Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ha hönk ? Noluozla..

guksot

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam saat 21:00 gibi avmden eve doğru geliyordum. Otobüste mayışık bir durumdayım... Öyle önüme boş boş bakarken bilinçaltımın bulmaca oluşturduğunu benim de onu çözmeye uğraştığımı farkettim.. Farkettiğim anda "Danimarkanın başkenti neresidir?"di soru ve daha önceden 4-5 tane çözmüştüm. Ya bildiğin bilinçaltım kare bulmaca oluşturuyodu ben de onu çözmeye çalışıyordum :S Noluozla ? (Bu arada farkettim demişim ama şunu demek istedim. Boş boş bakarken bir şeyin farkında değildim cevabı bulamayınca o durumdan ayrıldım ve o boş boş bakma sırasında neler yaptığımı hatırladım.)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

midende gaz vardır.

Bak en mantıklı cevap bu şuana kadarkiler arasında

reyou said:

evet dostum sana cok acaip seyler oluyo
baska insanlarin basina gelmiyo bole seyler,

sen cidden cok farklisin, hatta secilmis biri bile olabilirsin.

http://nicoleirene.files.wordpress.com/2010/03/attentionwhore4.jpg

Duygularıma tercüman oldun.. Sen gerçektende tam bir insan sarrafısın. Seni tebrik ediyorum bu çıkarımından ötürü. Diğer konularıda trolledikten sonra yine bekleriz
Sosyal ağlarda paylaş

Sinr stres ve kacmak isteduklerin yuzunden beyninin bos kalmamasini seciyorsun muhtemelen ve farkinda degilsin bunun. Ben aynisini birseyler okuyarak yapiyorum mesela.

İyi birsey degil ama. Bunu yaparak herseyi blincaltina itip sorunlu bir birey olmaya zemin hazirlamis oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sinr stres ve kacmak isteduklerin yuzunden beyninin bos kalmamasini seciyorsun muhtemelen ve farkinda degilsin bunun. Ben aynisini birseyler okuyarak yapiyorum mesela.

İyi birsey degil ama. Bunu yaparak herseyi blincaltina itip sorunlu bir birey olmaya zemin hazirlamis oluyorsun.

hmm beni düşünmeye sevk etti..

Red said:

bir ekip kuruyoruz

içinde dahilerin oldugu bir topluluk.seni de aramızda görmek isteriz

Tabi katılmak isterim, bana özelden ulaşabilirsin proffesör red.

"Tatar Ramazan" said:

senin yakında beyin patlar ve ölürsün, toprağın bol olsun

Saol hacıya sen de olmasan kimse umursamıcak bu ve öbür dünyada beni..
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

önemli bir şey değil, bende 6 aylıkken oluyodu bunlar

Sen iş Benjamin Button'a sarmış desene.. Yazık çok yazık;ama üzülme be panpa eğer ki bir gün kadınlar beyin yaşını görebilme yeteniğine sahip olurlarsa onlar için her zaman daha sevimli olucaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

başlık ve paragrafın girişiyle birlikte şöyle bir hikaye okuyacağımı sandım:

Dün akşam saat 21:00 gibi avmden eve doğru geliyordum. Otobüste mayışık bir durumdayım... Öyle önüme boş boş bakarken otobüse yeni binen kirli sakallı ter kokulu bir adam yanıma geldi, -sen teravih saatinde uyumaya utanmıyor musun! diye bağırdı. benim "birader noluyor sanane" dememle tokadı ağzıma yemem bir oldu. bunu gören diğer vatandaşlar da beni dövmeye başladı. sonra şoför de otobüsü kenara çekerek "bekleyin bende sopa var, allahsızlar ancak bundan anlar" diyerek o da vurmaya başladı. bu sırada otobüsteki arbedeyi gören polis de beni dövdükten sonra, halkın huzurunu bozmak suçuyla nezarete attılar.
Sosyal ağlarda paylaş

guksot said:

sipeyskeyk said:

midende gaz vardır.

Bak en mantıklı cevap bu şuana kadarkiler arasında

reyou said:

evet dostum sana cok acaip seyler oluyo
baska insanlarin basina gelmiyo bole seyler,

sen cidden cok farklisin, hatta secilmis biri bile olabilirsin.

http://nicoleirene.files.wordpress.com/2010/03/attentionwhore4.jpg

Duygularıma tercüman oldun.. Sen gerçektende tam bir insan sarrafısın. Seni tebrik ediyorum bu çıkarımından ötürü. Diğer konularıda trolledikten sonra yine bekleriz

trol ne alaka adamın mesajıyla. cidden insanlar trol ne ya bilmiyorlar ya da her şeye trol trollüyor trollemek falan diyorlar hey allam ya kuzenim masadan düştü bu mesajı okuyunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...