throine Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Müziğe dair unutamadığınız ilk şarkı nedir? Hangi şarkıyla müziği keşfettiniz? Nasıl oldu? Benim ilk şarkım R.E.M - Losing My Religion oldu. Sene 92-93'tü galiba 4-5 yaşında falanım işte evde tv'de bu şarkının videosu dönüyordu. Resmen ekrana yapışmıştım böyle ne videodaki şeyler ne de melodi daha önce duyduklarıma ve gördüklerime benzemiyordu. Belki de bu yüzden bugün dün ne yediğimi hatırlamazken yıllar geçmesine rağmen o melodiyi ve videoyu unutamadım. Evrende müzik diye bir şey olduğunun o gün farkına varmıştım.:D Sonra film koptu anaokulunda abidik gubidik şarkılarlarla devam etti müzik dünyam sonra 9-10 yaşlarında doğru tekrar uyandım. sdf ilk aşkınız kimdi? diye konu açmicam lan merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yWb1HUZRW20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bebekliğiden beri müzik dinliyorum. Daha iki-üç günlükken başlamışım. Aklıma gelen bir şey yok. Beethoven'ı beşi belki. Onu ilk dinlediğimde 4-5 yaşlarındayken ağzım açık donakaldığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AJz5DOlorbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aboneyim abone biletlerim ceplerimde diyerekten başlamışım oynamaya ben öncesini hatırlamıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 anamgille dayımgil 80ler rakınrolunu dayıyolardı bana öyle tanıştım müzikle şimdi ibrahim erkal dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 maykıl ceksın'ın bi şarkısıydı ama hangisiydi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ferdi tayfur - emmoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 red hot chili peppersla başladım californication albümü ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bunu ararken şunu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 kozalak said: ferdi tayfur - emmoğlu aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 zor soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Metallica'nın Master of Puppets albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 hatırladığım en eski hastası olduğum şarkı coldplay - clocks bi bayram günü babaannemin evinde sıkıntıdan patlarken dinlemiştim ilk kez sdf ondan önce abim sebebiyle dinlediğim çok vardı da ergenliğe giriş şarkım diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Saeros said: anamgille dayımgil 80ler rakınrolunu dayıyolardı bana öyle tanıştım müzikle şimdi ibrahim erkal dinliyorum /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Beğendim topiği (tu) http://www.youtube.com/watch?v=K9Qs8-BkiLw Sanırım 6 yaşında falandım, arabanın radyosunda dinlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 maykıl ceksın / tarkan / burak kut bunlardan biridir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 samantha fox / touch me http://www.youtube.com/watch?v=yYDa8_Bq1HQ göğüsleri sevmeme neden olmuştu samantha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 5buçuk 6 yaşımdayken sertab gibi albümünü aldığını hatırlıyorum babamın. sayısız kere dinledim. bi de nilüferin nilüferle albümü vardı ama ondan hiç bi şarkı hatırlamıyorum sadece varlığını hatırlıyorum. tabi ondan önce de dinletiyomuş babamgil müzik, bu benim müzik setini kendim kullanmaya başladığım zamanlardan hatırladıklarım. aaa yok lan sertab gibi'den önce kaset dinliyodum hatırlıyorum, ama ne vardı hatırlamıyorum. ama sertab gibi albümündeki her şarkıyı hala ezbere bilirim edit: aha la'l in kasedi vardı sanırım onu dinliyodum yanlış hatırlamıyosam. bi de teyzem hep barış manço dinletiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sdfjklsdjklsd YAAAAAA EN SEVDİĞİM SAYI 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UnJiHHZjOaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZGulrzcyGEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar