DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ┬└ olsun ya da ├└ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://i.imgur.com/zpnqt.jpg al yaptım, korkuluk styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 alın bu misyoneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 templar sembolü olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 illuminator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 razzRaziel said: http://i.imgur.com/zpnqt.jpg al yaptım, korkuluk styla 2011 Türkiyesinde bu sembolü kabul etmemekle kalmazlar "haç yapmuş gevurun dölü" diye dalarlar (bkz haçlı bayrağı ve belgesel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 neredeyse ortodoks haçı olmuş o, yunanlara sat drahmi için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 %99u müslüman bir ülkede dini sembol olmada olur mu !! elbette minareydi aydı daha neler neler aman aman. Bende isterdim noel baba olsun fakat karar veren direk hükümetse kaçarımız yok yine bi şakirt kazanıcak. Son zamanlarda internette de jidf gibi oldu şakirtler o komigime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sadece internette olsa iyi sokakta da jidf gibi oldular polis kurumunun işe yaramazlığı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bu yarışmaya katılmayı düşünyüorum ama şu pdf dosyalı sunum kısmına üşeniyorum, oldum olası sevmedim bu pdf sunum konusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Pdf sunum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ya yarışmanın şartnamesinde öyle bir şeyler yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ()) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bi yaşıma daha girdim pdf sunum ile. CD'ye koyun getirin demişler JPG formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hazırladığın simgeyi pdf yapmanı istiyorlar herhalde. eğer latex biliyorsan çok zor değil adobe illustratorda falan vektörel olarak hazırladıktan sonra .eps formatında kaydeder latex ile yaparsın Latex kodu yazarken resimleri şöyle ekliyorsun begin{figure} begin{center} includegraphics[width=0.5textwidth]{figur.eps} end{center} caption{Türk Lirası Simge 1}label{sp2fig} end{figure} yanlız böyle grafik import edince direk pdfye çevirlmiyor nedense. önce dvi'ye çevirmen lazım sonra dvi->pdf yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 RTL recep tayyip lirasi I WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ardeth said: hazırladığın simgeyi pdf yapmanı istiyorlar herhalde. eğer latex biliyorsan çok zor değil adobe illustratorda falan vektörel olarak hazırladıktan sonra .eps formatında kaydeder latex ile yaparsın Latex kodu yazarken resimleri şöyle ekliyorsun begin{figure} begin{center} includegraphics[width=0.5textwidth]{figur.eps} end{center} caption{Türk Lirası Simge 1}label{sp2fig} end{figure} yanlız böyle grafik import edince direk pdfye çevirlmiyor nedense. önce dvi'ye çevirmen lazım sonra dvi->pdf yapman lazım. olm naaptın, illustrator vb. programlardan yıllardır pdf çıktı alabiliyosun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 iyi de sunuma falan yazı yazmayacak mısın altına? şunu bu sebeple böyle yaptım falan diye. okumadım kuralları gerçi de latex'te daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 fotoşok programı yazıp öyle sunum yapın. yıldızlı pekiyi alırsınız lan daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 AK ALLAH KURUŞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 AK olmaz. or-gi gibi olur sonra kaldırılır. RTL dedim tartışma bitmiştir. simge istiyorsanız sağına soluna faça atın işte yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 o zaman AL olsun Allah Lirası. İşareti de altı çizgi ile kapatılmış A gibi olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 biz dalga geçiyoruz da böyle şeyler yollayan insanlar kesin olacak (hem de troll amaçlı olmadan) heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 melih başgan katılmıyor mu acaba yarışmaya. kesin 1. olur. logo, tasarım, hat sanatları konusunda bir uzman kendisi. veya Abdullah Gül olabilir. Anıtkabir defterine elfçe yazmıştı. belli çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar