yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tutmak ne kadar mantıklı? relrekis mi?(:P) Meydana yürüyerek 3 dk mesafede 1-2 güzel ev buldum birini gezdim ettim ama büyüklerim çok uyarıyor gözümü korkutmaya çalışıyorlar vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 taksimin neresi tarlabaşı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 beğendiğim ev mesela dolapdere taksim caddesine çok yakın ama dolapderelik bişi görmedim. tarlabaşı bulvarından karşıya geçiyosun çok az yürüyosun o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adama önce bıçağı sonra iki seneye peruğu takarlar valla tarlabaşıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bobrek inc. ltd. llc. her turlu alim, satim, degisim hizmetleri ile tarlabasi/taksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Evde kimin yaşayacağına bağlı ,tek kişi mi kalacaksın ,çocuk var mı varsa okula neyle gidiyor ,iş saatleriniz nasıl ,hanım işten eve kaçta döner ne yapar Elmadağ -taksim arası o bölge saat 11den sonra travestilerle dolar mesela ,işe nasıl gidip gelinecek çok faktör var da hani öyle acayip pis bir bölgede değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 misafirin eksik olmaz oradan eve çıkarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi oralarda yaşanmaz ya en azından oranın cocugu olarak yıllarca oturmadıysan.hani travestilere oo lale abla hayırlı işler.sagol panpik muabbeti falan olucak . niyazi abi yine mi kapkaç.kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 lale abi dicen sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 mahmut abi diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 goldbären said: adama önce bıçağı sonra iki seneye peruğu takarlar valla tarlabaşıysa. Çocukluğum orada geçti.Teyzemler ve dayım orada oturuyor akrabalarımın çoğu da orada gayet sıcak bir yer gibi geliyor bana nedense asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aluriel said: misafirin eksik olmaz oradan eve çıkarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 düşün ki trafik muabbetine bile girememiş kimse sıra gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 baya mantıklı ama beşiktaştanda bakabilirsin oturuyordum ve çok mutluydum. Sabahları beyoğlu çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 beşiktaş ftw. her yer ayağının altında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Eğer TRT binasının o taraflaydayse ve içeriye en fazla 3-4 bina giriyorsa gönül taharlıyla otur. Çok Taksim istiyorsan Cihangir'e bak, orada da 600TL civari ev bulunuyor park civarında. Ben oturdum öyle bir evde, oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim. beşiktaş-beyazıt arası toplu taşıma olayı nasıldır? beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak. Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 mecidiyeköyden eve çık sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yav said: beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim. beşiktaş-beyazıt arası toplu taşıma olayı nasıldır? beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak. Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım. bütçe olayını bilemem de beşiktaştan kabataşa geçip ordan da tramvay kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aluriel said: mecidiyeköyden eve çık sen aynen. en iyi olur senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Galata ya da cihangir taraflarına bak. Tarlabaşı, Dolapdere yakınlarından falan kaçın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mecidiyeköy ne yea İstanbul'un en leş semti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yav said: beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim. beşiktaş-beyazıt arası toplu taşıma olayı nasıldır? beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak. Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım. Yeni misin İstanbula abi sen? Ne Fatih'i aklını mı kaçırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 AAAY SPAMLEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar