arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Özet: Bissürü drama olmuş, AMD 'nin sitesi hacklenmiş. Ben kendi steam'imde ekledim bi' tanesini gayet çalışıyor, şimdide indiriyorum. 2 gün sonra bu keyler deaktive olabilir, Steam size kızabilir yani risk almak isteyenler buyursun. Ben her ihtimale karşı keyleri kaydediyorum, link falan inerse upload ederim bi yerlere. Edit: Kaydedemiyorum, .txt kilitleniyor. Kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o kadar key'den gittim kullanılmış olanı seçtim, nese ekledim ya süper oldu bu. dirt 3'ün de multisi ne oynanır ha şimdi. eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Steam abi kızmazsa söyleyin ekliyelim, diğer oyunlarım patlamasın durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu keyler (3 milyon tane) ya hesaplardan çıkarılacak ya da hesaplar direkt ban yiyecek. bence hiç kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hesabı kapatamazlar ya, arkadaşım al benden sana bedava dirt 3 diye verdi ekledim derim. en fazla oyunu kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 legit olarak alınan keyler de orada olduğu için perma ban zor ama soruşturma için temp çakabilirler ki uğraşmaya değmez bu oyun için. ama amd bu mallığı nasıl yapmış ya linke gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 viraldir viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oyunu f2p yapıp parayla kaporta cilası, jant ve neon satsalar parayı kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2 güne kalmaz dlc açıklanır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi üç gün önce gittigidiyoda dirt 3 keyi görüp direk atlayıp almıştım, aldıktan sonraki gün öğrendim bu olayı baya da sevinmiştim muhtemelen bu keylerden ya, umarım bişey olmaz accounta kafayı yerim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi yalnız steamin banlama hakkı yok, iş tamamen amd'nin suçu. hack olayı falan da yok bildiğiniz link oyunu. o domain amd'nin key dağıtma domaini. yani resmi olarak amd'ye ait. mesela deus ex key dağıtım şeysi de şu; ne diyelim olan codemastersa oldu. 3 milyona yaklaşık key diyor kotaku. 49.99 dolardan hesapla bir de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 siteye yığılmamı var bilmiyorum ancak açılmıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o 3 milyonun 2.5 milyonu zaten para verip almazdı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Benim içinde sadece Dark Messiah yüklü bir Steam hesabım vardı, orada açarım şimdi. Epeydir oynamak istiyordum bunu. Beğenirsen asıl hesabıma alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 biraz bekle açılıyo ya. aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bir saniye ama, bunlar neden hâlâ duruyor açıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ekleyemeyenlerde eklesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ekledim o boş hesaba, iniyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu arada bu keyler AMD'ye özgülse AMD hangi ATI ID'ye hangi key gittiğini biliyordur. Geri kalanları kolayca banlayabilirler. Yapılacak tek şey oynamak istiyorsanız bu şekilde ayrı Steam hesabı açıp orada offline mod ile oynamak. Öyle tutacağım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 amd4u.com/deusexpromo/keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Çok arada kaldım şimdi fdhdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 walla aldım ana hesabıma ekledim. eğer yamuk yaparlkarsa e bayden aldım keyi dicem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu sefer temelli yersin banı. Steam keyi ve hesabı satmak yasak. En iyisi ben bilmiyordum aga ayağına yatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 şaibeli işler, kitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar