guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Dün akşam saat 21:00 gibi avmden eve doğru geliyordum. Otobüste mayışık bir durumdayım... Öyle önüme boş boş bakarken bilinçaltımın bulmaca oluşturduğunu benim de onu çözmeye uğraştığımı farkettim.. Farkettiğim anda "Danimarkanın başkenti neresidir?"di soru ve daha önceden 4-5 tane çözmüştüm. Ya bildiğin bilinçaltım kare bulmaca oluşturuyodu ben de onu çözmeye çalışıyordum :S Noluozla ? (Bu arada farkettim demişim ama şunu demek istedim. Boş boş bakarken bir şeyin farkında değildim cevabı bulamayınca o durumdan ayrıldım ve o boş boş bakma sırasında neler yaptığımı hatırladım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 inception yapmışlar kankam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Einsteinın da beyninde böyle şeyler olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 açlıktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sparkcaster said: inception yapmışlar kankam sana Git o filmi bir daha izle.. Canonical said: Einsteinın da beyninde böyle şeyler olurmuş Harbimilan :) ginaly said: açlıktandır. Gayet toktum yeni yemiştim. Başka fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 midende gaz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 evet dostum sana cok acaip seyler oluyo baska insanlarin basina gelmiyo bole seyler, sen cidden cok farklisin, hatta secilmis biri bile olabilirsin. http://nicoleirene.files.wordpress.com/2010/03/attentionwhore4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sipeyskeyk said: midende gaz vardır. Bak en mantıklı cevap bu şuana kadarkiler arasında reyou said: evet dostum sana cok acaip seyler oluyo baska insanlarin basina gelmiyo bole seyler, sen cidden cok farklisin, hatta secilmis biri bile olabilirsin. http://nicoleirene.files.wordpress.com/2010/03/attentionwhore4.jpg Duygularıma tercüman oldun.. Sen gerçektende tam bir insan sarrafısın. Seni tebrik ediyorum bu çıkarımından ötürü. Diğer konularıda trolledikten sonra yine bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sinr stres ve kacmak isteduklerin yuzunden beyninin bos kalmamasini seciyorsun muhtemelen ve farkinda degilsin bunun. Ben aynisini birseyler okuyarak yapiyorum mesela. İyi birsey degil ama. Bunu yaparak herseyi blincaltina itip sorunlu bir birey olmaya zemin hazirlamis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bir ekip kuruyoruz içinde dahilerin oldugu bir topluluk.seni de aramızda görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 senin yakında beyin patlar ve ölürsün, toprağın bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 di said: Sinr stres ve kacmak isteduklerin yuzunden beyninin bos kalmamasini seciyorsun muhtemelen ve farkinda degilsin bunun. Ben aynisini birseyler okuyarak yapiyorum mesela. İyi birsey degil ama. Bunu yaparak herseyi blincaltina itip sorunlu bir birey olmaya zemin hazirlamis oluyorsun. hmm beni düşünmeye sevk etti.. Red said: bir ekip kuruyoruz içinde dahilerin oldugu bir topluluk.seni de aramızda görmek isteriz Tabi katılmak isterim, bana özelden ulaşabilirsin proffesör red. "Tatar Ramazan" said: senin yakında beyin patlar ve ölürsün, toprağın bol olsun Saol hacıya sen de olmasan kimse umursamıcak bu ve öbür dünyada beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 önemli bir şey değil, bende 6 aylıkken oluyodu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Polyushka said: önemli bir şey değil, bende 6 aylıkken oluyodu bunlar Sen iş Benjamin Button'a sarmış desene.. Yazık çok yazık;ama üzülme be panpa eğer ki bir gün kadınlar beyin yaşını görebilme yeteniğine sahip olurlarsa onlar için her zaman daha sevimli olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 grow up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 az takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 rakı içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 otu azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Zinayı da bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 üstüne gitmeyin, yavaş yavaş alıştırın patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 başlık ve paragrafın girişiyle birlikte şöyle bir hikaye okuyacağımı sandım: Dün akşam saat 21:00 gibi avmden eve doğru geliyordum. Otobüste mayışık bir durumdayım... Öyle önüme boş boş bakarken otobüse yeni binen kirli sakallı ter kokulu bir adam yanıma geldi, -sen teravih saatinde uyumaya utanmıyor musun! diye bağırdı. benim "birader noluyor sanane" dememle tokadı ağzıma yemem bir oldu. bunu gören diğer vatandaşlar da beni dövmeye başladı. sonra şoför de otobüsü kenara çekerek "bekleyin bende sopa var, allahsızlar ancak bundan anlar" diyerek o da vurmaya başladı. bu sırada otobüsteki arbedeyi gören polis de beni dövdükten sonra, halkın huzurunu bozmak suçuyla nezarete attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 işte o öğrencinin adı einsteindır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 guksot said: sipeyskeyk said: midende gaz vardır. Bak en mantıklı cevap bu şuana kadarkiler arasında reyou said: evet dostum sana cok acaip seyler oluyo baska insanlarin basina gelmiyo bole seyler, sen cidden cok farklisin, hatta secilmis biri bile olabilirsin. http://nicoleirene.files.wordpress.com/2010/03/attentionwhore4.jpg Duygularıma tercüman oldun.. Sen gerçektende tam bir insan sarrafısın. Seni tebrik ediyorum bu çıkarımından ötürü. Diğer konularıda trolledikten sonra yine bekleriz trol ne alaka adamın mesajıyla. cidden insanlar trol ne ya bilmiyorlar ya da her şeye trol trollüyor trollemek falan diyorlar hey allam ya kuzenim masadan düştü bu mesajı okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 uykun var mıydı uyuklamadan önce öyle saçma şeyler görülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar