Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bedelli gelmis kos paticik

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi ama saçma ya resmi gazetede çıkınca falan. Yani yıl hesabı olarak yapsalarya 1.1.2012 falan dese yani. Gazete d.gününden 1 gün önce çıksa sıçtın :D

Hoş 2 ocak içinde aynı şey geçerli ama yılın başı manası o yani.

29 dememek için 30dan gün almış olarak kullandı rte.

Doğduğun zaman 1 yaşından gün alırsın, 1 yıl sonra yaş dolunca 1 yaşındayım dersin. 29 yaşını dolduran ühühü 18 şubata kadar beklemezler dimi ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

'Dövizle askerlik 10 bin dolar oluyor'

Hazırladığımız yeni tasarıyla, dövizli askerlik hakkı kazananlar için 38 yaş sınırı gözetilmeksizin 10 bin Euro bedelle askerlik hizmetini yapma hakkını getiriyoruz. 21 gün olarak aldıkları temel eğitimi de kaldırıyoruz.

bune abi başlık dolar diyor içerisi euro ? Şu biriktirdiğim ev parasından vermek koyuyor ya 21 gün + 5 bin kusur euro idi.Şimdi 10 bin evlad acısı gibi olur eğer euro ise.

..dovizli icin basvurusunu yapmis parasini yatirmis olanlar ne halt yiyecek, hmm? karisti yine ortalik, bir seye niyet ettik aahah
Sosyal ağlarda paylaş

Pijo said:

3 yil calisman gerekiyor. bu uc yil suresince calistigin ulke disinda gecirdigin gunler sayilmiyor. 1095 gunu doldurman gerek. ayrica bir takvim yili icinde 6 ayi calistigin ulkenin disinda gecirirsen bastan baslarsin :)

hass, ne salak şeymiş lan o. amaaaan. ben de yavaş yavaş biriktirebiliyoruz sanmıştım, stajı falan da sayacaktım. hay sokayım böyle işe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...