Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single player oynayamıyorum

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Eskiden 2 günde bitirmeden kalkmazdım başından,zaman bulmak daha zor şimdi ancak zaman bulsam da başında 20 dkdan fzla oturamıyorum herhangi single oynadığım bir oyunun,artık yaş da aldı başını gitti biraz da ondan belki ama herşey birbirini mi tekrar ediyor yoksa eski oyunların keyfi mi yok bilemedim,sağlam bi mmoda yok işin kötüsü ortada,oturayım oynayayım oyunları bırakmanın zamanı geldi sanırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlarda suç aramıyorum ben aslında çok fazla , gerçekten güzel düşünülmüş ,emek verilmiş oyunlar var ki arada oynanıyor dediğiniz gibi ama çooook nadir oluyor.Bu tamamen doymuşlukla alakalı gibi duruyor ,hani Sam'e katılıyorum mmo türevleri kasma üzerine ama interaktif iletişim üzerinede kurulu olduğu için de oynanıyor ,en kötü challenge olayı var ,item bazlı ,kasmalı oyunlardan bahsetmiyorum tabi

di said:

Cok dertlisin kardes. =( Ailecek okuduk derdini, ailecek agliyoruz. =(((((

hahaha yok sen yanlış anladın olayı ,bu nerd ağlaması falan değil sadece pc başında geçirdiği süreyi oyuna harcamayı seven biri olarak sıkıntımı anlattım yoksa çok büyük bir olay değil zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bende single & multi falan farketmiyor bir oyuna 5 dakikadan fazla dayanamıyorum, hemen kapatıyorum. oyun satın almak, araştırmak, videoları izlemek, indirimleri yakalamaktan (bu konuda çok şanssızım.) daha çok zevk alıyorum. Oyunu satın alırken ki hazzı aynı oyunu oynarken yaşayamıyorum. kimseye tavsiye etmem çok pahalı bir zevk.. asdafa
Sosyal ağlarda paylaş

yanliz ayni durumdan bende de var. aylardir ilk kez uzun soluklu oyun oynadim o da bioshock infinite, yillardir bekledigimden 2 gun birsey yapmayip onu oyunadim. onun disinda gunde 2 tur bf3 falan. fallout nv oynamak istiyorum(ciktiginda hardcore wow raider oldugumdan baska birsey oynamiyordum) ultimate edition seklinde daha ilk towndan cikmadan kapatip gidiyorum.

birisi abi x oyna iyi baglar single guzel oyun falan desin ya

nordlydian gibi boyle siteleri gezip isin teknolojisiyle falan ugrasmak unity de sacma sapan seyler yapmak daha eglenceli oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...