dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Dragonfire said: d vitamini için devit verdi doktor ayda 1 kere 1 ampül 3 ay boyunca. gunluk dusuk dozajla almak cok daha dogru ampul yerine.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 d vitamini doktor verdi öyle sebebini bilmiyorum kafadan kullanmadım. bcaa lazım şimdide ne önerirsiniz?
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Wheylerdeki bcaa miktarlarinin yeterli oldugunu, ek takviye gerekmedigini okumustum ben. Bir arastir eger whet de kullaniyorsan.
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bcaa kendi başına çok lüzumlu değil ama intraworkout olarak minimal bir etkisi var. 60 dakika üstü antrenman yapıyorsanız vücutta katabolizm iyice yıkıcı olabiliyor. Bir de yazın gelmesiyle mineral ve su kaybıyla problem oluyor. Bunun için de intraworkout bcaa formülü kullanıyor insanlar, onun da en iyisi Scivation Xtend. Bende bağımlılık oldu artık, psikolojik etkisi daha fazla aslında. Keşke Plazma gibi bişiye erişimimiz olsa gerçi de mevcut intraworkoutun en iyisi Xtend.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 iyi beslenirsen gerek yok ya ben 4-5 saat idman yapıom bazen su içiyorum sadece
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 iste calismayi birisine mi tasere ettin? patron oglu musun yoksa?
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Jaegerjaquez said: iyi beslenirsen gerek yok ya ben 4-5 saat idman yapıom bazen su içiyorum sadece Senin protein hörgücün var, yedek depodan vermeye başlıyor belli bir ssür esonra.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 dasaaa said: iste calismayi birisine mi tasere ettin? patron oglu musun yoksa? işe giderken yanıma alıyorum herşeyimi 6:30 da işden geliyorum 10 a kadar salondayım
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Sorieno said: Bcaa kendi başına çok lüzumlu değil ama intraworkout olarak minimal bir etkisi var. 60 dakika üstü antrenman yapıyorsanız vücutta katabolizm iyice yıkıcı olabiliyor. Bir de yazın gelmesiyle mineral ve su kaybıyla problem oluyor. Bunun için de intraworkout bcaa formülü kullanıyor insanlar, onun da en iyisi Scivation Xtend. Bende bağımlılık oldu artık, psikolojik etkisi daha fazla aslında. Keşke Plazma gibi bişiye erişimimiz olsa gerçi de mevcut intraworkoutun en iyisi Xtend. t-nation full yalancı marketing ya boşver iyi ki erişimimiz yok. zamanında olsa alırdım ben de hayvan gibi
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Jaegerjaquez said: iyi beslenirsen gerek yok ya ben 4-5 saat idman yapıom bazen su içiyorum sadece ben de 2.5 saat yapıyorum diye kızıyodum kendime bu aralar
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ne kadar fazla kası yıkarsan o kadar fazla yaparsın mantığıyla hareket ediyorum
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 4000 çıkan creatin kinazım öyle diyor dgfdgf
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 2010'dan beri önerdiğim Protein7'den aldığım toz ilk defa topaklanmış çıktı. 3-4 ölçek sample yollamamı istiyorlar, kontrol edip geri dönüş sağlayacaklarmış. memnun kalmadım bu durumdan. ufak boy bi paket yollayabilirlerdi kontrol sağlanana kadar. 7 yıldır sipariş verdiğim yer lan kayıtları var. ürünün bozuk olduğunu tespit ederlerse de para iadesi yapmıyorlar ısrarla.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ee ne yapıyorlar peki? bozuk ürün yakalasan kan alırsın.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 proteinyememiş demek ki ojdsıgfndşfjsdfmdsşofksdpş :dddddddd
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Dragonfire said: ee ne yapıyorlar peki? bozuk ürün yakalasan kan alırsın. haklarımı bilmiyorum ki bilinçsiz tüketiciyim. para iadesi yerine yenisini yollamakta ısrarcılar bozuksa
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 önce tüketici hakem heyeti, sonrasında sağlık ve tarım bakanlığı hangisi ilgileniyor tam bilmiyorum şikayet dilekçesi. en son tarım bakanlığı ilgileniyordu ama emin değilim.
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Jaegerjaquez said: proteinyememiş demek ki ojdsıgfndşfjsdfmdsşofksdpş :dddddddd :)-D
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 l carnitine kullanan var mı, önerir misiniz
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ben kullandım ama tam o sırada sakatlık yaşadığım için tamamını kullanamadım. yoğun antrenman öncesinde plasebo etkisi var gibi geliyor bana ama yağ yakımında dediğim gibi randımanını göremedim.
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 aldım valla, tecrübelerimi yazarım. thermo olanından gömdüm.
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 protein7 mi şu an trde en güvenilir, malı saglam firma? tr ye geldiğimden beri supplement almadım hiç. kesin renklendirilmiş tebeşir tozu falan basıyorlardır burada kutulara sdf.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Cok firma var guvenilir mali en taze olandan al. Bazilari ucuz fiyat ceker ama bitmek uzeredir tarihi Fitbull iyidir Cok oldu gerci bir sey almayani,aldigim seyi de kullanmadim dogru duzgun.
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 skt'ye yaklaşınca besin değerleri ölüyor mu? bende optimum gold whey var mesela 4 ay sonra bitiyor skt'si. supplementler com dan alıyorum ben de.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Aynısı bende var skt geçen ay bitti henüz ölmedim karaciğer enzimlerimde normal belki protein değeri azalmış olabilir
Öne çıkan mesajlar