reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 animasyon guzel lan iste, pixar tadinda efektlermi bekliyosunuz, ahahaha. ama sesler cok kotu, lan.. yani dizi sektorunde fln seslendirmeler cok iyi isler cikariyoruz.. okan bayulgen tam kotu kedi serafettin olabilirmis, yada ezel dizisindeki ali mesela cuk otururmus.. nese zamanala gelicesektir ses falan degistirilmesi kolay seyler. sansure hicbisi demiyorum zaten artik. basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 buarada bu seslendirmeler asıl seslendirmeler de olmayabilir daha iş ciddiye binmediyse bu ilk yapıldığında sadece animasyonu yapan profesyonelse falan öyle bi kaç arkadaşa seslendirtmiş olabilirler heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bu ne ya flash animasyon furyası zamanlarındaki seslendirmeler gibi iğrenç. Büstün kaç sene önce 3d felan diyodu bu zaman kısmetmiş unutuldu gitti sanıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ne seslendirmesi ya o nası animasyon lan paintte yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yhzzEKJOThc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 3d kötü diyordum da bu seferki 3d güldürdü ayh çıksa da izlesek asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 on numero olmuş abi şeroyla büyüdüm resmen ben. genelde çizgi karakteri hayata geçirince kafandakinden çok farklı olur ama hiç onu yaşamadım. adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 animasyonculardan biri benim sinif arkadası, gayet iyi is cikarmis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Nako said: http://www.youtube.com/watch?v=yhzzEKJOThc&feature=youtu.be kadro cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Hytvan gibi film yapmıslar gidip izleyin. izleyinde gişe olsun zaten. bütün cihangiri modellemiş adamlar, acımamıslar hiçbişiden kacınmamıslar. Hepsini öpüyorum. sizde gidin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 sinemada gitmeyen ılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 seslendirmeler tam oturmuş valla :) sinamayı sinemada izlemeyi sevmeyen ben gidip izliyecem sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Biraz yavaş ve aksak başladı ama sonra aktı gitti valla. Süper yapmışlar. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ya ben ilk yarıda bitti sandım acıkcası baya dolu dolu geldi, sonra ayrı bi yardırdı. yoksa ambülasnsı 3. perdeydi kendi basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 sanki hepiniz gitmiyomussunuz gibi bir izlenime kapılmaya basladım. eminim coğunuz gitmiştir bile ama hepinizin gitmesi daha güzel olur. gidin olm harbiden cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 kimse gitmedi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 aquila said: sinemada gitmeyen ılıktır. coni orda hangi sinemaya geliyor. benim buraya hic gelmiyor ne yapicaz o isi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ben önümüzdeki haftasonu gitcem bu haftasonu dluydum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ya ben önyargılıyım bu devirde türkiyede şerafettinin filmi çekilmez diye. ne bileyim sigara mozikli, rakı mozaikli, tv de eşşek bile bipleniyor. her türlü filme müdahele ediliyor falan. yıllarca okuduğum bildiğim şerafettini piç etmişlerdir sinemada gösterebilelim diye gitmiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Değil, ana avrat rakı sigara dayak herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 en canlı kanlı hikayelerden derlemişler merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ilk türk gişe animasyon filmi mi bu? uzaylı bişi vardı galiba öncesinden de 3-5 sinemada gösterildi? o saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hybrid bişiler var, kostebelklimi sincaplımı öle bişi. onun dısında bu sanırım full feature gise filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ilk yorumlara baktım kötü seslendirme animasyon falan diye sonra tarihe baktımda rahatladım. Gidilir gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 animasyon da gayet 10 numara seslendirme de gayet 10 numara çizgiromanına göre biraz hafifleştirmişler bazı şeyleri sanırım 18+ olmasın diye ama küfürler falan yerli yerindeydi. konu biraz basit ama genel olarak sinemada izlemenizi öneririm destek olmak açısından, güzel iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar