sandalye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aquila said: sol gozumden agladim. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben de bi giriş yapayım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: Daha da izleyeceğimi sanmıyorum. Hiç ilginç değil. Ailenin evi satmayı basarıp basarmamaı umrumda değil. Bosanmaları umrumda değil. Hiçbir karakter sempatik değil. Bir tane protagonist yok. Senaryo bok gibi. Korkunc değil. İyi değil. Elveda AHS. sen izlemezsen napıcak ya bu adamlar lütfen abi izler misin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben olmazsam bu dizi olmaz gibi bir beyanda bulunmamış ki kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben ucamadan uculmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Fonda bon jovi caldi bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dizide korku falan kalmadı katılıyorum her şey çözüldü sayılır bir de. hani giderek dabbe, mousetest gibi eserlerde kulalnılan ani korkutma tekniklerine düştüler git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abartmayın la.dizi şuan iyi.sıçtığı zaman söyleriz.şu şekilde 1-2 bölüm daha gider.ama bi hareket bi bişi lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 En başarılı bölümlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ben de seviyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nomak said: En başarılı bölümlerden biriydi. +1 cok cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 iyiydi son bolum, yazik adama ya.. o evde devamli hatunlar pesinde :) yazik yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 O adamın yerinde olmak istemem ya nasıl reject etti two some mı ahaha poor guy ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 iki hatuna yok çekti gözleri açıldı ama. orada çok mühim hayat dersi veriyorlar dizinin, siz hala ne diyorsunuz? ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 annavrdnskm nasıl bitti lan son bölüm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 pff son bolumde ne erotizm donmus arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 adama çok acıyoruz çok yazık oluyor çok üstüne gidiyor hanımlar sjdfhs. bundan bi önceki bölüm jumpcutları kısmışlardı üzülmüştüm, editör tatilden dönüp işini düzgün yapmaya başlamış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jumpcut ı cumshot dıye okudum.sdkjahaşlsdkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 :) ahlak yok genşlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 YOOOOOOOOOOOO HİZMETÇİ FFFFFFFFFFFFFF- B-but I don't wanna see things as they are diye niye girmedi lan herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dediği an oda katılır evdeki gang bange ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi adam sınırlarını zorladı.bu saatten sonra ben mesihim diye gezse yeridir ahahah bu arada hayden tam bir very big cat you tarzı seviöli hatun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dün 7'yi bitirdik. tam lost kafalarında dizi. tüm bölüm rutin devam ediyor, son dakka şut ve gol! haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 haydeeeeee Violet'in o gün öldüğü aklımın ucundan bile geçmemişti lan. Ama çok pis oynadı kız hakkını vermek lazım durumu çaktığında. O tünelde ağlama sahnesi falan, hıçkırıkları. Larry'e yazık oldu. Acıdım lan adama bodrum sahnesinde. Bitti herhalde hikayesi artık ama keşke bitmeseydi. Efektler efsaneydi bu arada. Küller, halen için için yanan uçusan parçalar falan. Zaten çok başarılı makyaj konusunda ekip. Constance ise nasıl bi saykoymuş. Tate gözümde daha masum göründü be. Avukatının ismi " Harry Goodman" lol. bilerek Breaking Bad'e gönderme yapmışlar herhalde tesadüf değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 10 u bir türlü izleyemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar