortada kalırsınız :D 1$ etmeyen oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 üstüste Rome kazandım ya şansıma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yahu bu steame bikaç gündür birşeyler mi oldu? ne steam client ile ne de webden bağlanamıyorum ya da bağlansa da inanılmaz yavaş ve abuk subuk açılıyor? var mı bilen eden ya da welcome to the internet diyecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dns'i otomatik al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki. ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 vay anasını hakkaten dns ayarını otomatiğe çevirdim düzeldi sayın seyirciler teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ttnetin default dnsler hariç çoğu dnsde sorunlu steam, tt'nin playstore için yaptığı bi iş diyenler var ama bilmiyorum. 1 haftadan fazla oldu aslında ve yabancı insanlar google dns ile sorunsuz kullanıyor steami, ben de inanmaya başlıyorum ttnin işi olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Silphatos said: şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki. ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden golt invite isterim; robertpoche :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Silphatos said: şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki. ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden yaş 19 a geliyor sorun olurmuki ? bende katılmak isterim giveaway e. Steam adresim bu : http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/ edit: 94 lüyüm TC falan istiyorsanız veriyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 forum'a kayıt tarihinden bahsediyor yaş olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar