Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksim'de ev

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tutmak ne kadar mantıklı? relrekis mi?(:P)

Meydana yürüyerek 3 dk mesafede 1-2 güzel ev buldum birini gezdim ettim ama büyüklerim çok uyarıyor gözümü korkutmaya çalışıyorlar vesaire.
Mesaj tarihi:
beğendiğim ev mesela dolapdere taksim caddesine çok yakın ama dolapderelik bişi görmedim. tarlabaşı bulvarından karşıya geçiyosun çok az yürüyosun o kadar...
Mesaj tarihi:
Evde kimin yaşayacağına bağlı ,tek kişi mi kalacaksın ,çocuk var mı varsa okula neyle gidiyor ,iş saatleriniz nasıl ,hanım işten eve kaçta döner ne yapar

Elmadağ -taksim arası o bölge saat 11den sonra travestilerle dolar mesela ,işe nasıl gidip gelinecek çok faktör var da hani öyle acayip pis bir bölgede değildir
Mesaj tarihi:
abi oralarda yaşanmaz ya

en azından oranın cocugu olarak yıllarca oturmadıysan.hani travestilere oo lale abla hayırlı işler.sagol panpik muabbeti falan olucak .

niyazi abi yine mi kapkaç.kolay gelsin
Mesaj tarihi:
goldbären said:

adama önce bıçağı sonra iki seneye peruğu takarlar valla tarlabaşıysa.

Çocukluğum orada geçti.Teyzemler ve dayım orada oturuyor akrabalarımın çoğu da orada gayet sıcak bir yer gibi geliyor bana nedense asd.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eğer TRT binasının o taraflaydayse ve içeriye en fazla 3-4 bina giriyorsa gönül taharlıyla otur. Çok Taksim istiyorsan Cihangir'e bak, orada da 600TL civari ev bulunuyor park civarında. Ben oturdum öyle bir evde, oradan biliyorum.
Mesaj tarihi:
beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim.
beşiktaş-beyazıt arası toplu taşıma olayı nasıldır?
beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak.

Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım.
Mesaj tarihi:
yav said:

beşiktaşta bütçeme uygun olabilcek evler hep bodrum katı oluyor asd bir de trafik konusu mühim.
beşiktaş-eminönü vapuru varmış ama 18.45'te bitiyor o da. Otobüs kullanmak istemiyorum pek, tramvay,metro ve vapurla gidebilsem her yere öyle bir yerden ev tutabilsem müthiş olcak.

Bir de çapa'nın orlarda ev bakıcam bugün. Fatih de iran gibi diyorlar öyle gözümü korkutuyorlar phewphew. gezip görelim bakalım.

bütçe olayını bilemem de beşiktaştan kabataşa geçip ordan da tramvay kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
yav said:

Yeni misin İstanbula abi sen? Ne Fatih'i aklını mı kaçırdın?
  • Yeni Oluştur...