ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 "Oh guys, I like the Turkish people's behaviour like this. I'ts so funny. Lots of loves from Argentina. Şaka lan şaka. Mal mal hareketler yapmışsınız. Sefaköy'den yazıyorum zaten." said: Buhaha
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bence 100 türk taraftar 10.000 opera severi yok eder.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 +16 said: ne malsınız lan siz sanki ananızın amında operayla çıktınız, halka açık bir yer bi grup opera dinliyor bi grup maça gidiyor neresi garip amk. şimdi siktirin gidin siz de dinleyin. (tu)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi açık hava operası ne zaten ya ahahaha opera dediğin mikrofonsuz bir şekilde odanın akustiğinden faydalanarak yapılır. bunlar açık havada opera "videosu" izliyolarmış dev ekrandan entelden de kötüler yani
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 carsi lazimdi oraya opera oyle olmaz diyip girisceklerdi :D
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yannız galatasaray diye bağrıyolar ve fener formalılar falan da var fds yoksa ben mi yanlış gördüm
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cambazct said: carsi lazimdi oraya opera oyle olmaz diyip girisceklerdi :D AUHAUHAUHU
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şahsen bende maça giderken oradan geçsem bende bagırırdım
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ad3m said: "Oh guys, I like the Turkish people's behaviour like this. I'ts so funny. Lots of loves from Argentina. Şaka lan şaka. Mal mal hareketler yapmışsınız. Sefaköy'den yazıyorum zaten." said: Buhaha Ahahha. Başarılı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aiko said: şahsen bende maça giderken oradan geçsem bende bagırırdım etrafda etkinliğe dair herhangi bir yazı vs yoksa bende ayı gibi geçerdim oradan eheh uyarı tabelası vs yoksa yapacak bir şey yok
Öne çıkan mesajlar