apsingir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 1 yeriz 3 atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Fatih Terim'in Ufuk, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Melo, Kazım, Sabri, Selçuk, Eboue ve Baros'tan oluşturduğu yeşil takım, as kadro olarak yorumlanırken, iki devre halinde yapılan maçın ilk yarısında tecrübeli teknik adam bu kadroyu değiştirmedi. İkinci yarıda Fatih Terim'in oyuncuların mevkisini ve takımını sürekli değiştirmesi dikkat çekti. Ufuk niye as ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fatih terim muslera yerine ufuku oynatmak gibi bi hataya düşmez bence. gerçi terimden bahsediyoruz, yaparsa da ilk günden bir çok insanın desteğini kaybeder. valla ekşisözlük ntvspor gibi yerleri spamlarım bol bol ft aleyhine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Herhalde daha çok gol pozisyonu bulması muhtemel olan yeşil takıma karşı Muslera'yı çalıştırmıştır adam. Sanmıyorum Ufuk'la maça başlayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tırsıyorum lan saçma sapan bi kadro çıkarcak terim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şimdi; muslera urfalı g.zan servet h.balta(çağlar) f.melo sabri selçuk eboue kazım baros buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tv lerde hiç ilk hafta derbi var demediler ama gözden kaçtı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ufuk 11 cıkmaz ya. Oyle bir ihtimal yok FT'ye ragmen. Ama Sabri'nin pozisyonu konusunda supheliyim. Israr edebilir orta sahada oynatma konusunda. Umarım oyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ibb yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 apsingir said: şimdi; muslera urfalı g.zan servet h.balta(çağlar) f.melo sabri selçuk eboue kazım baros buyuk ihtimalle. bu kadro en iyi kadro zaten. sabri de o mevkide çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yatırıcaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 şimdi; muslera Sabri ujfalusi servet h.balta(çağlar) f.melo Eboue Selçuk Kazım Riera baros Kadrosu bekliyorum ben aslında. Yada umuyorum mu desem :) Edit: Swapladım seni mi kırıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eboue ve selcuk'u swapladın mı tamamdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 terime mail atalım bu dizilişi kansesr etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Şu yazdığım kadroyla başlayıp; Kazım'ı da ikinci yarı Sercan'la değiştirsin,Baros'la Elmander'i de değiştirip klasik 4-4-2 ye döndürsün 40 yıl Fatih Terim fanboyluğu yapıcam forumda. Edit:Kafamda Elmander varken Riera yazmışım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Riera bu maç oynamaz. Fizik açıdan yeterli değil falan dediler. Büyük ihtimal Sercan da oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Riera'yı 2. yarı takıma ısınsın diye alır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 E tamam ilk yarı Baytar oynasn madem benm kadroda aynı şekilde kalsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eboue bek sabri göbek oynar tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 aaa TD ler kadroları kurmuş şimdiden tamamdır maça hazırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ruyamda takir takir gol yedik, ama gollerin hepsini gecen sezon bizdeki insua atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bu maçta da 2'den fazla gol olur diye düşünüyorum ben. Bana güvenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 balta sakatlanmış kadrodan çıkarılmış galiba. başta iyi haber diye sevindim de, yedeğinin çağlar olduğunu hatırlayınca üzüldüm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bu maç 1-1 bitecek gibi geliyo bana,saçma sapan oynucaz bence,ama inşallah alırız da güzel bir başlangıç olur lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 geçen sene ibb'nin %65i falan tek başına ibrahim akındı, gerçi transferlerini çok takip etmedim, naptılar nettiler bilmiyorum da, çok sağlam bi oyuncu almadıkları sürece ibrahim akın olmadan çok bir şansları yok hücumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar