Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksim'de ev

yav

Öne çıkan mesajlar

Evde kimin yaşayacağına bağlı ,tek kişi mi kalacaksın ,çocuk var mı varsa okula neyle gidiyor ,iş saatleriniz nasıl ,hanım işten eve kaçta döner ne yapar

Elmadağ -taksim arası o bölge saat 11den sonra travestilerle dolar mesela ,işe nasıl gidip gelinecek çok faktör var da hani öyle acayip pis bir bölgede değildir
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim.
beşiktaş-beyazıt arası toplu taşıma olayı nasıldır?
beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak.

Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim.
beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak.

Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım.

bütçe olayını bilemem de beşiktaştan kabataşa geçip ordan da tramvay kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Yeni misin İstanbula abi sen? Ne Fatih'i aklını mı kaçırdın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...