Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mahkeme başlamadan kimi nereye salıyorsun ya? Babanın evi mi o isteyen girip çıkacak? Hala soruşturma devam ediyor dosya oluşturuluyor. Soruşturma gizliliği devam ediyor nerde görülmüş adam salındığı? Suçsuzlarsa ilk mahkemede salınacaklar zaten buna göre siz yorum yapıyorsanız sıçtık o zaman.

TFF'ye niye söyleniyorsunuz ki onu anlamıyorum? Uefa'nın bu yaptığı fenerbahçe hakkındaki iddiaları doğrular nitelikte. TFF korumaya çalıştı kulülerini kaldı ki Fener'i korumak için zaten uğraşıyor.

Somut delil gösterilmeden Fenerbahçe'ye bu kadar yaptırım uygulanması kabul edilemez tabi benim bahsettiğim UEFA'nın diğer kulülere tavrı. Adamların kendi komisyonları var. Geçenlerde zaten açıklama yapmadı mı bizim de ulaştığımız deliller var diye?
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Mahkeme başlamadan kimi nereye salıyorsun ya? Babanın evi mi o isteyen girip çıkacak? Hala soruşturma devam ediyor dosya oluşturuluyor. Soruşturma gizliliği devam ediyor nerde görülmüş adam salındığı? Suçsuzlarsa ilk mahkemede salınacaklar zaten buna göre siz yorum yapıyorsanız sıçtık o zaman.

TFF'ye niye söyleniyorsunuz ki onu anlamıyorum? Uefa'nın bu yaptığı fenerbahçe hakkındaki iddiaları doğrular nitelikte. TFF korumaya çalıştı kulülerini kaldı ki Fener'i korumak için zaten uğraşıyor.

Somut delil gösterilmeden Fenerbahçe'ye bu kadar yaptırım uygulanması kabul edilemez tabi benim bahsettiğim UEFA'nın diğer kulülere tavrı. Adamların kendi komisyonları var. Geçenlerde zaten açıklama yapmadı mı bizim de ulaştığımız deliller var diye?

Savcı isterse salar. Mahkemeye çıkması şart değil.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

NTVSPOR Haber Müdürü Haluk Yürekli:''Fb yönetimi toplandı..Fb'nin lige katılmama kararı verme ihtimali var ciddi bir şekilde''

çekilsinler abi işimize gelir
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

NTVSPOR Haber Müdürü Haluk Yürekli:''Fb yönetimi toplandı..Fb'nin lige katılmama kararı verme ihtimali var ciddi bir şekilde''

Tam bir siz kovmadınız ben kendim istifa ettim psikolojisi
Mesaj tarihi:
sırf fb den ibaret değil. ama büyük kısmı sfds. burada mı hesaplanmıştı tam hatırlamıyorum ama toplam zararı küme düşmesinin tek başına 500milyon sanırım. zaten 100milyon sadece son sene şampiyonluk+ıvır+zıvır filan geliyordu fb ye. diğer rakamlarla 500e ulaşır deniyordu. ben hesaplamadım tabi. bilemem tam.
Mesaj tarihi:
fener ligden çekilemez, böyle bir karar alırlarsa , fenerin tamamen bitişi demek, bunu yapamazlar bi kere bunu yapmaya hakları yok, sonuçta milyonlarca taraftar var, hatta bu olaylardan aziz yıldırmı suçlayan , fenerbahcenın azızden daha buyuk olduğunu bilen taraftarıda var onlar izin vermez böyle bi şeye,
Mesaj tarihi:
Federasyonun haber vermesinden sonra bu kadar kısa sürede şampiyonlar liginden çekilme kararı alamayan fb yönetimi, hemen toplanıp ligden çekilmeyi tartışıyor ha, geçiniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...