Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 meme kültürünüz yok.Sorsan bir esnaf memesi ellememişsinizdir. olmadı lan galiba sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 beyin ve el göçü yapalım beyler rusyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ben yazmıştım onu. dur alıntılayım o postumdan. buraya da uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 esnaf memesi senin olsun harir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka gördüğünüz kadın yok denecek kadar az. Her şeyi buradan arkadaşlarınızdan öğreniyorsunuz. Güzel kadın kültürünüz yok. Kafanız boş bakış, memeyi değerlendirmeye hazır değilsiniz. Kız arkadaşım var diyeniniz de tatava. Bir çok kadın gördüm diyo, daha bir meme ellememiştir mesela. Anca kendi memesini ellemiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 barbu asdöasdöşasid,as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 said: aaa unutmuşum "in b4 hepsi çok çirkin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ilk tokadı kaçıncıda yiyecek diye bekledim, 133'te geldi. bu ülkede değişik olan ne?!! (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Y U NO SLAP?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ardeth said: said: aaa unutmuşum "in b4 hepsi çok çirkin" demeye gelmistim. kizlarin %90i oranin kezbanlari. tas catlasa ellemeye deger 100 meme ya cikar ya cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bak kardeşim; Ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsunuzdur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısınız dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu fantazi başlıkların beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin açtığın başlıklar ve verdiğin titreten capsleri düşünmekten belimi doğrultamaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım güney kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen; perişanlığın feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin açtığın bu güzel başlıkların, bana bir liseli gibi atar yapma çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. şeref yemini içtim liseli. artık benden kork. g-e-l-i-y-o-r-u-m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Sam said: ilk tokadı kaçıncıda yiyecek diye bekledim, 133'te geldi. bu ülkede değişik olan ne?!! (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ abi soğukta böyle oluyorlarmış diyeceğim de bir erzurum böyle değil. Bu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 477 adamı kolundan ısırdı, oda ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Biz de "ayıp" var, onlarda "sempati". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 malız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Abi numaradan huylanıyomuş gibi yapanlar yok mu bayılıyorum işte onlara. İçimin yağları eriyo adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 dili ile dudağını yalarken göz kırpanlar da var arada onlar hakkındaki düşüncelerin neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Espritüel olması zeki olduğuna işaret ama yine de ilk tercihim önceki postumdakiler, manyak olmaları daha hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Iggy said: meme yerine saniyede 5 erkekten yumruk alırsın challengelama bence Net yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 zorla rusya'ya gönderceksiniz lan adamı peki size bir soru: bin rus memesi mi(1000x2) kate upton memesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ALLAHIM KÖR ET BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Flameoffear said: 1000 meme elledi adam. 4 tokat yedi sadece. Vay anasını. rusya'da meme niye ucuz sanıyordun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hayır bi de burda her ellediğin meme ile o meme sahibinin kendisini acayip güzel ve dolayısıyla sürekli taciz edilen biri sanmasına sebep olma ihtimalin de yüksek. dolayısıyla bu deneyin sonucunda toplumun cinsel entropisini feci şekilde yükseltebilirsin hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bir de ellediğin kız birşey demezse, etraftaki erkeklerin hepsi gelir eller kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 50de bıraktım şimşekler çakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar