seigen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ShadowFax said: Bi kask buldum. Güzel gibi. Fakat sharp sertifikası yok sanırım. http://www.mototas.com.tr/agv-ax-8-dual-evo-gt-white-gunmetal-red-kask-pmu479 http://www.mototas.com.tr/pictures/20141223154932_7611a2d0_003_1_s.jpg Alınır mı? Ne dersiniz? Shoei Hornet ADV, Crf250l ile kullandığım kaskım. Distribütörü TR'ye daha getirmemiş. Aynı kaskı yolda görmek pahasına tavsiye ediyorum :). Hatta http://www.maxmcdirect.com/products.asp?cat=Shoei+Offroad buradan çok uygun fiyata alınabilir veya motoin / fc-moto'dan indirim kuponuyla da olabilir. Burada yok nasıl deneyeceğiz dersen, kask bedeni konusunda shoei oldukça standart, NXR deneyip aynı beden sipariş edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 geçen gidip model deneyeyim dedim, Bana olan sadece schubert'in xxxl modeli. Senin söylediğin markanın da 64/65 cm'lik size'ı yokmuş :( bu gidişle c3 pro ya da basic alacağım schubertten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Büyük beden kask sıkıntı ya, o sebepli motoru bırakan tanıyorum :D. Olanı kullanmak lazım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Selam r25 mat var. kaskım çok dandik. şunu beğendim, : arkadaşlardan tepki geldi o çapır kaskı kenks diye, hakları var evet. ne önerirsiniz? acemiyim daha önce hiç kendim kask almadım hep sağdan soldan geldi taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 banada cross kaski gibi geldi sdsd ama guzelmis neden olmasin ya korusun yeterki gorus alani biraz limitli sanki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 fullface değil bu işte. ben işin şeklinde olduğum için dskjfhdk korumaz bişeyden bu kazaların çoğunda ilk çarpma çenede oluyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Full face zaten daha şekil ki? Spor motor sürüyosun, geç bunları. 5 sene aynı motoru kullanmazsın ama aynı kaskı kullanırsın. Al iyisini. Öneri, plastik değil, fiber kask al, ve deneyerek al. Kask çok bol olmayacak hafif yanaklardan sıkar gibi olucak hatta. Arai, Bell, Shoei, Schuberth falan iyi markalar, Xlite, Shark, AGV falan ortalama markalar. Shark ve AGV nin plastik modelleri de var onları alma , ama iyi modelleri iyi bu markaların da. Beğeneceğin bişey bulursun illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 para vericem diosan bide ruzgar direnci iceri aldigi ses havalandirmasi felan bunlar onemli bro benim nolan iide cok ses alio misal. O paraya o kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Shark Explore-r nasıl? full face de oluyor istersen. Çekiyorum bu hafta. http://www.brnmotor.com.tr/myassets/products/282/0010349-shark-explore-r-cisor.jpg?rev=1459549491 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 cross motorunuz yoksa shark filan almayın deli misiniz? o aradan soğuk yiyip kışın yüzünüz donacak. kaskın çok ses yapmasından şikayet edene de çare schuberth :) kask önemli, biri yazmış çok da doğru yazmış. motor değiştirilir ama kask değiştirilmez kolay kolay. bütçeyi sıkın iyi kask almaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Açılır kasklar her zaman daha çok ses yapar. Schubert en sessiz kasklardan, ama takıp çıkarması çok zor bazı kafalara, adamlar sessiz olsun diye inanılmaz dar yapıyolar giriş kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Dynun said: Selam r25 mat var. kaskım çok dandik. şunu beğendim, : arkadaşlardan tepki geldi o çapır kaskı kenks diye, hakları var evet. ne önerirsiniz? acemiyim daha önce hiç kendim kask almadım hep sağdan soldan geldi taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 heh sole guzel seyler koyun ya hipster hispter ne ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 aktiftablet said: Açılır kasklar her zaman daha çok ses yapar. Schubert en sessiz kasklardan, ama takıp çıkarması çok zor bazı kafalara, adamlar sessiz olsun diye inanılmaz dar yapıyolar giriş kısmını c3 basic ve c3 pro açılır çene. Satan eleman çok sessiz diye övdüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Glatheros said: Dynun said: Selam r25 mat var. kaskım çok dandik. şunu beğendim, : arkadaşlardan tepki geldi o çapır kaskı kenks diye, hakları var evet. ne önerirsiniz? acemiyim daha önce hiç kendim kask almadım hep sağdan soldan geldi taktım. Lordum link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Shoei gt air tc1. İstanbuldaysan kadıkye gidip pazarlık et 100-200 lira indirim yapabiliyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ShadowFax said: aktiftablet said: Açılır kasklar her zaman daha çok ses yapar. Schubert en sessiz kasklardan, ama takıp çıkarması çok zor bazı kafalara, adamlar sessiz olsun diye inanılmaz dar yapıyolar giriş kısmını c3 basic ve c3 pro açılır çene. Satan eleman çok sessiz diye övdüydü. Açılır kasklar içinde sessizdir. Ama kapalı düzgün bi kask kadar sessiz olamaz. Genelde açılır kaskı koca koca ön camı olan enduro sürücüleri kullanıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Yada sigara içenler :D Bende c3 basic aldım. Nolan'dan daha sesiz. Geçenki fuarda 300-400 tl indirimle satılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya bungee net arıyorum spor çantamı sabitlemek için. toplasan 10 lira falan zaten onu da yurtdışından getirmek istemiyorum. satan bir yer var mı bildiğiniz? aha bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 MrLevie said: ya bungee net arıyorum spor çantamı sabitlemek için. toplasan 10 lira falan zaten onu da yurtdışından getirmek istemiyorum. satan bir yer var mı bildiğiniz? aha bunnar her yerde var yahu. git kızıltoprağa, s.a. kardeş ahtapot file var mı de versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Bunun kancaları plastikten olanı vardı kaybettik. Bi daha bulamıyoruz hiçbi yerde. Var mı gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 5'li arkadaş grubumuz var. uzun-kısa seyahetler için fiyat/performans intercom bakıyoruz. öneribileceğiniz marka/model var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 cep telefonu aplikasyonları falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 lord_gorthaur said: 5'li arkadaş grubumuz var. uzun-kısa seyahetler için fiyat/performans intercom bakıyoruz. öneribileceğiniz marka/model var mı? Ben interphone kullanıyorum ama pahalı biraz. Aşt mldelleri 5li konferans sağlayabiliyp mu bakmak lazım. Bir de midland çok beğeniliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Şöyle bi sırtlık tavsiyesi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar