coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dikkatle izleyin erken teşhis hayat kurtarır [video]www.youtube.com/watch?v=zO4ccYw_Mtg&feature=player_embedded?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 eylülde mi söylenir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 subtitles eylüle anca yetişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 5 yıldır denize falan gidemiyodum lan, vayanassını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 resim yüzünden izlemicektim az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yılda maksimum 5 kere denize giriyorum onda da güneş kremi sürmekle uğraşamam. 7/24 denizde takılanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bu kadar üstüne üstüne gelince bir kampanya adına sinirim bozuluyor biraz ergen gibi aksini yapasım geliyor paylaşmıyorum falan asasd iyi yapmışlar aslında tabii, bilinçlendim sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Allahdan denize az gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 daha farkli seyler bekliyodumda olayi sadece deriye baglamalari sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 16 yaş diyo o yüzden knight online'a atacaktım bunu da hadi neyse konu dışına gönderiyorum orda daha çok insan görür buraya giren epi topu 10 kişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bende acayip fazla ben var ve vampir kadar beyazım. bok mu var izledim bu vidyoyu şimdi bütün gün kendime soracam "lan acaba?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 liseliler diye başlasa çok daha etkili olur... Üzücü birşey. Allah kimseyi sağlığıyla imtahan etmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kanser ve aidsden korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmuyorum ya. özellikle aids. düşmanım dahi olsa dünya üzerindeki her kanserin/aidslinin yakınlarına sabır versin. çok zor bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 başarılı viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Artariel said: kanser ve aidsden korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmuyorum ya. özellikle aids. düşmanım dahi olsa dünya üzerindeki her kanserin/aidslinin yakınlarına sabır versin. çok zor bir durum Türkiyede aids olmak da zor olur ya. Her geçen "zigijmij bezeveng ondan olmuş yoksa olmazdı" gözüyle bakar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kötü oldum be. zaten etrafımda kanserle boğuşan okadar insan var daha bi beter hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ki neden ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 daraldim anasnisatiim, zaten tedirginim kanser mevzusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aga bakın işte vücudunuza ne var ne yok. cetvelle ayda bir çük ölçmek hayat kurtarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 öyle deme o da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Esh said: aga bakın işte vücudunuza ne var ne yok. cetvelle ayda bir çük ölçmek hayat kurtarmıyo. http://www.pehlivankirtasiye.com.tr/ProductImages/301498/thumbs/u7051-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Esh said: aga bakın işte vücudunuza ne var ne yok. cetvelle ayda bir çük ölçmek hayat kurtarmıyo. cetvel olmadan 120'ne kadar yaşasan ne, Esh Jr.'lara hayat vermedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Çok tatile giden bir insan değilim ama 16 yaşındayken istakoz gibi yandıydım güneş kremi falan olmadan. İnşallah tek seferden birşey olmuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar