Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

fatih terim kazım,sabri ve servet te inat etmeye devam ettiği sürece bizden bi cacık olmaz.2. gol sabrinin kanadından geliyor ve servetin 1283474128. kez aynı hatayı yapmasıyla gol oluyor.kazım desen maç boyunca yürüdü.ne pas atmayı becerebiliyor nede koşmayı.bu üç oyuncuda galatasaraya yakışmıyor.şu sabriyi oynatcam diye kadronun içine etmese süper oynicaz ama sırf sabri için kadronun içine ediyor ft.ilk yarı gökhan zan bile takımın en iyilerindendi gitti gene serveti yada sabriyi çıkaracağına onu çıkardı

ben biraz olsun değişmiştir diyordum ama anlaşılan fatih terim hala aynı ve aynı olmaya devam ederse bu sezonda bizi büyük bir hüsran bekliyor.baros ilerde tek başına boş boş koştu yardımına tek bir oyuncu bile gelmedi.sonrada ocakta forvet alcaz diyor.lan apaçık belli bize forvet lazım değil orta sahaya bi 10 numara lazım bunu görmek bu kadar zormu ya :S
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim'e kurtarıcı olarak yapışır, halihazırda gereksiz büyük egosuna daha da gaz verirseniz böyle bir sonuçla karşılaşmanız çok olası.

imparator Fenerbahçe derbisinde yaşanan hezimet sonrası istediğim transferler olmadı, şike davası motivasyonumuzu bozdu, takımı kurmak için yeterli sürem olmadı gibi bahanelerle istifasını sunar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

lugano'nun hareketlerinden sonra buralar boyle gs'li yazisi dolardi. melo'nun kafasini sadece 1 kisi yazmis.

kameralar bile yakalayamadı biz nasıl görüp de yazalım? Göremedik bile maçı izlerken, bi baktık kavga var kamera da o ara uyandı zaten. lugano her maç en az 5-6 tane kırmızı kartlık hareket yaptığı için sürekli yakalanıyordu hlaiyle. Birkaç hafta geçsin, lugano gibi bi adamsa bu da yakalanır zaten elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç sayfa konuşulmamış mı zaten. Çekeceksin kulağını hak veriyorum size, çirkef adam istemiyorum ben takımda. Uyarmışlardır diye ümit ediyorum. Baştan uyaracaksın ki sonra azıtmasınlar. Melo'yu seviyorum adam hakikaten yürekten oynuyor ve iyi oynuyor, bunları da kontrol edebilirse süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

lugano'nun hareketlerinden sonra buralar boyle gs'li yazisi dolardi. melo'nun kafasini sadece 1 kisi yazmis.

haden işine git ya. kafa bile atmıyor, sürtüyor belki o kadar. lugano emre aşık'a naapmıştı hatırla. sonra bi titre kendine gel. akıll ol lan. allah'ın fanatiği, hem deve hem fanatik.

kağıt üstünde onu yapmak da suç mu? suç. ama buna mesela sarı veriliyor bütün dünyada. zarar vermeye yönelikbir hareket değil çünkü. lugano ile türkiyede bi tek zago'yu kıyaslayabilirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Melo ilk lig maçında ne yaptı herkes gördü iyi kötü isterseniz kafasını sürtmüş diyin amaç belli orada peki bu adam bundan önce neler yapmış da siz bu kadar savunuyorsunuz? hani tamam lugano da kasapta adamın en azından fair play ödülü var

http://www.youtube.com/results?search_query=felipe+melo+kick&aq=1&oq=Felipe+Melo+k

http://www.youtube.com/watch?v=39Bz3apyzQU

http://www.youtube.com/watch?v=y6q1dA4nUOg buda bonus olsun
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen niye kastın ki bu kadar

biliyoruz ztn.adam melek diyen mi var.kendinle tartışıyosun resmen sdfs

du bakalım adam napıcak diğer maçlarda.yaparsa görür kartını

adamın geçmişte yaptıklarını tekrar göstermenin anlamı yok.en kasap adam bile olsa burda napcak bakalım o önemli
Sosyal ağlarda paylaş

kafayı sürtmek diye birşey yok. onun cezası kırmızı kart. ama yarın öbürsügün emre maçta osurunca "OHA FENERASYON AZİZ YILDIRIM ŞİKE METRİS OSURUK RECEP TAYYİP ERDOĞAN FENER" diyeceksiniz.

adam daha maçta 70. dakikasında (salladım) kafa atıyor. neyse kafa attığı adam can arat, çok etkilemez onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...