Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Eskiden 2 günde bitirmeden kalkmazdım başından,zaman bulmak daha zor şimdi ancak zaman bulsam da başında 20 dkdan fzla oturamıyorum herhangi single oynadığım bir oyunun,artık yaş da aldı başını gitti biraz da ondan belki ama herşey birbirini mi tekrar ediyor yoksa eski oyunların keyfi mi yok bilemedim,sağlam bi mmoda yok işin kötüsü ortada,oturayım oynayayım oyunları bırakmanın zamanı geldi sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 armadillo run, world of goo falan oyna. anca bu tarz oyunları oynayabiliyorum ben de bi kaç senedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Düzgün oyunlar oynatıyor kendini. Risen önereyim sana. Dünyası gerçek hissediliyor Oblivion ile filan kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 sizin gazınız kaçmış, gaz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ben de oynayamiorm. Fakat belli oyunlar oynatiyor. Immersion lazim sanirim. Witcher, Portal, Deus Ex falan mesela son zamanlarda sikilmadan oynadiklarimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 boşver bende multi oyun oynayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 single playerı amerikada homelesslar oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 benim de oyun oynayasım gelmiyor uzun süredir, steamde olsun korsan olsun baya oyun var oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 amnesia oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 çok fasafiso oldu birçok oyun, düzgün olanı gayet gecemi gündüzüme katabiliyor. mmo illeti eksik olsun, %90'ı birşeyi 'kasma' üzerine. ondan harcatıyor vakti başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Cok dertlisin kardes. =( Ailecek okuduk derdini, ailecek agliyoruz. =((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Aynı sorun bendede var ama sağlam senaryolu oyunlar gidiyo hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Oyunlarda suç aramıyorum ben aslında çok fazla , gerçekten güzel düşünülmüş ,emek verilmiş oyunlar var ki arada oynanıyor dediğiniz gibi ama çooook nadir oluyor.Bu tamamen doymuşlukla alakalı gibi duruyor ,hani Sam'e katılıyorum mmo türevleri kasma üzerine ama interaktif iletişim üzerinede kurulu olduğu için de oynanıyor ,en kötü challenge olayı var ,item bazlı ,kasmalı oyunlardan bahsetmiyorum tabi di said: Cok dertlisin kardes. =( Ailecek okuduk derdini, ailecek agliyoruz. =((((( hahaha yok sen yanlış anladın olayı ,bu nerd ağlaması falan değil sadece pc başında geçirdiği süreyi oyuna harcamayı seven biri olarak sıkıntımı anlattım yoksa çok büyük bir olay değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Zaybird said: amnesia oynatır. amnesiayı en fazla 15 dakika kesintisiz oynayabildim şimdiye kadar, bela gibi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Afrikada açlıktan çocuklar ölüyor sen burda oyun oynayamıyorum diye dert yanıyorsun AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 buyudum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 stereotype oyunlar yüzünden. fps domine etti tüm pazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 artık multide oynayamıyorum ,oyun oynayamıyorum resmen geçmişbizdenartıkyablalbalba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 durumun varsa git seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1 haftadır ac3 simgesi ile göz göze geliyorum. daha tıklayamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 uzun zamandır bende öyle başına oturup SP oynamıyordum, sang froid aldım iki günde bitirdim. bitince bi hüzünlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: durumun varsa git seviş olm oyun oynayamıyorum alternatif verin topaaa değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bende single & multi falan farketmiyor bir oyuna 5 dakikadan fazla dayanamıyorum, hemen kapatıyorum. oyun satın almak, araştırmak, videoları izlemek, indirimleri yakalamaktan (bu konuda çok şanssızım.) daha çok zevk alıyorum. Oyunu satın alırken ki hazzı aynı oyunu oynarken yaşayamıyorum. kimseye tavsiye etmem çok pahalı bir zevk.. asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yanliz ayni durumdan bende de var. aylardir ilk kez uzun soluklu oyun oynadim o da bioshock infinite, yillardir bekledigimden 2 gun birsey yapmayip onu oyunadim. onun disinda gunde 2 tur bf3 falan. fallout nv oynamak istiyorum(ciktiginda hardcore wow raider oldugumdan baska birsey oynamiyordum) ultimate edition seklinde daha ilk towndan cikmadan kapatip gidiyorum. birisi abi x oyna iyi baglar single guzel oyun falan desin ya nordlydian gibi boyle siteleri gezip isin teknolojisiyle falan ugrasmak unity de sacma sapan seyler yapmak daha eglenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mirror's Edge oyna. Tanıdığım YAAAAEEE BİLGİSAYAR OYUNU NEYMİŞ KAÇ YAŞINDAYIM BEN diyen 3-4 kişiye hayatın anlamını sorgulattığına bizzat şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar