Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ya dün gündüz ve yaz gözüyle ilk defa uludağa çıktık. İşte bakacak çobankaya felan oraları geziyoruz. Çobankayaya gelmeden, bu kartanei otelin hemen önünde arkadaş düz yolda arabayı durdurdu. Yol da hafif yukarı eğimli, "boşa al abi arabayı dedi" aldı bizim arabayı kullanan arkadaş boşa ve araba hızlanmaya başladı, eğim yukarı olsa dahi hızlanıo meret. Şimdi ya süper bi göz yanılması var herhalde. Googlelamaya başladım da ne die aratsam bulamadım. Vardır illa olayı bilen bi pati. Vidyoda çektim ama rezil olcam die uplod etmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu tarz bi şey haberlere falan çıkmıştı bilemicem ama nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Göz yanılması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bulunduğunuz yerde eğim yukarı ama yerküreye göre aşağı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aynı olay mudanya yolunda bi yokuşta da var abi In Bursa we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 erzurum'da mı ne varmış bir benzeri. tvde izlemiştim. insan yukarı olarak görüyormuş ama aslında bayır aşağıymış orası. bu da aynıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mudanya yolunun neresinde? Ya evet muhtemelen yukarı zannediyoruz ama aşağı o yol. Ama fena optik yanılsama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mudanya yolundaki yokuşlardan birinde, ben gözümle görmedim de arkadaşlar bi video kaydetmişti zamanında orda da varmış o iş. Bursa ile dalga geçenlere ibret olsun diye gönderilmiş yokuşlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya bigidin sadettin teksoy musunuz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya bunun 2 nedeni vardı sanırım. Bazılarında yokuş olmaması. Yol kenarında bulunan toprak katmanlarının eğiminden dolayı aldatıcı oluyor. Aslında araç yokuş çıkmıyor yokuş iniyor. Bir de bi yerde jeoloji müh. çıkarmışlardı o açıklamıştı. Dağda yoğun miktarda bir mineral bulunuyormuş o da mıknatıs etkisi yaparak araçları çekiyormuş ancak 2 araç olduğu zaman çekemiyormuyuş öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 THIS IS BURSA!! problem physics law? *insert trollface.jpg* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 android işletim sistemli ya da iphone olan bi telefonunuz olsaydı. "DUR BİR SANİYE! BENDE İNTERNET VAR!!" diyip hemen bi su terazisi app'i indirip (spirit level) yolun eğimini delta x mesafeleri ile (atıyorum 3er m) ölçer ve soruyu burada cevaplardınız. fakirler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vardı aslında arabada öle aletli adamlar. ama ebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ebek ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ayfonun ya da android işletim sistemli bi telefonun olsaydı "DURUN! İNTERNETİM VAR!" der ve urban dictionary den ebek neymiş bakardık.. ebek yok ebel varmış. (verb) to perform with unusual efficiency. Usage generally derives from the Swiss watch brand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya bi arkadaşım böle yazışırdıda hoşuma giderdi nilüfer : lülüfer ahtapot : attapot evet : ebek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 farkettiyseniz geçmiş zaman kipi kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mythbusters da mı denemişlerdi bunu biryerde denemişlerdi. Göz bir şekilde yanılıyor böyle bir çok yer var anlaşılan dünyada. yokuş aşağı olmasına rağmen yukarı gibi görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sevgiyle andım arkadaşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dasaaa said: ayfonun ya da android işletim sistemli bi telefonun olsaydı "DURUN! İNTERNETİM VAR!" der ve urban dictionary den ebek neymiş bakardık.. ebek yok ebel varmış. (verb) to perform with unusual efficiency. Usage generally derives from the Swiss watch brand. badayı küçümsemeyin badada da var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kartanesinin olduğu yer eski volfram madeni..volfram da şu eski ampullerdeki tellerde kullanılıyor idi başka kullanım yeri var mı bilmiyorum..yokuş yukarı arabayı çeken de o madenin varlığı göz yanılsaması saaddetin teksoy vs gibi hurafeler değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 al hadi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 manyetik alan... facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar