Killer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 e-bayden getire var mı daha önce? tozlar sanırm gümrükte kalıyomuş
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Evet sirf bunun icin yasa cikardilar. Eskiden 100€ ya kadar getirilebiliyordu. Artik fiyatindan bagimsiz olarak yasak. Gidip gelen varsa aldirin tabi.
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Arkadaş arabistana gitti,arabistandan getirilir mi supplement varmıdır orda satan yerler acaba
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 arabistanda supplement varmıdır ki, olsa olsa iman 5000 tarzı seyler olur yada okunmus protein tozu
verte Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dubai de supplement bulabilirsin, birçok yer dubai üzerinden geçirtiyor supplementlarını(gümrükten dolayı).
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sizce 2 kutu whey mi alayım,1 kutu whey 1 kutu casein mi? Birde amino asit olarak weider mega forte kullanıyım diyorum kullanan-kullanmış olan badici pati var mı? Nette biraz araştırdım fiyatı hariç olumsuz bir yorum yapılmamış.
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Alakasız yorum yapmasak katil kardeş.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 pardon babili amino alma casein + whey iyidir
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 killer msj kutunu boşaltır mısın :))
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 barnacle said: killer msj kutunu boşaltır mısın :)) boşalttım reyiz neden çünkü gece 8 saat vücuduna takvsiye almıyosun. casein zımbırtısı yavaş sindirilen protein çeşidi oldğundan gece boyu o takılıyo vücutta yavaş yavaş. yani ben 1 kere kullandım. iyi hacim almıştım ama onun yanında bisürü şey de yaptım tabi. hani ne derece etkiledi bilmiyorum. casein üzerine var baya bi araştırma destekleyen. bi arkadaşım da gece yatmadan bişey almıcan gh'yi keser diyo. herkes bişeyler diyo yani sdfs. çok param olsa alırım ama tekrar
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Casein yapmaktan kolay birşey yok aslında, sütle whey iç al sana casein yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı + whey al sana casein. Bu weider mega forteyi övmeklebitiremiyolar merak ettim ondan çok kararsızım.
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Çinko+Melatonin aldıktan 5 dakika sonra aşırı kustum,acababunla mı ilgili yoksa uykusuzluk açlık ve üşütmeylemi ilgili karar veremedim,varmı mide bulantısı yaşayan çinkoyla?
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hatun almanyadan dönüşte protein tozu almış bana :D http://www.lebenswichtig.de/Sporternaehrung/Proteine/Mega-Protein-80-500g-Beutel::339.html içinde folic asit, B1-2-6-12, E vitamini vs birçok nane var. Milk+wheymiş sanırsam. Antreman günlerinde zaten On whey alıyom da, bunu nezaman alıyım ?
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sabah uyanır uyanmaz + antreman sonrası whey için iyidir. Diğer türlü araöğünde alabilirsin.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 TeddyLop said: Casein yapmaktan kolay birşey yok aslında, sütle whey iç al sana casein yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı + whey al sana casein. Bu weider mega forteyi övmeklebitiremiyolar merak ettim ondan çok kararsızım. öyle bi casein şekli yok aga. 2 litre yağsız süt daha iyidir
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 paran olsun olmasın illa proteine para verilecekse, kesinlikle bu whey olmalı. Caseinin abartıldığını düşünüyorum. zaman salınımı mevzusu fazla abartılıyor. casein zaten süt proteini, yapısı itibarıyla geç parçalanır. süt için/içirtin, build dönemindeyseniz yağlı süt tercih edin. ki yağlı olması prosesi uzatıyor. gün içeriside yeterli besleniyorsanız, bırakın gece 7-8 saat birşey yemeyin içmeyin. mide, bağırsaklar ve cnsi rahat bırakın, illa birşey alınacaksa zma alınanbilir uyku kalitesini arttırmak adına. he genel olarak supplement konusuna bakarsak. "herşeyi düzgün yaptığına inanıyorsan supplement sana katalizör desteği verir, ha yok düzgün çalışmıyor yada adam gibi dinlenmiyorsan ne alsan traş" bb= workout+recovery+nutrution nutrution= whole + solid denklemde hepsini doğru bir şekilde yerleştirmeden "ama abi solid işte" dersen, leyla gibi dolanırsın bb sitelerinde "bicepsi 5cm büyüten hareketler" topiclerinde.
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ah be abi fikir danışmak istiyorum ben siz bana bildiğim şeyleri tekrar tekrar okutturuyorsunuz :) newbie değilim abi, sadece farklı fikirleri değerlendirmek istiyorum
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Supp. Log. topiğ, genel olarak fikir oluşturması adına entryler bunlar. Senin özelinde söylemek isteseydim zaten p.m atardım. Danışma mevzusuna gelince; fikrimi yazmıştım zaten. Tyrion said: paran olsun olmasın illa proteine para verilecekse, kesinlikle bu whey olmalı.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Arkadaşlar genel bir fikir vermek istiyorum: Hiçbir takviyeye gerek yok ahah
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hee yok creatinede işe yaramıyo zaten?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yav bu whey proteinde marka ne kadar önemli ?
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bir miktar önemli bence ama marka fonboyluk yapmayada gerek yok,ama nitroful gibi markalardan koşarak uzaklaşmak gerekiyor,gaspari myofusionda epey fos çıktı araştırma ypaılmıştı. Nitro-Tech/ON Whey genelde tutulan proteinler.
Öne çıkan mesajlar