Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 resmi gazete tarihine göre 82liler ve öncesi olacak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Scheriff said: @sercan sen yapmadın mı askerliği :) Gün itibariyle yaptım sayabiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 haydi geçmiş olsun 82lilere bugün doğumlu ve resmi gazete çıktığı günlülere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: Valla umarım sizin dediğiniz gibidir ama ehliyet alırken 18inden gün almak diyince 18 yaşını bitirmniş olmak anlamına gelmiyormu? 18 yaşından gün almak değil de doldurmak diyorlar ehliyette. ikisi farklı. Hoş iki türlü de yaramıyor bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Eheh dışardan izlemesi eğlenceliymiş bu askerlik olaylarını. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi ama saçma ya resmi gazetede çıkınca falan. Yani yıl hesabı olarak yapsalarya 1.1.2012 falan dese yani. Gazete d.gününden 1 gün önce çıksa sıçtın :D Hoş 2 ocak içinde aynı şey geçerli ama yılın başı manası o yani. 29 dememek için 30dan gün almış olarak kullandı rte. Doğduğun zaman 1 yaşından gün alırsın, 1 yıl sonra yaş dolunca 1 yaşındayım dersin. 29 yaşını dolduran ühühü 18 şubata kadar beklemezler dimi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 6 ay içinde demedimi zaten sen iki aya doldurmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu bedelli grupanya'ya düşer mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Resmi gazete günü ile yaş sınırı başlar. İlk ödeme için 6 ay dedi. Yani yarın çıkarsa resmi gazetede uygulaması falan 6 ay sonra olacaktır askerlik yapacakların o anlamda 6 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 lol hayvan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bakalım ilk hangi banka kredi verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Nomak said: 'Dövizle askerlik 10 bin dolar oluyor' Hazırladığımız yeni tasarıyla, dövizli askerlik hakkı kazananlar için 38 yaş sınırı gözetilmeksizin 10 bin Euro bedelle askerlik hizmetini yapma hakkını getiriyoruz. 21 gün olarak aldıkları temel eğitimi de kaldırıyoruz. bune abi başlık dolar diyor içerisi euro ? Şu biriktirdiğim ev parasından vermek koyuyor ya 21 gün + 5 bin kusur euro idi.Şimdi 10 bin evlad acısı gibi olur eğer euro ise. ..dovizli icin basvurusunu yapmis parasini yatirmis olanlar ne halt yiyecek, hmm? karisti yine ortalik, bir seye niyet ettik aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dovizli askerlik konusu nasil oluyor simdi? Ben 1 yildir yurt disindayim, simdi gitsem al haci 10k desem, tamamdir kardesim derler mi? Yoksa 3 yil calismis olmak gerekiyor mu? 3 yil gerekiyorsa ben bu olaydan 2 yil sonra yararlanabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 3 yıl sigortalı çalışmış olman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 1000 küsür günü bitirdikten sonra başvuruyorsun bildğim kadarıyla. Önceden olan bişi değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 3 yil calisman gerekiyor. bu uc yil suresince calistigin ulke disinda gecirdigin gunler sayilmiyor. 1095 gunu doldurman gerek. ayrica bir takvim yili icinde 6 ayi calistigin ulkenin disinda gecirirsen bastan baslarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 calistiginiz ulkenin disindaki gunler degil, Turkiye'de gecirdiginiz gunler sayilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi büyük açalım içelim ! topici de kitleyelim :( 30 dan gün almış diyeceğine 1.1.84 öncesi demiyor adam delirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hmm nese daha caliscaz bakalim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 samaella said: bi büyük açalım içelim ! topici de kitleyelim :( 30 dan gün almış diyeceğine 1.1.84 öncesi demiyor adam delirdim :( 83 oncesi. 30'dan gul almis olanlar 82'li olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 almış hissediyorum ben kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 "82 ve öncesi doğanlar bugün bizden daha istekliydiler, önümüzdeki bedellilere bakıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hahahahahaha süper bir yorum valla. sabonis said: "82 ve öncesi doğanlar bugün bizden daha istekliydiler, önümüzdeki bedellilere bakıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Pijo said: 3 yil calisman gerekiyor. bu uc yil suresince calistigin ulke disinda gecirdigin gunler sayilmiyor. 1095 gunu doldurman gerek. ayrica bir takvim yili icinde 6 ayi calistigin ulkenin disinda gecirirsen bastan baslarsin :) hass, ne salak şeymiş lan o. amaaaan. ben de yavaş yavaş biriktirebiliyoruz sanmıştım, stajı falan da sayacaktım. hay sokayım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar