Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=J2mQtoIeCJg&feature=player_embedded Bekliyorum merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 betası başlamış. http://store.steampowered.com/app/104700/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Betaya seçilen kişilere 2 tanede oyunu gift etme hakkı veriyolar arkadaşım birini bana yolladı oynuyorum şuan gayet güzel oyun :) Başka seçilen varsa pm'den steam'ini atsın beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 başka seçilen varsa bi tane de bana gift yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Oyun eğlenceli idi ancak normali tutmadı, süperi neden tutsun. Ben süper bir fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 beleş olacak galiba tutabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Hoş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Nekadar iyi olsada oyun bi TF2 değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 arada oynuyodum da bu hiç farklı değilmiş. beleşse oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yeni haritalar, yeni karakterler, yeni düşmanlar. neyi farklı olsun istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şu oyun ne zaman oynasam sinirimi bozuyor harap ediyor bünyemi. daha önce denemiştim, bugün tekrar denedim. adamın tekine sniperla 5 kere headshot çektim bana mısın demedi, mal mal ortada dolanıyor, nasılsa aldığı damagein bir etkisi olmuyor diye. birisini öldürmek için çok çaba sarfetmem gerekiyor, silahlar damage vermediği için süper hareketlerle combo çekmem felan gerekiyor, bin türlü takla atıyorum anca öyle ölüyor. monday night combat'ta böyle değil. onda zaten can az, sniper tek kurşunda karşı rakibi öldürebiliyor. aksiyon çok daha zevkli, yaptığın hareketlerin verimini görüyorsun, gafil avladığın adamı teketekte öldürebiliyorsun felan. super mnc'de çırpınıp duruyorum tek bir adam bile alabilmek için. hayır bi de daha sinir bozucu, ne zaman yanıma bi adam gelse bir saniyede öldürüyor beni, onu da çözebilmiş değilim. özellikle goriller bu konuda çok feci. ne zaman karşı takımda bi goril oyuncu görsem muhakkak 30 kill 0 death şeklinde dolaşıyor. sanırım oyunun problemi şu, oyun çok fazla dota'ya benzetilmiş. yani monday night combat'taki gibi ortada dolaşıp rakip öldürmek yerine, dota'daki gibi tüm oyun boyunca yatıp level kasmak gerekiyor. ilk kim level 15 olursa lvl 7-8 oyuncular üstünde pwn'lama imkanı elde ediyor. yani bana hitap eden bir oyun olmadı. ama dota, hon, lol oynayanların çok hoşuna gidebilir mnc'nin şu anki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hacı skillerini doğru kullanıcaksın. freeze + flak + grapple yanına gelen herkezi indirir. headshot annihilator geldiğinde en çok işe yarıyor, pata pata indiriyosun. bahtsızmışın benimde karşıma full shield adam geliyo bütün skilleri indiriyorum ama 5 levle yukarda, elime veriyor. yanımdakide hala havaya ateş ediyor fln.. bu mobaların hepsinde var bu. steamden çağır birlikte oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 görünmez lady'de değişiklik var mı? favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 asassassin rotationda değil ama zaten erkeğe benziyor.. ondan emin olamadım aynı karakterdenmi bahsediyoruz. can azalmamışsa yanıma geliyo graaple atıyo.. sonra gebveriyo nesini seviyolar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 assassin mnc'de baya güçlüydü. görünmez bi şekilde arkaya geçip one shot bıçak çekiyor felan. super mnc'de arkadaşla oynama olayı var mı göremedim, quick match felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 assassin olarak ben turret avlıyordum genelde. görünmezliği kaçmak için kullanıyordum. o windows ile geçirdiğim bir yıl çok değiştirdi beni bu arada. her hafta bir kere linux'u kaldırıp windows yüklemek geçiyor içimden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 oyun oynamayan moba modu istemiyoruz gerge :( gir oyuna bone sen ben (enyaliyostan aldığıma göre inviteı o da gelebilir) bi smnc atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Moba'yı bırakmadım zaten. Linux'de çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aç bari steami şu an musaitsen:/ last online 2 years ago diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Steam yüklü ki, daha dün girdim hatta. Belki Linux'den girince chat yamuluyordur, onu kullanmadım epeydir. Super Monday Night Combat yok bende bu arada, Monday Night Combat var bir, şimdi oynayamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 vayy, sağol Bone =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 boneun mesajını silip sonra cevap yaıyosun biz böyle anlamadan bakıyoruz :/ key mi yolladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 MTGO da çalışmıyordu zaten, yarın w7 yüklerim, atarız bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 evet. yarın ve cuma gecesi dm'lik yapacağım ama, ona hazırlanıyorum şimdi. öyle uygunsuz vakte geldi işte =( MTGO çalışmaması kötü koyuyor ama. dual boot gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hadi yeni rotasyon geldi, gunslingerı sevdim bi sniper kadar koaly değilmiş ama orta mesafede speed boostla pew pew headshot manyağı yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar