Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 İşte beklenmedik gelir kaybını tam anlayamadım. Mesela Şampiyonlar Ligi gelirini teminat göstererek transfer o bu yaparsın o zaman anlarım, o para gelmeyince. Ama öyle birşey olmadı yanılmıyorsam. Yani kısaca bankalar kredi vermiyor mu diyorsun Fenerbahçe'ye. Mesela Dünyanın en zengin 25. kulübüydü Fenerbahçe idi bir ara, bunlar da reklam gelirleri, TV gelirleri, forma-stat gelirleri, sponsorluk gelirlerini kapsıyordu sanırsam. Bunların çoğunda bir değişme olmyacak bu sene mesela. Sponsorluğu Fenerbahçe fes etmişti. Geçen sene de şampiyonlar ligi yoktu mesela Lugano, Niang, Alex bu oyuncuların maaşı zaten bu parayla ödenmiyordu demek istediğim nokta o. Bir banka spor kulübüne borsa değerine göre kredi vermez heralde, Fenerbahçe hep büyük yani demek istediğim nokta o. Hele ki şu an küme düşme gibi bir durum yokken. Çünkü herkes bu borsa değerinden bahsediyor ben de ona takıldım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tazminat alırsak zaten şampiyon ligine alınmamamızın haksızlık olduğunu anlamına gelicek o zaman daha çok verirler
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Sotto said: Bir banka spor kulübüne borsa değerine göre kredi vermez heralde, Fenerbahçe hep büyük yani demek istediğim nokta o. Hele ki şu an küme düşme gibi bir durum yokken. Çünkü herkes bu borsa değerinden bahsediyor ben de ona takıldım. Borsa değeri doğrudan dediğin için bir parametre değil ama dolaylı yoldan öyle. Şimdi bu takım küme düşme tehlikesi var bundna dolayı takımın değeri düşüyor bundan dolayı kazanacağı para tehlikedeo lduğu için bankalardan kredi almak zorlaşıyor, bundan dolayı yatırım yapma olanakları azalıyor vs. Biryandan da adamlar en kötü duruma göre ayarlamaya çalışıyorlar muhtemelen kulübü-şirketi.
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 TFF nin kendi kararını aciklamadan boyle bir işe girişmek cok mantıksız bence. acilan mahkeme de uefa ve tff hakli bulunursa ne olacak?
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tazminat verirler işte bişey olacağı yok uefa haklı bulunursa demişsin zaten lol
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sd8AkWMKu9c bilmeyenler için, http://www.youtube.com/watch?v=zTat3mw_FLg
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sadece gruplardaki katılım parası ve yayın geliri 45M€ eder.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 25 milyonu sadece katılım ücreti olarak alıyor.Üstüne aldıklarıyla 30 u geçer,fb nin daha fazla istemesinin esas sebebi şirketin borsadaki değer kaybı,ve taraftar sayısına baglı olarak tazmınat,o yüzden bu sıralar taraftar kart sayısını artırmaya cabalıyor fb,cas sadece resmı taraftar sayısını dıkkate alıyor.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sleepingdeath said: sadece gruplardaki katılım parası ve yayın geliri 45M€ eder. yok 1 milyar € eder.
yusema Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 45 azmış yahu.Ben olsam cl yi kazanmış gibi tazminat isterdim.=)
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yusema said: 45 azmış yahu.Ben olsam cl yi kazanmış gibi tazminat isterdim.=) bu 45i gruptan çıkma olarak algılamıyorlarmı onlar
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kayıp olarak 25m€ acıklayıp da 45m€ tazminat istemek de iyiymis. Zaten bisey alamayacaklarını bildiklerinden yuksek uctular herelde. En kotu kırparlar yine bisiler alırız hesabı da olabilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 tv8de avukatı var fenerin şu an maddi manevi tazminat açmışlar 45
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 futbolcularin morali taraftarin morali yöneticiler zan altında vs vs herhalde
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 direk katılamadığı için uçan para istenmiyor sadece. sonuçta dolaylı yolda başka zararlar da var. olur da kazanırsa ileride daha çok bile isteyebilir. 45ten fazla zarar edebilir yani ne olacağı belli olmaz.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 toggie said: Kayıp olarak 25m€ acıklayıp da 45m€ tazminat istemek de iyiymis. Zaten bisey alamayacaklarını bildiklerinden yuksek uctular herelde. En kotu kırparlar yine bisiler alırız hesabı da olabilir. Hayatınızda ilk defa tazminat davası gördünüz herhalde, yorumlarınızı anlayışla karşılıyorum.
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi türk mantıgı işte goruyoruz elin gavuru KOLAMIN ÜZERİNDE SOGUK İÇİNİZ YAZMIYORDU SICAK İÇTİM MİDEM BOZULDU diye 1 milyon dolar dava açar misal fenerin tazminat davasını normal karşılıyorum.bi heves var bizde.ülkemizde yüksek miktar tazminat almak zor iş oldugundan sdfs
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bu sene de katılamıyor malesef.
Öne çıkan mesajlar