goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Gün geçmiyor ki niteliksiz madalyasız başarısız bir troll daha gelsin, iki hafta yazsın ve banlansın. Oysa kendi içimizden yetişen, öldü denilen bonziliği yeniden canlandıran, milli değerlerimizden roketadam, özenli mesajları, içi dopdolu garbage topikleriyle bu forumun demirbaşlarındandır. Ban süresinin bittiği şu günlerde, moderasyondan dileğimiz melih aşığı, kalemi kuvvetli bu yazarımızın derhal görevine geri alınmasıdır. Saygılarımızla
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 1 ayı yeni doldu galiba daha. sürtmüştür burnu, gelsin bence de.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aksi takdirde melih başkana şikayet ederim diyor hodri meydan diyor
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hah thumbs down ilk kim bırakıp kaçacak diyoduk tanıdık çıktı
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 paticik roketsiz yaşamaya alışsın içerden aldığım duyumlara göre perma yemiş
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Böyle dedikçe Bonziyi iyi bişey sanıyor insanlar.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bonziden sonra bi sankileşseydi keşke saçmalamaya devam etmek yerine. herkese bonzi verilmiyor çünkü. gelişine vuruluyor çekiş beş para etmeyecek adamlara.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 o değil de dasaaa gene kayboldu
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o değilde bonzi uyarı gibi bişi mi? ben güzel bişi sanıyodum bonziyi fsd
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bonzi daha cok "Skimize bile sallamiyoruz, oyleki atmaya bile layik gormedik" manasina geliyor.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 siyahlı norveçli çekik gözlü bağyan arkadaşlarla falan resimleri olan aşçı arkadaşımız mıydı roket?
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Fiz bundan bir hafta önce yine böyle bir konuda Bankai açmıştı yamulmuyorsam. :D goldbären tehlikeli sularda geziniyorsun...
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 di said: Bonzi daha cok "Skimize bile sallamiyoruz, oyleki atmaya bile layik gormedik" manasina geliyor. Şikayet gelmiş şu mesaja da bu memlekette göte göt dendiğini unutmayınız.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kisi adina baslik acmak ban sebebiydi. ban layin.
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 OLEY ANNESİ PARA KARŞILIGINDA SEKS YAPMAK
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 reyou said: kisi adina baslik acmak ban sebebiydi. ban layin. sen de yangına körükle
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben bonzi alsam gördüğüm ilk admine baya ağır söver banlanırım daha iyi. altımda yörünge dışı yazsın ama bonzi olmasın insanlar avatarım var ehehe farklıyım eheheh falan olayına girdim sanıyolar.
Öne çıkan mesajlar